- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
evet ünevste okuyorGünaydın kızlar,herkese kolay gelsin ellerinize sağlık
Şimdiden gözün aydın yorgun anneanne
Okuldan mı geliyor oğlun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ünevste okuyorGünaydın kızlar,herkese kolay gelsin ellerinize sağlık
Şimdiden gözün aydın yorgun anneanne
Okuldan mı geliyor oğlun
Adınızı nasıl değiştirdiniz ben yapamadımgünaydın canım maşallah nasıl da erken kalkmışsın ben de sevmediklerimin yerine yenileri almak istiyorum inşallah (kim bu diye şaşırma adımı değiştirdim DilberiRana ben)
Adınızı nasıl değiştirdiniz ben yapamadım
evet arkadaşımızın dediği gibi ayarlardan kullanıcı adı değiştirme kısmından yaptımAdınızı nasıl değiştirdiniz ben yapamadım
aa sahi bugün attıklarımı yazayım
1 sütyen(gevşemişti son kez takıp attım)
1 kışlık çorap(altı yıpranmış incelmişti)
1 atlet(askıları felan çok eskimişti)
mutfağı toparladım biraz, eşime kar tatili oldu, işe gitmedi, kıza baktı, ben de paketli erzakları felan cam kavanozlara doldurdum
dolapları gözden geçirdim
sürekli de düzeltiyorum gene de el atmak gerekiyo
ev işi çok nankör yaa
Akşam avmye gitcez gelecek yıl kış için sezon sonu kaşe kaban varsa bakcam pahalıysa hiç düşünmüyorum
beklerim acelesi yok bu kış bişey lazım değil zaten
kaşem yok da klasik giyinirsem lazım olur diye düşünüyorum sonuçta işe başlamama az kaldı memur olunca dikkat etmek lazım
Mia- kız ne güzel dolabın çekmecen maşallah
sana bakınca bnm gardırop halen dolu uff
bu minimalizm çok uzun zaman alıyor ama olsun hergün azalmak harika :)
Sağolun ayarları bulamadım nereden giriliyorevet arkadaşımızın dediği gibi ayarlardan kullanıcı adı değiştirme kısmından yaptım
Aiyyy nasil sevindim seni gördüğümegünaydın canım maşallah nasıl da erken kalkmışsın ben de sevmediklerimin yerine yenileri almak istiyorum inşallah (kim bu diye şaşırma adımı değiştirdim DilberiRana ben)