- Konu Sahibi minikcicek
:) canm az kaldı eksıkler bıtıyo masallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) canm az kaldı eksıkler bıtıyo masallah :)
hayırlı olsun cnm.. hepsi çok güzeller..Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.. bu arada yatak örtünü çok beğendim , ben bikaç yerden baktım ama fiyata çok dediler, sen nerden ve kadara aldın..??
çok düzenli resimlemişsin ve herşeyin çok güsel canım,güle güle kullanman dileğiyle..
kısss.... bu ne!!! dünyaları almışın... valla sayamadım kaç tane tenceren tavan var... ama iyi oldu bakmam bende kendi eksiklerimi görmüş oldum... wok tava mesela... et çok severim ve sotelerim için çok lazım... sonra tupperware parçalarına da ihtiyacım var... bende seramik tava seti almıştım... onun için büyük tupperware kaşık, kepçe ve karıştırma zımbırtısı varya ondan alıcam... aklıma geldi seninkilere bakınca.... güle güle kullan... hepsi çok güzel ve özel belli....
canım daha erken diye halıları perdeleri sermedik :) aslında her şey tamamen bitsin öyle çekeyim diyorum. mobilyalar yerleşti içlerini de yerleştiriyorum :) nevresimler felan..
Kolay gelsin canım :) Su gibi aksın zaman :)
Ben de içlerini temizleyebilirsem nevresimleri yerleştireceğim. Konsola yerleştirdim dün yemek takımını. Darısı diğerlerinin başına artık :))
Balböceğinin başlığını gasp etmeyeyim diye burdan yazayım :)
Cidden öyle, bir kuvvet itiyor ordan oraya bir şeyler yapıyoruz; heyecanlanıyorum ama yine de tam olarak meselenin ortasına koyamıyorum kendimi.
Düğünden sonra afallayabiliriz :)))