Minik görümce sorunu :)

açıkça eşinize söyleyin çok küçük görümceniz ne işi var yatılı tek başına

Yatılı misafir konularının gediklisisin biliyorsun değil mi?
En sevdiğim konular bdv de Muhtelif biri sırf misafiri çok sevmiyor diye vicdansız mi olmuyor ,beddua mi yemiyor ,kesin seni bosiyacak kocan deniyor ya da çocuklarından bulacaksın falan diye bende saçma bir şekilde açıklama yapıyorum

Ben olsam birdefalık çocuğu misafir ederdim, sonra alışkanlık haline getirirse güzel bi dille uyarırdım. Nolucak canım gelip aranızda uyusa. Biz yeni evliyken kaynımlara gittik, 2-3yaşındaki bebek bizimle uyumak istedi annesinin izniyle seve seve aldık aramıza. Gece boyu uyuyamadık sürekli döndü durdu, üstü açıldımı, canı acıdı mı, yeri iyi mi diye kontrol ettik. Ama sabaha kadar onun hakkında konuşup konuşup mutlu olduk. Sonra zaten büyüdü yanımızda yatmak aklına bile gelmedi.

Yani onların akıllarının noksan olduğunu düşünmeye başladım:) ya eden bulur ben bişey yapmadım bir fikir beyan edip fikir istedik hallere bak

Canım 2-3 yaşında ki bebeyle , 6 yaşında ki kız bir mi bizim ki MaşaAllah büyümüş de küçülmüş aklı her şeye eriyor :) geçen gün öyle konuşuyoruz işte benden bişey istedi yapmazsan gelir evini dağıtırım abim de artık bizde yatar gibi bişey söyledi hani boşanırsınız demek istiyor :)

Sizde 6 yaş cocugun laflarına mı takılıyorsunuz ya bi gsripsiniz gerçekten.

Orada çocuğun boşanmadan bahsettiğini sanmıyorum. Siz de gerçekten bilenmiş gibisiniz çocuğa... :) Önceden eşiniz ailesi ile yaşıyorsa doğal olarak evlenince sizinle yaşamaya başladıysa artık kardeşinin o evde yaşamadığını fark ettiği için söylemiştir. :)

Son düzenleme:
Uzaktan davulun sesi elbette ki hoş gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…