Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

Allahım size en büyük sabırları dayanma gücünü versin, acısını unuttursun.
ne desemde sizi teselli etmez, kelimeler yetmez..
Büyük Allahım yardımcınız olsun.

tülay şu an yeminle iki gözüm iki çeşme..Acını paylaşıyorum..Allahım sabırların en büyüğünü versin.. Resimlerine bakarken içim yandı...Offf ya offff...Kelimelerin yetersiz olduğu yerdeyim....

Tülay işyerindeyim ve gözyaşlarıma engel olamıyorum.Canım benim Allah sabır versin.Tarifsiz duygular içindeyim.Kelimeler çok anlamsız kalır.Ne desek boş.

canım başınsağolsun Allah sana bol sabır versin
acın şimdi neyse yarında aynı ama dua et melek oldu cennete gitti seni bekliyor olacak orda
aman ya tutamıyorum bi böğüre böğüre ağlıcam ya

Söylenecek,teselli edecek söz yok..Kelimelerin bittiği an..Allah sabrını artırsın,acını hafifletsin canım..Başın sağolsun..

melek oğlunuz sizin şefahatçiniz olacak.Rabbim çok büyük sabırlar versin ablacım.
Rabbim sizi ve sevdiklerinizi korusun.canım ablam.

inanki ağlıyarak gözyaşları içinde okudum başın sağolsun rabbim sabırlar versin acıların en büyüğünü yaşamışsın allah en kısa zamanda uzun ömürlü sağlıklı evlatlar versin allah sabır versin ne diyebilirimki çok üzgünüm...

canım benim başın sağolsun allah sana çooooooooook sabır versin bu acının neyazıkki tesellisi yok ne söylenebilirki

allah sabır versin canımm. nur içinde yatsın..
başın sağolsun inan çooookkk üzüldüm ağlayarak yazıyorumm herkesn dediği gibi tesellisi yok biliyorumm tekrar allah dayanma gücü versinn

tülaycım başın sağolsun ben daha yeni doğum yaptım 15 gün oldu biran kendimi koydum senin yerine ve çok kötü oldum Allah sana sabırlar versin:Saruboceq:

sözün bıttıgı yer kelıme bulamıorum basın saolsun canım allah sabır versın evt o bır melek ve senı beklıyo sabırlar dılıorum

öncelıkle cok üzüldügümü belırtmek ısterım.arkadslar bu tatlı bebısı neden kaybetmıs annecıgı yazılanların hepsını okuyamadım.resımlerde cok saglıklı bır bebek gıbı görünüyor.merakımı mazur görün.rabbım bol sabırlar versın.

Tülaycım çok ama çok üzüldüm..Allah bol sabır versin...bu durumda söylenecek bir söz kalmıyor sanırım...Basınız sagolsun(((

Tülaycım çok ama çok üzüldüm..Allah bol sabır versin...bu durumda söylenecek bir söz kalmıyor sanırım...Basınız sagolsun(((

tülaycım dünden beri gözüm takılıyor msjına ama açıp okumaya yüreğim yetmiyordu.ben de bir anne olarak öyle üzgünüm ki senin adına acını taa yüreğimde hissediyorum.içim titriyo ismini gördükçe.hiç birşey diyemiyorum.ama seni hiç tanımasam da acını tüm benliğimle paylaşıyorum.canım kardeşim Allah yardımcın olsun

Allah rahmet eylesin
Allah sabırlar versin
büyüyüp çile çekmedi
çile çekmeden melek oldu güzel bebek...

kelimenin bittiği an içim acıdı resmen Allah sabır versin canım melek oldu yavrun öyle düşün..başka bişey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…