• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Duru'm doğdu,herkes mutlu oldu.........

Bende diğer akadaşlarım gibi gözyaşlarımı tutamadım deryacım allah analı babalı büyütsün duruyu bu arada yeni doğan sarılığı her çocuğun başına gelir çok kısa sürede atlatılır sakın kendini üzme çok normallll allah uzun ömürler versin ailenize ve bebişinize mutlulukla...

rabbim korusun allah analı babalı büyütsün.allah acılarını göstermesin.benimde dogum yaklastıkca korkularım dahada artıyor.dua edelim birbirimize cok korkuyorum,panik oluyorum.deryanın doguma gidiş hikayesini okudugumda sanki ben o anı yasamıs gibi oldum,korkuyorum allah yardım etsin hepimize.

canım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın çok güzel bir duygu umarım diğer arkadaşlarımıza da nasip olur... :emir_bebek:
bu arada duru da aynı onurun kilosunda doğmuş, Onur doğduğunda 2900 kg dı küvezden çıkarken onur da 2600 gr a düşmüştü 2 gün sonra 2650 oldu şimdi aradan hafta daha geçti yarın tartılacak ben de merakla kilo almasını bekliyorum...
bu arada sanırım sezeryanda 5 kg gidiyor benim de ilk gün 5 kilom gitti sonra 2 daha gitmiş toplam 7 kilo gitti geriye 5 kilo kaldı...
sarılığınız kaç canım bilirubin tahlilinde kaç çıkıyor bizim en son 10,00 çıkmıştı sık sık emzir demişti doktor 16 falan olsaydı tekrar yatacaktık hastaneye Allah o günleri göstermesin bir daha.... :Saruboceq: :1no2:
deryacım tekrar geçmiş olsun umarım ağrın falan yoktur duruyu öp benim için çok tatlı demi insan doyamıyor..... :emir_bebek::nazar:

deryacım çok çok geçmiş olsun ve gözün aydın olsun şuan mutluluk gözyaşları döküyorum rabbim yavrunu sana bağışlasın sende bizler için dua et çünkü benimde çok az kaldı ....

Rabbim bağışlasın,en güzel günler sizin olsun,yavrunuzla tüm sevdiklerinizle inşallah..

Rabbim bizlerede nasip etsin en kısa zamanda,bende istiyorum burdan doğum hikayemi yazmayı,çok duygulanıyorum okuyunca...Rabbim nazarlardan muhafaza etsin....

tebrik ederim derya
allah analı babalı büyütsün inşallah darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına
inan yazını okurken çok duygulandım kendim yaşıyo gibi hissettim .ben olsam nasıl tepki verirdim diye düşündüm
artık bizde doğuralım hayırlısıyla
bizde anlatalım

bende çok tebrik ederim. umarım analı babalı tüm sevdikleriyle uzun bir ömür yaşar. bu arada geçmiş olsun. umarım sarılığı da çabuk geçer. ben de bebeğimi bekliyorum 5-6 eylül gibi doğacak diyor doktor. nasıl heyecanlıyım umarım aynı güzel duyguları yaşayabilirim senin gibi

deryacıgım bebişin ve eşinle mutlu bi ömür geçirirsin inşallah.yazını eşime okurken cok duygulandım bian aglayacak gibi oldum.allah o güzel günü bizlerede yasatsın en güzelinden.....

deryacımm ağlattın beni canımm
Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin iyişallahh canımm
ayrıntılı anlatman süper olmuş bende epidural olucam ve en çok sondadan korkuyorum,birde normaldede düşük tansiyonluyum,tansiyonum iyice düşerse neyaparlar diye düşünüyordum,:)
canımm benim güzel duruna allahım uzun sağlıklı ömürler versin iyişallahhhh

canım benim ikisindn de korkma gerçekten.benimde korkularımdı...tansiyonum 9-6 10-6 normalde benimde...hiç korkma...:teytey:

canım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın çok güzel bir duygu umarım diğer arkadaşlarımıza da nasip olur... :emir_bebek:
bu arada duru da aynı onurun kilosunda doğmuş, Onur doğduğunda 2900 kg dı küvezden çıkarken onur da 2600 gr a düşmüştü 2 gün sonra 2650 oldu şimdi aradan hafta daha geçti yarın tartılacak ben de merakla kilo almasını bekliyorum...
bu arada sanırım sezeryanda 5 kg gidiyor benim de ilk gün 5 kilom gitti sonra 2 daha gitmiş toplam 7 kilo gitti geriye 5 kilo kaldı...
sarılığınız kaç canım bilirubin tahlilinde kaç çıkıyor bizim en son 10,00 çıkmıştı sık sık emzir demişti doktor 16 falan olsaydı tekrar yatacaktık hastaneye Allah o günleri göstermesin bir daha.... :Saruboceq: :1no2:
deryacım tekrar geçmiş olsun umarım ağrın falan yoktur duruyu öp benim için çok tatlı demi insan doyamıyor..... :emir_bebek::nazar:

sağol canım..sarılığı12,8 çıktı..pzartesi tekrar yaptıracağız...sık emzirmeye açılışıyorsum tabi emdiği müddetçe..
ağrım yok canım..szeryandan sonra çok ağrın olur dediler Allah a şükür olmadı..hastanede zaten daha ağrılar başlarken iğne yaptılar günde 2 kez...evdede olmadı Allhatan..tek derdim tuvalet problemi...

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar...Gerçkten çok güzel bir duygu..fakat bir o kadar da zor bişeymiş anne olmak...içine soksın geliyor..seyretmeye doyamıyorsun...öpmeye bile kıyamıyorsun...ağladığında için parçalanıyor...elin ayğın karışıyor birbirine..Allah ım onu ağlatma bana ver herşeyi diyorsun...başından ayrılamıyorsun..rahat mı huzurlu mu diye.......
Allah ım hepinize sağlıkla,mutlulukla nasip etsin arkadaşlar..Mucize gibi birşey...

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar...Gerçkten çok güzel bir duygu..fakat bir o kadar da zor bişeymiş anne olmak...içine soksın geliyor..seyretmeye doyamıyorsun...öpmeye bile kıyamıyorsun...ağladığında için parçalanıyor...elin ayğın karışıyor birbirine..Allah ım onu ağlatma bana ver herşeyi diyorsun...başından ayrılamıyorsun..rahat mı huzurlu mu diye.......
Allah ım hepinize sağlıkla,mutlulukla nasip etsin arkadaşlar..Mucize gibi birşey...

Derya cım ne güzel duygularını dile getiriyorsun...
Ağlıyorum senin yazdığın her cevaptan sonra... Ve yaşadıklarını o kadar güzel anlatıyorsun ki günler yaklaştıkça daha bir güven duymaya başlıyorum bende... Panik ve korku yerine çok güzel hatıralarla bebişime kavuşacağım bende diye düşünüp sadece heyecan duyuyorum.. a.s.

Teşekkürler canım.....

Allah Duru ya da sağlıklı mutlu tüm sevdikleriyle uzun bir ömür nasip etsin inşallahh :nazar:

deryacımmm ;
hüngü hüngür agladım yazını okurken ne güzel anlatmışın ne de güzel aydınlattın bizi canımbenim teşekkürler taze annecik.duru yavruna da hoşgeldi hayırlı ve uzun ömürler analı babalı inşallah.
deryacım agrın oldu mu olduysa nekadar süre sonra başladı ameliyat yerinde ağrı? ve lazer dikiş mi yaptılar fıstığım?:uhm:

deryacımmmmm tebrik ederim canım senii ve aileni gerçi ben ilk annenle konuştuğum için onu tebrik etmiştim ama hepinize bir kez daha gözünüzaydın..umarım selamımı almışsındır sen emziriyordun çünkü ben aradığımda..
bu arada sarılık için de endişe etme neredeyse tüm bebekler oluyormuşşş..bol bol emzir canım,çok güzel şeyler yazmışsın ben de duygulandım zaten yaşlar gözümde her an hazır..:))
seni ve minik duru nu öpüyorummmmm çok çok.....

deryacım allah analı babalı büyütsün :1hug:
rabbim kızının bahtını güzel etsin :Saruboceq:
gözüüünnnnayyydıııınnnnn:teytey::teytey:

tebrik ederim deryacım..Rabbim nazarlardan korusun minik duru'yu..
hayırlı evlat olsun, bebeğinizle hep birlikte uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin Allah ..
darısı bizlerin başına,sağlıkla inşAllah..
Rabbim tüm hamileleri sağlıkla yavrusuna kavuştursun..
tüm isteyenlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşAllah..

allah analı babalı büyütsün canım
paylaştıgın için teşekkür ederim okurken bile heyecanladım o anı tahmin bile edemiyorum ben normal doğum istiyorum çekeceğim acıyı düşünüyorum ama miniklerimiz için değer
miniğime allah şifasını versin bu arada

Back