Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de çok güzel olmuşlar ellerine sağlık canım...
canım eline sağlık çok beğendim:ecrin_bebek:
bunu bizlere görede yapamazmıyız:teytey:
:1shok::1shok::1shok::1shok:
ya yaaaaaaaaa inanamıyorum sana.. benden gizli yapıyorsun işte itiraf et....
harika olmuş .. gerçekten... ellerine sağlık......a.s.
canım harika olmuşlar,,ellerine sağlık...
araları kaçar sıra..a.s.
çok cici olmuşlar ellerine sağlık canım a.s.
renk seçiminde harika valla deymesin :)
wowwww ellerine emegine saglik harika olmuslar gercekdende bayildim
ellerin dert görmesin canim
teşekkurler canım.. benim ip kalındı aralarda 6 sıradan sonra 2 sıra sakkalı yaptım
anlşılmıştır şekercim..yerimseniben
:1shok::1shok::1shok:sen hiç boş durmazmısın sersoyum delikafadulden
ya nesin sen kuzum inadımamı yapıyonuz siz bi yandan alev:asigim: bi yandan sen:asigim:
herkes sizin gibi becerikli olmak zorunda mı
sersoyum harika bi iş çıkarmışsın yine ellerine gözlerine yüreğine sağlık güzel arkadaşım benim ama bu yine de kıskanmamı engellemez :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
alevede bu dillerden bi sürü yolluyorum kedi ulaşamadığı ciğere pis der misali :çok üzgünüm:
:1shok::1shok::1shok:sen hiç boş durmazmısın sersoyum delikafadulden
ya nesin sen kuzum inadımamı yapıyonuz siz bi yandan alev:asigim: bi yandan sen:asigim:
herkes sizin gibi becerikli olmak zorunda mı
sersoyum harika bi iş çıkarmışsın yine ellerine gözlerine yüreğine sağlık güzel arkadaşım benim ama bu yine de kıskanmamı engellemez :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
alevede bu dillerden bi sürü yolluyorum kedi ulaşamadığı ciğere pis der misali :çok üzgünüm:
:1shok::1shok::1shok: siz alevle buluştunuz mu
o zaman haettiniz alın bakeeemm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol: eee alev nasıl ağırladı seni bacım neler yedirdi içirdi anlayacağın yediğin içtiğin senin olmasın çıbık annat
eee alevim:asigim: nasıldı göbüşü kendi nebileyim işte inşallah güzel geçmiştir gününüz :çok üzgünüm:yokluğum hiç belli olmuyo du demidelikafadulden
anam iki marifetli hatun beni netsin neyse dur son bi kez çıkarayımda dilimi sonra sokarım içeri:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:
:1shok::1shok::1shok: siz alevle buluştunuz mu
o zaman haettiniz alın bakeeemm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol: eee alev nasıl ağırladı seni bacım neler yedirdi içirdi anlayacağın yediğin içtiğin senin olmasın çıbık annat
eee alevim:asigim: nasıldı göbüşü kendi nebileyim işte inşallah güzel geçmiştir gününüz :çok üzgünüm:yokluğum hiç belli olmuyo du demidelikafadulden
anam iki marifetli hatun beni netsin neyse dur son bi kez çıkarayımda dilimi sonra sokarım içeri:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol: