- Konu Sahibi Girl and baby
-
çıtçıtlı body dediğin ayaklı tulumlardan mı? yoksa adece body mi?ben de doktora sordum body ,altına ayaklı alt giydir dedi...kısa kollu olsun ama bacaklrı kapalı olsun dedi canım...
sadece body canım bir de çorap zaten çoraplar büyük geliyor dizine kadar geliyor
üşümez mi öyle de canım ya..anne karnındansonra ortama alışmak için ısıya ihtiyacı varmış...gerçi benimki de azıcık isilik oldu....
bne çok kötü isilik oldum..göğüs altım çok kötü...iltihaplı küçücük sivilcelerle doldu..acayip kaşınıyorum...
üşümüyor sanırım her gün vucut ısısını ölçüyorum normal çıkıyor bir de bizim ev çok sıcak bu şekilde giydiriyorum ama pencereleri falan dikkatli açıyorum hava akımında kalmayacak şekilde...
biz isilik olmadık onurda da yok bende de sık sık duş almaya çalış ben çok acayip terliyorum ilk günden beri lohusa teriymiş bu ama sürekli sırılsıklamım senin de böyle oluyor mu?
onur uyuyor duru da uyuyor herhalde sen de online sın...
bu arada durunun uykusu nasıl geceleri kaç kez kalkıyor geceleri çok zor oluyor da uyanmak 4 kere falan uyanıyoruz biz, tekrar dalmakta da zorluk çekiyor onur uyandığında 1 saat uyanık kalıyor
aahhh aahh darısı bızımde basımıza ınsallaahh... :çok üzgünüm:
az kaldı 20 guncuukkk..... :a015:
bu arada kanamalarınız nasıl.. cok mu ? yoksa adet kanaması kadar mı?
hastanededeyken çoktu canım...ama her gçen gün azala azala neredeyse bitti ama yine de ped kullanıyorum...çok az olsa da...doktoruma sordum 1 hafta -10 gü sürer sezeryen olduğu için iyice temizliyoruz dedi..40 güne kadar çok az devam edebili dedi..normal doğum olsaydı 40 gün boyunca olurdu kanaman dedi...
deryacım benim hala devam ediyor kanama çok değil ama yinede az az devam ediyor inşallah bir terslik yoktur...
bu arada sezeryan bantın çıktı mı ameliyat yerin nasıl görünüyor benimkinde kırmızı bir çizgi var estetik dikiş belli olmayacak dediler ama neden öyle acaba?
sezeryan bantı dediğin ameliyat yerinin üzerindeki gazlı bezse canım 4.gün çıkardı doktorum bant yerim alerji olmuştu...ben dikiş yerimi göremiyorum göbeğimden..ama eşime sordum kırmızılık var demişti...
deryacım benim ameliyat yerimde ilk zaman gazlı bez vardı 3. gün sabah onu çıkardılar eczaneden pansuman bantı aldırdılar 10 ytl bir fiyatı var onunla duş da yapabiliyordum ayakta yapabilirsin dediler su geçirmiyordu 7 gün sonunda kendiliğinden çıktı o bant...
bant sayesinde göbeğim de oraya değmedi rahat oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?