minik kusumu gordum bugün canlarimmm

allahım nelere kadir,inşallahseni tamamına erdirir.bizide sevindirir yüce rabbim

kizlar simdi isyerimden izin aldim ve hemen doktoruma gittim cok korkuyordum hep gorunmeyecek diye.cunku biliyorsunuz iki dusugum vardi ve ikisindede keseyi goremeden dusuyordu ama bunu gordum suan ultrason resmi bende bakip bakip agliyorum inanin olmayan arkadaslarim icinde dua edecem allah en kisa zamanda sizede yasatsin bu mutlulugu isallahhhhhhhhhhh cok mutluyum kizlar cokkkkkkkkkkk:teytey::teytey::dance::dance:

CANIMSIN SEN YAA::) ALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASIB EDER İNSALLAHHHHHHHHH

çok sevindim loracım allah tamamına erdirsin inş kucagına almayıda nasip etsin canımmmm

aminnnn allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde almak nasip etsin allahhh.allah en kısa zamanda hepimize versin inşallahhhh

bir kac gundur giremiyodum yeni okudum haberini cok sevindim duygulandim gozlerim yasardi canim benim hayirli olsun Allah'im tamamina erdirsin hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin anali babali buytme nasip etsin Rabbim bizlerden dualarini eksik etme kendinede iyi bak darisi bizlerin basina

senin adına cok sevindim loracım insallah allah tamamına erdirir saglıcakla alırsın bebegini kucagına dikkat et kendine canım Şeniz

lora canim tebrik ederim bende bayadir siteye giremiyordum canim ALLAHim hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder ins. canim benim inan coook sevindim bizim icinde dua et sen basi cektik arkana da biz geliriz insALLAH ALLAHim o güzel duyguyu bizlerede yasatir insALLAH

o nokta kadar insanı kendisine aşık ettiren şey işte büyüyecek büyüyecek annesi onu kucağına alacak ve annesi ona bir daha aşık olacak. a.s.

canım benim gözün aydın çok sevindim yerim senin o minik kuşunu
loracım allh tamamına erdirsin
allh isteyipte olmayayn herkese bu duyguyu yaşatsın tez zamanda

ayy canım benım ne kadar sevındım anlatamam tekrar tebrık edıyorum senı ınsallah sorunsuz bı hamıslık gecırırsın

Loracım bi türlü tebrik edemedim seni dün okudum hamiş olduğunu cnm.çok ama çok sevindimm.sağlıklı şirinmi şirin bi kızın olsunn inşallahh.(aslında cinsiyeti önemli değil ama benim içimden geçen bu canım).şu saatten sonra kafanı bütün olumsuz düşüncelerden arındır.çok güzel bi hamile olacağına eminim.şans senden ve bebeğinden yana olsun.Allah olmayan herkese nasip etsin bu kutsal duyguyu inşallah.

lora gözünaydın..çok sevindim.yazdıklarını takip ediyordum.bende 6 haftalık hamileyim..bebeği ultrasonla alttan mı yoksa karından mı gördünüz??bende bu pazartesi gideceğim..

canım loram allah tamamına erdirsin inş hayırlısıyla kucağınada alırsın duan için allah razı olsunallahım inş bizede nasip eder kendine dikkat et artık canım

mutluluğun daim olsun canım allah kucağınada hayırla ve sağlıkla almayı nasip etsin ki mutluluğuna mutluluk eklensin

lora gözünaydın..çok sevindim.yazdıklarını takip ediyordum.bende 6 haftalık hamileyim..bebeği ultrasonla alttan mı yoksa karından mı gördünüz??bende bu pazartesi gideceğim..

canim ben 5+2 haftalik hamileyken yani dun gittim doktora alttan bakti ben almayada yasiyorum cnm burda butun doktorlar alttan bakiyor umarim sende gorursun minik kusunu cnm

çok tebrikler canım bende 5+3 günlüğüm 2.30 da gideceğim bende dua edin kızlar

çok tebrikler canım bende 5+3 günlüğüm 2.30 da gideceğim bende dua edin kızlar

canim daha hicmi gitmedin doktora.gitmediysen bugun mutlaka gorursun isallah bende cok korkmustum goremeyecem diye ama hep olumlu dusunmeye calistim ve allaha binlerce sukur gordum bide haftaya kalp atisini duydukmu tamamdir bir nebzede olsa icim rahatlayacak haber vermeyi unutma bak simdiden merak etmeye basladim bile seni cnm rabbim yaninda olsun isallah

loracım ayyy teyze oluyoruz topluca ne güzellllll artık seninde bibebişin oluyo ne seviniyorummmm bi bilsennnn bizlere umut oluyosunuz böyle güzel haberleri verince ...

loracim cok sevindim canim artik aglama olur gül canim bebisin seni hep g¨üldürsün

X