Popüler Konu Minimal Yaşam

Güzel anacığımı, canım babacığımı memlekete gönderdik, sayılı gün çabuk geçiyor, içim buruk. Hakları ödenmez. Rabbim gurbet acısını hissettirme! Çok üzülüyorum.

Konuyla ilgili olarak anacığıma mutfaktan fazla tabak çanak vb, 1 nevresim takımı, çeyizimden fazlalıkları verdim. Kardeşim evlenecek ona lazım olur hazır çeyiz, ben bir miktarını aldım, kullanıyorum zaten çoğunu, hatıra amaçlı da ayırdım, rahmetli anneannemden lifler, annemden iğne oyalı havlular, tülbentler, yemeniler vb. Yeni nesil elişi konusunda zayıf. Kıyamadıklarım kızıma yadigar kalacak.

Hem hafifledim hem buruğum. Öyle işte...

yoları açık olsun kaldır kızına

Saglikli olsunlarda canim
Sesini duymakta yetiyor
Baya esya cikartmissin yine oh ferahlamistir ev

Bugün iş yerindeki masamı toparladım.
atılacak 1 çöp poşeti çıktı.
verimli çalışmaya başlıyacağım inş
arşiv işlerini ve planlamayı bu hafta yapmak istiyorum.

markete çıkmam lazım

evde bekleyen işler var

cumartesi misafirliğe davetliyim
pazar misafirim var.

haftanın özeti böyle...

Allah kavuştursun..

En sevmediğim o danteller tülden dantelden yatak örtüleri benim annemde İlkay olur diyor

Kozmetikten ata ata bi göz kalemi bitti attım da ben bulamadım uzun zamandır atacak :)))

Selamm gunaydin.
Atma işlerinden sonra atıp yerine almalarda başladı bende.

Dün çay suzgecinin yerine aldım eskisini attim.

Eskiden dolaplarımı açınca sunuda atabilsem şunu atsam falan diyordum şimdi gercekden gereksiz bisi kalmadi.

Değiştirmeye devam ben.

Günaydınlar...
Dün 5 kahve fincanı+tabağı 10 tane su bardağı 1 şekerlik ve gereksiz 1-2 şey eledim.

kadehler kutudaydı makineye koydum yıkanınca onlarıda vericem.

3 jean 1 kazak eledim.

işlerim azalsın kızımın kıyafetlerine bakıcam.
bu hafta detaylı temizlik yapıyorum.
camları dıştan silemedim aşırı rüzgar var soğuk.

yeni aldığım süpürgeden memnunum.
azcık yer süpürmeme rağmen bir sürü toz çekti

günaydın canım maşallah nasıl da erken kalkmışsın ben de sevmediklerimin yerine yenileri almak istiyorum inşallah (kim bu diye şaşırma adımı değiştirdim DilberiRana ben)

oh ne güzel olmuş.
benim de 3 lü şifonyerimi ve bazamın altını düzenlemem lazım. eminim atılacak çok şey çıkacaktır. yani sıradaki planım yatak odasını elden geçirmek.

Benimde şifonyerimin ilk 2 çekmecesi dağınık biraz.
hafta sonu zaman kalırsa yapıcam.
oturma odası ve yatak odası biterse haftaya mutfak sonra diğer yerler.
bu ay düzene giricem :)

Benimde şifonyerimin ilk 2 çekmecesi dağınık biraz.
hafta sonu zaman kalırsa yapıcam.
oturma odası ve yatak odası biterse haftaya mutfak sonra diğer yerler.
bu ay düzene giricem :)
aynen ben de yatak odasından sonra mutfağa geçmeyi planlıyorum. dolaplarım düzenli ama derinlemesine temizlik yapmalıyım. çekmecelerim karıştı biraz. ordan da çıkar illa ki atılacak ıvır zıvır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…