- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Amin bitanem. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah Bu değere göre 1 aylık mı oluyo minik doktor 5 hafta 5 gün diye hesaplamıştı ama tahlilden önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin bitanem. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah Bu değere göre 1 aylık mı oluyo minik doktor 5 hafta 5 gün diye hesaplamıştı ama tahlilden önce
Dediğin gibi benim geç yumurtlama oldu kuzum ondan düşük olabilir Sağlıklı olsun da inşallah sonra yükselse de olur
Amin canım inşallah değerlerin daha da artacak meleğin sana sımsıkı tutunacak Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı evlat eylesin hayrlı yazılar yazsın kuzum inşallah evine bereket getirsin yavrun ağrısız kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin RabbimDediğin gibi benim geç yumurtlama oldu kuzum ondan düşük olabilir Sağlıklı olsun da inşallah sonra yükselse de olur
masallah olsun genee iyi cikmis kuzum.iki gun sonra tekrarlarsn ikiye katlamis olur zatenKızlar sonucum 105 çıktı daha çok Yen'i dedi doktor pazartesi tekrarlayalım testi artışa bakalım dedi Allah'ıma şükür inşallah artar
İnşallah bitanem çok sağolmasallah olsun genee iyi cikmis kuzum.iki gun sonra tekrarlarsn ikiye katlamis olur zaten
Aminnn bitanemmm cümlemize inşallahAmin canım inşallah değerlerin daha da artacak meleğin sana sımsıkı tutunacak Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı evlat eylesin hayrlı yazılar yazsın kuzum inşallah evine bereket getirsin yavrun ağrısız kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Maşallah kuzu inşaallah güzel güzel artış gösterir değerinKızlar sonucum 105 çıktı daha çok Yen'i dedi doktor pazartesi tekrarlayalım testi artışa bakalım dedi Allah'ıma şükür inşallah artar
yok kuzum malesefKuzum sonuç ne inşallah vardır güzel bir haber
yaptim canm ama negatif yayaptiiin mi yapip atsaydin ya canim.ay hadi insallah art arda guzel haberler.2017 bereketli gececek insallahh
Bata kaç var kuzuyaptim canm ama negatif ya
evet yarn bat gunumdu erken 6gun oncesien kadar olan testlerden alip yaptim ama olmadi negatif ya canmBugun mu gunun canım yap bakalım
yarn bat canmBata kaç var kuzu
Bekle bakalım hayırlısı olsun canım benim inşaallahyarn bat canm
sonucu gorunce attim kendimi yataga bu saate kadar uyumusum yaBen varım ama sen gittin sanırım
hayirlisi canm akintim hep olurdu kesildi cozemedim zaten neler oluyor :/Bekle bakalım hayırlısı olsun canım benim inşaallah
Üzme kendini kuzu vardır Rabbim in bi bildiği biliyorum ilk negatifi görünce kırmızıları görünce insanın modu düşüyor ama olacak elbet Rabbim yaşatmayacağının hayalini kurdurmaz elbet bizde göreceğiz o çift çizgiyisonucu gorunce attim kendimi yataga bu saate kadar uyumusum ya
insAllah kisa zamanda cift cizgiyi goruruz canim ya ❤ yarn kirmizilari gormesem inadina gecikir oda nekadar tesrs bir durum unitlendirir gec dollenme olamaz heralde iliskiyi biraktik son haftaÜzme kendini kuzu vardır Rabbim in bi bildiği biliyorum ilk negatifi görünce kırmızıları görünce insanın modu düşüyor ama olacak elbet Rabbim yaşatmayacağının hayalini kurdurmaz elbet bizde göreceğiz o çift çizgiyi
Hayrılısı kuzum bende test yaptım kocaman bi negatif gördüm inşallah tez vakitte Rabbim bize de nasip eder anneliğiyok kuzum malesef