evet canım ya burda bi teyze yaptı bana cok kişi hamiş kaldı dedi hatta teyzenin ismini koymuslar
hadi ya ay insalah olur yaaaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ya burda bi teyze yaptı bana cok kişi hamiş kaldı dedi hatta teyzenin ismini koymuslar
herkezte belirti yapmazki ilk zamn larda sen düünme bunlar daha var 16 sına sen rahat bırak kendini kasma kasma kasmadan da olur işte hehheheheh
hadi ya ay insalah olur yaaaaaaaaaa
allah iyiliğini vcersin emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inş kuzum herseyde vardır bi hayır belki bi vesile olur teyzemiz olabilir yani[/QUOT
allahım herseyin iyisini verir insalah
allah iyiliğini vcersin emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız bende cok stersleniyom ya keske biran once olsa hep dua ediyom rabbim tüm isteyenlere yanı sırada bizlere nasip et diye
ben arada bi aklıma gelirse takıyom yoksa rahat kafam yani sıkıntı yok
hb kazandibim iyiyim sen nasılsın......
relaks sın yani iyi ya ben olamıyorum valla kafama cok takıyorum şimdi bi ark söyledi izmirde de bi aktarcı varmıs o da bi karısım yapıyomus hamiş kalan cok olmus olmadı onada basvurucam
hb kazandibim iyiyim sen nasılsın......
gecen ay asilama olmustum iste tutmadi dr bi ay ara verelim sonra bi daha asilama dedi ama tedaviyi birakmayi dusunuyorum ben psikolojim bozuldu iyice bu ay on gun sogan suyu ictim
gecen ay asilama olmustum iste tutmadi dr bi ay ara verelim sonra bi daha asilama dedi ama tedaviyi birakmayi dusunuyorum ben psikolojim bozuldu iyice bu ay on gun sogan suyu ictim
hicranım özlettin kendini bayadır görüşemiyoruz senlen gel bi öpiyim seni hamilim catlasın orta yerinden
hayir kurler icinde en iyisi sogan kuru polikistik over icin tek care
hayir kurler icinde en iyisi sogan kuru polikistik over icin tek care