ya kuzum birbirinizin sacini cekistirip duruonuz o yuzden aradan cekilim gidim dedim
kız biz hep oyleyiz hamilimle sen bize bakma facede bile oyleyiz iki catlak yan yana gelince ne olur catlaklar mahallesi olur hehheheheheh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kuzum birbirinizin sacini cekistirip duruonuz o yuzden aradan cekilim gidim dedim
stres yapma canim su mübarek günlerde bol bol dua et rabbim gonderecektir yawrunu
salinmio iste hamilim bir yil oldu hala gelen.giden yuuk
salinmio iste hamilim bir yil oldu hala gelen.giden yuuk
allah razi olsun mugemmm....senin sebepsiz infertiliteydi dimi asilama oldun mu hic
9aydir yemedigim igne ilac kalmadi hele o masaya yatmak her ay kirmizilarla karsilasmak hic kolay degil ....
Kiscelerim ilknurumdan haber var mi ne yapiomus bebisi var mi
cok sicak.rabbim disarda calisanlara sabir versin
ins bi daha ki ramazana bebislerimizde yanimizda olur
allah razi olsun mugemmm....senin sebepsiz infertiliteydi dimi asilama oldun mu hic
9aydir yemedigim igne ilac kalmadi hele o masaya yatmak her ay kirmizilarla karsilasmak hic kolay degil ....
dr mugem bende hic asilama istemedim ama esim bunuda denemedik demeyelim dedi.....hem cok stres oldum hemde sans cok dusuk.... En guzeli tup canim tutma sansi cok cok yuksek
ins bi daha ki ramazana bebislerimizde yanimizda olur
bende kilo yapmadi igneler canim aksine 6kilo verdim cok zayifladim
dr mugem bende hic asilama istemedim ama esim bunuda denemedik demeyelim dedi.....hem cok stres oldum hemde sans cok dusuk.... En guzeli tup canim tutma sansi cok cok yuksek
bende kilo yapmadi igneler canim aksine 6kilo verdim cok zayifladim
canim benim icin tup cok erken daha yani ben öyle düşünüyorum daha 9aydir tedavi goruyorum.....yasim 22bucuk evleneli iki yil olmadi daha