• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik kuzum geldiii :)

xkimyagerx

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
606
10
296
41
İstanbul
Kızlar 29 Ağustosta sancılarım başladı,30 Ağustosta hastaneye gittik ancak yetrince açılma olmadığı için 31 Ağustosta 37 + 7 de sezeryan ile doğum yaptım. Yani 1 gün farkla Ağustos annesi oldum :)

Kızım 2.990 kg , 47 cm doğdu :) Bu arada ismini Betül koyduk :)

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Doğum yapacak olan arkadaşların da Allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım....ben de eylül bekelerken ağustos annesi olanlardanım....hatta burcu bile aslan oldu benişmkinin ..sen başak burcunu yakaladın :)))

Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım....ben de eylül bekelerken ağustos annesi olanlardanım....hatta burcu bile aslan oldu benişmkinin ..sen başak burcunu yakaladın :)))

Sağol canım,hedefim teraziyi yakalamaktı (eşim de ben de eylül doğumlu teraziyiz) ama olmadı bizim kız sabredemedi :)

Allah analı babalı büyütsün.

Adıyla yaşasın Betülünüz
...

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah,darısı başımıza...

rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin kızını.darısı bizlerin başına .....

canım benim, allah sağlıklı ve uzun ömürler versin darısı bizimde başımıza bizede dua et ne olur.......

hepinize teşekkür ederim,henüz doğum yapmamış olan arkadaşlara Allah kolay doğum yapmayı hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlara hayırlı olsun, Allah evlatlarının sağlıklı,sıhatli büyüdüğünü vatana millete,anne babalarına hayırlı evlatlatlar olduklarını görmeyi,onlarla gurur duymayı nasip etsin inşallah.

Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu hayırlısı ile tattırsın inşallah.

tebrikler canım.allah sağlıklı,mutlu uzun ömürler vesin.darısı hepimizin başına.biz de kurtulsak ta rahatlasak..

Canım çok sevindim. Bende bu aralar doğum yapacağını bildiğimden bi bakayım dedim.
Minik cadı çoktan gelmişte bir aylık olmuş bile.
Sağlıkla büyümek nasip olsun.

Back