• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minilya'nın Sade ve Şık Evi ve Çeyizi

güle güle otur çok hoş evinn maşallahhh çeyizindee çok fazlaaa allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin....

Son düzenleme:
Allah güle güle oturmak nasip etsin canım.Çok güzel evin. Ama o kadar tülbenti napacaksın anlamadım?

arkadasım evınız cok guzel olmus hayatınız boyunca mutlulukla ve huzurla sımdıkı heyecanınızla yasayın...

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin... Güzel evinizde bir yastıkta kocayın :Saruboceq: a.s.

canım evin çok güzel mutlu huzurlu yaşa inşallah ama çeyizlerini düğünden sonra hemen kaldır yakışmamış çünkü plazmanın üstünde dantel falan....

allah hayırlı geçimler versin inşallah mutluluklar dilerim

ama lütfen lütfen belki çeyiz die serilmiştir ama lütfen plazmanın üstünden danteli ve tv ünitesindeki bütün dantelleri kaldırrr akannehirakannehir buarada benim çeyizimde sadece 3tane patikim vardı :1shok::1shok: ama mobilyaların güzel güle güle oturun inşallahhh

tatlı bir heyecan ,,
insanın kendi evi gibisi yok.
Huzurla,mutlulukla otur eşinle birlikte.

Minilyacım mobilyaların harika özellikle tv Üniten Çok Cücel,ben istediğim gibi birşey bulamasaydım bu üniteyi yaptıracaktım :))))))))

Çeyiz olarak serdiğini düşünerek o dantelleri es geçiyorum onlar mobilyanın tüm güzelliğini öldürmüş çünkü.

Mutluluklar dilerim cnm

Maşallah maşallah...

Çeyizlerden mobilyaları incelemeye olanak yok pek ama olsun:)

Evde boş yer kalmamış tıklım tıklım dolmuş, gerçi bir kısmı dolaplara girer sonradan..

Çok güzel herşey Allah güle güle oturmak nasip etsin..

Yalnız şunu söyliyim, Tv ünitesi ve TV üzerindeki danteller hiç yakışmamış.

Senin zevkin tabii ama her yere örtü koyacaksın diye bir kural yok..

Mutluluklar..

güle güle otur mobilyaların gayet güzel olmuş da bişey sorucam o dantelleri günlük hayatında da kullanacak mısın? inanki görüntüyü bozmuş.

ohhh ohhh maşallah çeyize bakın. 3-4 kız evlendirir bu çeyiz be:delphin:

Güzel bacım bu kadar yazmayı ne diye yaptırdınız. Anam sağolsun o kadar çok yazma koymuşki çeyizime 10 senede eritemedim daha:delphin:

Tv ünitesindeki bütün dantelleri yok et:hulya:

Onun dışında şu resimleride düzeltip öyle koysaydın en azından ekranda düz görücez diye yamulmazdık:mymeka:

ayy çeyizlerden başım döndü..ne kadar çok maşallah...çeyizler kalkınca tekrar çekip koy..yatak odası takımını çok beğendim bu arada...
mutluluklar..

allah mesut etsin canım...bir ömür boyu mutluluklar...belse katılıyorum o örtüler olmamış hiç :))

cnm herbirşeyin çok güzel.

pek bi sade ev değil sankilim.

bir şeye takıldım cnm çok fazla dantel kullanmışsın.

plazmanın üzerinde bile var.hiç gerek yok bence mobilyanın güzelliğini kapatıyorsun.

çeyiz serili diyemi acaba bu kadar dantel kullanılmış.sonrasında da kullanacakmısın dantel.

yeni model mobilyalara dantel yakıştıramıyorum ben.eski tip 20 sene öncesi mobilyalara yakışıyor

aslında.yeni model mobilyalara değişik modern örtüler var çok şık tabiki abartmamak şartıyla onlardan

da kullanabilirsin. herşey çok güzel cnm.allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin.bir ömür

mutluluklar diliyorum.

Back
X