merhaba kıslar benim 2,5 aylık oğlum var. ben hamileyken tek doktora görüneyim dedim 9 ay aynı dr gittim. doğum yaklaşınca muayene edelim seni dedi. muayenede canım çok acıdı. ben biraz bağırdım. odasına geçtik eşimde yanımda dr bana kızmaya başladı ben normal bi doğum istiyodum sen doğuramazsın dedi. ebeleri döversin sen dedi. gel seni sezeryana alalım dedi. ama ben ağlıyorum bir ton fırça yedim sana 3 gün müddet dedi. ben hala normal doğum istiyom başka dr gittim o da muayeneden sonra sen doğum yapamazsın dedi. artık kararı verdi sezeryan olacam ama kim yapacak beni aldı bir telaş benim dr istemiyorum bana bağırdı diye bir yerde dr ii dediler hastaneye güvenemedim. derken annem, görümcem çarşıdayız yürüyün gidiyoruz dedim bir dr var yaşlı ama arkadaş memnun kalmış girdim odasına ben sezaryen olmak istiyorum dedim. tama ne zaman günün bitiyo dedi. 6 haziran dedim. tamam 6 hazirana bana gün verdi yok ben yarın olmak istiyorum dedim. tamam dedi. sabah 08.00 saat verdi gece yatıyoruz tuvaletim geldi. bir girdim ki su boşalıyo benden eşime söledim gidelim dedi. yok bekleyelim dedim aradan 5 dakika geçti hala geliyo eşim kalk gidiyoruz dedi saat gece 02.00 gittik ebe beni muayene etti 1 santim açıklık var dedi sancın var mı yok dedim dr aradılar sabahı bekleyelim dedi. sabah mavi önlüğü görümcem giydiriyo ama ağlıyo annem geldi bana neden haber vermediniz die annem panik biraz :) neyse ameliyathaneye girerken ağladım bi çıktım acayip sancı odaya geldim bana bebeğin al diyolar benim canım acıyo alın bebeği görmek istemiyorum demişim o acıyla kendime gelince şöyle bir baktım benim bebeğim. çok güsel bi duygu Allahım isteyen herkese versin