Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
loracım bende hamileyim sırnaşık şeysırnaşık şeykan testini yaptırdım 137.76 çıktı,öyle mutluyum ki anlatamam
Yaaa çok güzel bir haberr, ne güzellll ben de çok mutlu oldum senin adına, biz isteyenler için de dua et olur mu? Hamişlerin duası kabul olurmuş yerimseniben
loracım bende hamileyim sırnaşık şeysırnaşık şeykan testini yaptırdım 137.76 çıktı,öyle mutluyum ki anlatamam:teytey::teytey:
şimdi geldim kızlar çok şükür gördüm keseyi loracım doğumlarımız aynı güne denk gelecek inşallah çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın
Canım haberini yeni okudum hadi gözün aydınnn hayırlısıyla inşallah bebeğinin kap atışlarınıda görüceksin inşallah.
ne güzel bir haber yaa allahım bu güzellikleri biz bebek hasreti çekenlerede yaşatır inşallah
allaha emanet olun hamişler a.s.
canim ayni gun hamisleriyiz ne guzel cok sevindim inan hayirlisi artik kuzularimizin kalp atisini gormek nasip olur insallah ya bisey soracam sende bel agrisi oluyomu bende ara ara oluyo ya acaba normalmiki bu
bel ağrısı ve gaz dan duramıyorum canım acayip belim ağrıyor aşırı şekilde gaz problemim var sırnaşık şeyama araştırdım herkes aynı durumda olsun bunlar tatlı ağrılar benim kızımdada aynı şeyler olmuştu normal yani endişelenmeşutarafagitti