İyilik kuzu senden naber nasılsın ❤❤❤Nasilsiniz kizlar
iyiym canim cok şükür 23.haftaya geldik.38 e kadr daim olur insallah.sen nasilsin var mi guzel haber insallahhhh@dilekylmz22 canım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor tatlım
Amin yolun daim olsun inşallah canım...kucağına almak nasip olsun...cinsiyetini öğrendin mi minnağın kuzu...bende değişiklik yok tatlım boş gezenin boş kalfası sıkıldım artık rabbimin vardır bir bildiği diyorum canımiyiym canim cok şükür 23.haftaya geldik.38 e kadr daim olur insallah.sen nasilsin var mi guzel haber insallahhhh
erkekmis kuzum ogrendik.amin insallahh.Amin yolun daim olsun inşallah canım...kucağına almak nasip olsun...cinsiyetini öğrendin mi minnağın kuzu...bende değişiklik yok tatlım boş gezenin boş kalfası sıkıldım artık rabbimin vardır bir bildiği diyorum canım
Amin inşallah...Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...hayırlı sağlıklı evlat olsun...güle güle büyüt evladını mutlu huzurlu ol her daim canımKızlar benim kızım normal doğum ile dünyaya geldi darısı başınıza dün gibi hatırlıyorum buradaki konusmalarımızı Allah sizlerede nasip etsin
Doktora gittik kuzu bi sorun görünmüyor...çokta zorlamamak lazım sanırım...çok şey denedik olmayınca olmuyor demek ki...sadece umudumu diri tutmaya çalışıyorum rabbime sığındım...tedbir aldım takdiri Allah'a bıraktım canımerkekmis kuzum ogrendik.amin insallahh.
vardr zamani kuzum gec olsun saglikli olsun.e dr a gitmeyi dusunmuyo musun bi git bakalm ne dicek esinle birlikte
sorun yoksa klomeni dene canim sebepsiz oluyo kimisi.vakti vardr elbet insallah tez vakitte olur kuzumDoktora gittik kuzu bi sorun görünmüyor...çokta zorlamamak lazım sanırım...çok şey denedik olmayınca olmuyor demek ki...sadece umudumu diri tutmaya çalışıyorum rabbime sığındım...tedbir aldım takdiri Allah'a bıraktım canım
Amin kuzum sen bol bol dua et hamiş sultansorun yoksa klomeni dene canim sebepsiz oluyo kimisi.vakti vardr elbet insallah tez vakitte olur kuzum
Rabbim yavrunu sana bağışlasın canım...sağlıkla sıhhatle o küvözden çıkıp kucağına alabilmeyi nasip etsin...sen gönlünü ferah tut duanı et tatlım...sen güçlü ol ki bebişinde güçlü olsun...gününü tamamlayıp anneciğinin güvenli kollarında olsun...dualarım seninle canım benimDaha dün bu grupta bebeğim olmuyor diye üzülüp dualar ediyordum sonra rabbimin takdiri sevincimi paylaştım hamileydim simdi de korkularımı paylaşıp sizlerden dua istiyorum 26+6 da doğum yaptım 25 gün oldu bebeğim küvözde çok korkuyorum ona birşey olucak diye lütfen dualarınızı MEHMET'im için edin rabbim onu bana 2. Kez bağışlaşın ismiyle yaşatşın bebeğimi
İyim cnm yaptm ıkı aylık olduk bile :) sen napıyosun naslsın canmAy-hal canım nasılsın doğum yaptınmı
Maşallah canım ya ohooo kocaman prenses olmuş...rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzu...bende çok şükür iyiyim tatlım sen doğurdun bak ben halen daha boş geziyorum ya kız o kaçıyor ben kovalıyorum yumoşlarla spermcikler randevularına uymuyor:))İyim cnm yaptm ıkı aylık olduk bile :) sen napıyosun naslsın canm
Aminn saol cnm benm.. İnşallah bulusurlar randevularına kendinle barısık olmak çok guzel bişey elbet olucak kuzum Allahın izniyle, sana çifter çifter nasıp eder inş RabbimmMaşallah canım ya ohooo kocaman prenses olmuş...rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzu...bende çok şükür iyiyim tatlım sen doğurdun bak ben halen daha boş geziyorum ya kız o kaçıyor ben kovalıyorum yumoşlarla spermcikler randevularına uymuyor:))
Rabbim evladının yardımcısı olsun sağsalim çıksın kuvözden annesinin kollarına gelsin inşallah en kısa süredeDaha dün bu grupta bebeğim olmuyor diye üzülüp dualar ediyordum sonra rabbimin takdiri sevincimi paylaştım hamileydim simdi de korkularımı paylaşıp sizlerden dua istiyorum 26+6 da doğum yaptım 25 gün oldu bebeğim küvözde çok korkuyorum ona birşey olucak diye lütfen dualarınızı MEHMET'im için edin rabbim onu bana 2. Kez bağışlaşın ismiyle yaşatşın bebeğimi
Aminnn kuzum İNŞALLAH...ama sıkılmadımda değil yani her ay kırmızı kart yemekden oyun dışı kalmakdan yoruldum tatlım...sıra bende bundan sonra ben kaçıcam onlar beni kovalasın :))Aminn saol cnm benm.. İnşallah bulusurlar randevularına kendinle barısık olmak çok guzel bişey elbet olucak kuzum Allahın izniyle, sana çifter çifter nasıp eder inş Rabbimm
Dogrudur canım haklısın Alnımza ne yazılıosa o Allahım saglık versin gerisi gelir.Aminnn kuzum İNŞALLAH...ama sıkılmadımda değil yani her ay kırmızı kart yemekden oyun dışı kalmakdan yoruldum tatlım...sıra bende bundan sonra ben kaçıcam onlar beni kovalasın :))
Amin tatlım sağlık olsun yeter ki de yaş geçiyor işteDogrudur canım haklısın Alnımza ne yazılıosa o Allahım saglık versin gerisi gelir.