Minikcicegin ceyizleri

:) canm az kaldı eksıkler bıtıyo masallah :)

Evet tatlım çok şükür bitti gibi bir şey, evimin tadilatının da çoook büyük bir bölümü bitti, nasipse cumartesi ya da pazar temizlik sonra da ev yerleştiricez... :) tadilatın azaldığını farkedince inanılmaz bir heyecan kapladı içimi :))) Allahım herkese yaşatsın inşallah..

hayırlı olsun cnm.. hepsi çok güzeller.. :nazar: Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.. bu arada yatak örtünü çok beğendim , ben bikaç yerden baktım ama fiyata çok dediler, sen nerden ve kadara aldın..??

hayırlı olsun cnm.. hepsi çok güzeller.. :nazar: Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.. bu arada yatak örtünü çok beğendim , ben bikaç yerden baktım ama fiyata çok dediler, sen nerden ve kadara aldın..??

Teşekkür ederim canım, hepimize inşallah. Evelina'nın yatak örtüsü gabriella modeli canım 700 tl ye almıştım.

kısss.... bu ne!!! dünyaları almışın... valla sayamadım kaç tane tenceren tavan var... ama iyi oldu bakmam bende kendi eksiklerimi görmüş oldum... wok tava mesela... et çok severim ve sotelerim için çok lazım... sonra tupperware parçalarına da ihtiyacım var... bende seramik tava seti almıştım... onun için büyük tupperware kaşık, kepçe ve karıştırma zımbırtısı varya ondan alıcam... aklıma geldi seninkilere bakınca.... güle güle kullan... hepsi çok güzel ve özel belli....

kısss.... bu ne!!! dünyaları almışın... valla sayamadım kaç tane tenceren tavan var... ama iyi oldu bakmam bende kendi eksiklerimi görmüş oldum... wok tava mesela... et çok severim ve sotelerim için çok lazım... sonra tupperware parçalarına da ihtiyacım var... bende seramik tava seti almıştım... onun için büyük tupperware kaşık, kepçe ve karıştırma zımbırtısı varya ondan alıcam... aklıma geldi seninkilere bakınca.... güle güle kullan... hepsi çok güzel ve özel belli....

Çok teşekkür ederim :71: Yardımcı oluyorsa ne mutlu bana.. :1:

Tencere meselesine gelince :)) evet biraz fazlalar ama karacanın tencere seti tabak takımının yanında hediye geldi.. almayayım dedim fiyat değişmez dediler. mecbur aldım :)) neyse fazla mal göz çıkarmaz.

Son aldığım tupperlar dondurucu kapları 4 adet

antartika%201.4%20lt.jpg

Son düzenleme:
kızlar bu kovaların ( 1 litrelik ) renklilerinden aldım :) içlerine de mutfak ıvır zıvırlarını koyup çekmecelere yerleştirdim çook şirin oldu :nazar:

kova.jpg

kızlar davetiyelerimizi seçtik baskıda , öğle arasında gidip bakacağım. Çeyiz harici geri kalan detayları bir başlıkta toplamak istiyorum ama hangi kategoride açayım bilemedim..

Canım hadi hayırlısııı düğün hazırlıklarıı topiğii yokmuuu orasıda olurr çeyiz topiğinde olurr benceee :))
Balım evinin yerleşmiş resimlerii yokmuu merak ediyorumm bennnn,
Ev eşyalarr nasıl olursa olsunnn evvv hepp güzel oluyoo tertemizz şıkk allahım huzurla oturmayı nasip ettt:16:

Ben de merak ediyorum evini, fotoğraf isteriz evet :))

canım daha erken diye halıları perdeleri sermedik :) aslında her şey tamamen bitsin öyle çekeyim diyorum. mobilyalar yerleşti içlerini de yerleştiriyorum :) nevresimler felan..

canım daha erken diye halıları perdeleri sermedik :) aslında her şey tamamen bitsin öyle çekeyim diyorum. mobilyalar yerleşti içlerini de yerleştiriyorum :) nevresimler felan..

Kolay gelsin canım :) Su gibi aksın zaman :)
Ben de içlerini temizleyebilirsem nevresimleri yerleştireceğim. Konsola yerleştirdim dün yemek takımını. Darısı diğerlerinin başına artık :))
Balböceğinin başlığını gasp etmeyeyim diye burdan yazayım :)
Cidden öyle, bir kuvvet itiyor ordan oraya bir şeyler yapıyoruz; heyecanlanıyorum ama yine de tam olarak meselenin ortasına koyamıyorum kendimi.
Düğünden sonra afallayabiliriz :)))

Son düzenleme:
Kolay gelsin canım :) Su gibi aksın zaman :)
Ben de içlerini temizleyebilirsem nevresimleri yerleştireceğim. Konsola yerleştirdim dün yemek takımını. Darısı diğerlerinin başına artık :))
Balböceğinin başlığını gasp etmeyeyim diye burdan yazayım :)
Cidden öyle, bir kuvvet itiyor ordan oraya bir şeyler yapıyoruz; heyecanlanıyorum ama yine de tam olarak meselenin ortasına koyamıyorum kendimi.
Düğünden sonra afallayabiliriz :)))

kolay gelsin canım :) konsolu ve vitrinleri fulledim ben :D ama kendimi çok yorgun hissediyorum bu aralar biraz dinlenmeye çekiyorum kendimi. İnşallah afallamayız ya :)

Ayy kıslarr çatlatıyosunuzz heee :1: yokk konsolu yerleştirdim yok çarşaffları sercemm dahaa bizee var amaa yapmayınn bunuu

Miniğimm hemen bakıyorumm kınaa hazırlıklarınaa

canım öyle çabuk geçer ki anlamazsın bile... Allahım sana da en güzelinden eşyalar evler nasip etsin :) Vee çoookk mutlu ol inşallah

Back
X