❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amin bitanem. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah :KK200::KK200: Bu değere göre 1 aylık mı oluyo minik doktor 5 hafta 5 gün diye hesaplamıştı ama tahlilden önce
Screenshot_2017-02-25-11-36-58.png
Screenshot_2017-02-25-11-36-58.png

Dediğin gibi benim geç yumurtlama oldu kuzum ondan düşük olabilir Sağlıklı olsun da inşallah sonra yükselse de olur
Amin canım inşallah değerlerin daha da artacak meleğin sana sımsıkı tutunacak Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı evlat eylesin hayrlı yazılar yazsın kuzum inşallah evine bereket getirsin yavrun ağrısız kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Amin canım inşallah değerlerin daha da artacak meleğin sana sımsıkı tutunacak Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı evlat eylesin hayrlı yazılar yazsın kuzum inşallah evine bereket getirsin yavrun ağrısız kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Aminnn bitanemmm cümlemize inşallah :KK68:

sonucu gorunce attim kendimi yataga bu saate kadar uyumusum ya :KK43:
Üzme kendini kuzu vardır Rabbim in bi bildiği biliyorum ilk negatifi görünce kırmızıları görünce insanın modu düşüyor ama olacak elbet Rabbim yaşatmayacağının hayalini kurdurmaz elbet bizde göreceğiz o çift çizgiyi

Üzme kendini kuzu vardır Rabbim in bi bildiği biliyorum ilk negatifi görünce kırmızıları görünce insanın modu düşüyor ama olacak elbet Rabbim yaşatmayacağının hayalini kurdurmaz elbet bizde göreceğiz o çift çizgiyi
insAllah kisa zamanda cift cizgiyi goruruz canim ya ❤ yarn kirmizilari gormesem inadina gecikir oda nekadar tesrs bir durum unitlendirir gec dollenme olamaz heralde iliskiyi biraktik son hafta

Kızlar benden de kocaman bi negatif test var takvime göre batım yarın yumurtlama hesabıma göre 2-3 mart yarın kırmızılar gelmezse eğer martın ilk haftasını atlatıp öyle yapacam tabi kırmızı gelmezse

X