minik kusumu gordum bugün canlarimmm

korkuyorum valla,silik çizgi de çıkmaz diye,kafamçokkarıştıyarını beklicem bakalım nolcakCADIARZU

canim bence yap korkma cikacaksa cikacak zaten ama yinede sen bilirsin isallah hemen doktorda gorursun bitanem bebisini

canim suan hesaplamalara gore 5+2 haftalik gorsen ilsucum kucucuk nokta kadar biseycik ama yinede minikte olsa simdikten ona asik oldum yuce rabbim isallah sanada tekrar yasatir cnm bu guzelligi

ne mutlu sana yaaaaaaa.....:nazar:
rabbim bizede yaşatsın inşallah...
darısı başımıza...... :nazar:

kizlar simdi isyerimden izin aldim ve hemen doktoruma gittim cok korkuyordum hep gorunmeyecek diye.cunku biliyorsunuz iki dusugum vardi ve ikisindede keseyi goremeden dusuyordu ama bunu gordum suan ultrason resmi bende bakip bakip agliyorum inanin olmayan arkadaslarim icinde dua edecem allah en kisa zamanda sizede yasatsin bu mutlulugu isallahhhhhhhhhhh cok mutluyum kizlar cokkkkkkkkkkk:teytey::teytey::dance::dance:

Çok sevidim Allah tamamına erdirsin valla okurken gözlerim doldu.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

lora tbriklr inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin yarabbim allah tamammına erdirsin güzelim dualarını esirgeme ne olur çünkü bizim sizlerin duasına çok ihtiyacımız var hakkında hayırlısı neyse onu versin yarabbim allah sana bağışlasın canım yaa

loracımm bilsen nekadar mutlu oldum adına meleğini ilk görüşün diymi?off ne güzel ya dualarını bizlerdende eksik etme rabbim kucağına almanı o cennet kokusunu içine çekmenide nasip etsin

canım ya bıturlu karsılamdık cok mutlu oldum ınankı darısı tum ısteyenlere bıze dua et olurmu canım ıns kucagına alcak gunlerıde nasıp eder mevlam optt canımmm

Allah sağlıkla sıhhatle geçirmeni nasip etsin canım inş 9 ayını... a.s.

canim suan hesaplamalara gore 5+2 haftalik gorsen ilsucum kucucuk nokta kadar biseycik ama yinede minikte olsa simdikten ona asik oldum yuce rabbim isallah sanada tekrar yasatir cnm bu guzelligi

canım loracım benim yaa.ne mutlu sana allah bu mutluluığunu elinden almasın.bende gittim bugün dra ama ben daha göremedim son adet tarihime göre eğer varsa bebişim tam 4 haftalık dr gözükmez dedi bakmadı bile belki alttan baksaydı görürdü.ama bi düşüğüm var deyince alttan bakmak için uygün değil dedi.tehlike varsa tabi inşallah yoktur.gelirken yine test aldım yarın sabah ilk idrarımla yapıcam inşallah dahada netleşir..o duyguyu bende yaşamak istiyorum loracım keşke görebilseydim ama napalım hafta inşallah görürüm...:çok üzgünüm:

canım loracım benim yaa.ne mutlu sana allah bu mutluluığunu elinden almasın.bende gittim bugün dra ama ben daha göremedim son adet tarihime göre eğer varsa bebişim tam 4 haftalık dr gözükmez dedi bakmadı bile belki alttan baksaydı görürdü.ama bi düşüğüm var deyince alttan bakmak için uygün değil dedi.tehlike varsa tabi inşallah yoktur.gelirken yine test aldım yarın sabah ilk idrarımla yapıcam inşallah dahada netleşir..o duyguyu bende yaşamak istiyorum loracım keşke görebilseydim ama napalım hafta inşallah görürüm...:çok üzgünüm:

canımmm adetın gecıktımı??..ne gusel ya masallah herkes teker teker hamıs kalıyor..
pekı doktorun kan testı ıstemedımı?

loracım mınıgını gormene cok sevındım..kımbılır ne gusel bır duygudur..
ınsallah bızde en kısa zamanda yasarız..

canım arkadaşım gözünaydın kendine dikkat et yorma sakın kendini :teytey::teytey::teytey::nazar:

canımmm adetın gecıktımı??..ne gusel ya masallah herkes teker teker hamıs kalıyor..
pekı doktorun kan testı ıstemedımı?
evet canım adetim geçti bu 3. günüm zaten adetimden önce lekelenme oldu iki sürdü.ben onu yerleşme kanaması olarak düşündüm sonra adetimin 2. günü test yaptım silik çıktı yani dün.bu sabah gittim dra dr amelyattaymış öğleden sonra anca 2.5 gibi girebildim muayeneye düşük yaptım deyince alttan bakmadı belkide yine tehlike varsa diye evet kan tahlili istedi sabah görebilseydim dru yaptıracaktım ama malesef şimdi gelirken 2 tane daha test aldım yarın sabah yapıcam eğer dahada belirginleşirse yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama bilmiyorum.şuan tahminime göre 4 haftalık tabi hamişsem.dr daha çok küçüktür zaten gözükmez dedi iki döndürdü aleti karnımın üstünde haftaya gel dedi kalktım geldim.hiç ilgilenmedi yani dr.

evet canım adetim geçti bu 3. günüm zaten adetimden önce lekelenme oldu iki sürdü.ben onu yerleşme kanaması olarak düşündüm sonra adetimin 2. günü test yaptım silik çıktı yani dün.bu sabah gittim dra dr amelyattaymış öğleden sonra anca 2.5 gibi girebildim muayeneye düşük yaptım deyince alttan bakmadı belkide yine tehlike varsa diye evet kan tahlili istedi sabah görebilseydim dru yaptıracaktım ama malesef şimdi gelirken 2 tane daha test aldım yarın sabah yapıcam eğer dahada belirginleşirse yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama bilmiyorum.şuan tahminime göre 4 haftalık tabi hamişsem.dr daha çok küçüktür zaten gözükmez dedi iki döndürdü aleti karnımın üstünde haftaya gel dedi kalktım geldim.hiç ilgilenmedi yani dr.
canını sıkma tatlım..bazen doktorlar boyle ılgısız davranıyor maalesef..
sen sabah ılk ıdrarınla ve ac karnına yap testını..ama hamılesın gıbı gelıyor bana..ıkıncı cızgı kolay kolay cıkmıyor cunku..hayırlısı olsun canım..dıkkat et kendıne..a.s.

sağol rosemcim ilgin için inşallah dediğin gibidir.inşallah beişimi haftaya görürüm ve inşallah önceki gibi olmaz.sımsıkı tutunur

loracım senin için ne kadar sevindiğimi anlatamam ..sohbete gelseydin konuşacaktık ama dün gelmedin..ben de ordaki kızların hepsine müjde verdim..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..lora kime benziyodu bebiş.. lülülülülülü

canim bedefcim ben adet gunumde ilk kez gitmistim doktora tabi ozaman bilmiyodum hamile oldugumu ultrasona bakti gorunmemisti yani seninkide normal cnm ben suan 5+2 haftaligim hesaplara gore ancak gorunebildi isallah sende goreceksin cnm benim benim ayagim ugurlu gelecek pesimden hepinizi sürükleyecem hamislige isallahhhhhhhhhhhhhh hep olumlu dusun olumlu olsun cnm haberini mutlaka bekliyorum

loracım senin için ne kadar sevindiğimi anlatamam ..sohbete gelseydin konuşacaktık ama dün gelmedin..ben de ordaki kızların hepsine müjde verdim..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..lora kime benziyodu bebiş.. lülülülülülü

canim inanirmisin uyku tulumu gibiyim cok fazla uyuyorum erkenden yataga gidiyorum saat 1-2lere kadar yatmayan ben dun saat 9 da yataga girdim dusun artik bibe bebis biraz bana biraz babasina benziyordu hehehe yada ben ole istiyommm lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

lora gözünaydın canım düşüklerden sonra sana bu iyi moral olmuştur güzelim Allah tamamına erdirir inşallah bize de dua et olur mu

X