Minik Duru'm doğdu,herkes mutlu oldu.........

Deryacım gözün aydın kızına kavuştun darısı tüm bekleyenlerin başına
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

Deryacım Allah analı babalı büyütsün a.s.
Allah nazarlardan saklasın canım ya..
Çok güzel anlatmışsın şu son duygu dolu günlerimizde gerçekten herkesi ağlattın heralde.. Bende tutamadım kendimi. Tekrar hayırlı olsun güzelim. İlk DURU kızımız geldi. Sıra benin DURU kızımda.
Bende arkandan geliyorum, benimde başı yukarıda olduğu için sezeryan olacağız. 4-9 arası dedi bu sefer cuma akşamı gidince. Geçende 8-12 demişti. Boyu falan kilosu iyi olduğu için bu sefer böyle dedi.
Deryacım, benim kafama takılan epudural ile spinal aynı şey mi? Belden aşşağısını tamamen mi uyuşturuyolar.Yani sadece acı eşiğini mi ? yoksa tüm bacaklar kalça falan mı , yürüyemiyosun mu yani ? Kimisi iyi değil belden diyolar, korkuyorum bende. Ama bebeğe daha çabuk sahip çıkıyosun diyolar o yüzden de merak ediyorum iyi olacak ise ve pahalı olmayacak ise doktorla konuşacağım.
Birde sütün ne zaman geldi? Hastane masrafları ne kadar tuttu? Bide aşama aşama anlatsana merak ediyorum çookk...:1hug:
Ayyy kusura bakma çok soruyom ama çok da merak ediyom ya...
hihoyyyt

canım sabah 9 da girdim ameliyata,akşam üzeri hafif sancı başladı ama adet sancısı gibi ve hafifti..yine de ağrı kesici iğne vuruyorlar bir de antibiyotik vuruyorlar..ağrımı hissetmedim yani..sadece dikiş yerlerimacırsa diye ister istemez hareketlerini kısıtlıyorsun o sanki ağrıymış gibi geliyor insana..hastanede 1 gün yattık canım..eve gelince de ağrım olmadı..ama oturup kalkarken dikiş yerlerime dikkat etmeye çalışıyorum...bir tarafında haifi kızarıklık olmuş hatta..bugün kontrole gideceğim doktora..
lazer dikiş denen dikişten oldu...aslında o da normal dikiş sadece içten dikiliyor ve iplikler kendiliğinden eriyor....

Son düzenleme:
Çok duygulandım derya gercekten, gözlerım doldu..
sende kavustun bebeğine.. sıra bızde.. Allah bebegını sana bagıslasın, ömrunu uzun bahtını acık eylesın..
her zaman yuzunu guldurecek, gurur duyacagın bır evlat olsun ınsallah..
Geçmiş olsun canım.. a.s.

çok sağol canım aradığın için...aldım selamını..emzirmekten ya da emzirmeye uğraşmaktan pek çok telefona çıkamıyomuş insan :))darısı başınıza hepinzin inşallah...sarılık için bugün yine kan alınd 11,11 düşmüş.içim rahatladı biraz...

kızlar ya kan alınırken çok kötü....için parçalanıyor sanki....ağlarken sanki benim bir yerimi kesiyorlar gibi...dayanamıyorum ya....

Allah analı babalı büyütsün...
anne olmak çok özel bir duygu...
Rabbim bu duyguyu,isteyen bütün bayanlara yaşatır inşallah...
doğum dediğinizde,ben normal doğumu tavsiye ediyorum...
en sağlıklısı diyebiirim...

sevgiler...

çok sağol canım...darısı senin ve duru nun başına ...epidural ve spinal farklı canım...epiduralda omurilik zarına iğne yapıyorlar...orada iğne bırakıyorlar...acı hissettikçe dozu artırabilmek için..dokunmaları,işlemleri hissediyormuşsun ama acı çekmiyormuşsun...spinalde omurilik sıvısına iğne yapılıyor ..sadece 1 kez...benim blden altım tamamen uyuşuktu...dokunmaları bile hissetmedim...acı zaten hiç olmadı...odama geldiğimde ayaklarım uyuşuktu ama zaten yürütmedikleri için önemi yokki...öğleden sonra açıldı ayaklarım...ameliyattan 8 saat sonra birşeyler yiyip içebiliyosun ..sonra yürütülüyorsun...
bebeği ben yuşuk yatarken bile hemen çıkar çıkmaz verdiler...süt varmıydı bilmiyorum emmeyi öğrensin diye...ama emdi bence...akşam üzeri daha kolay oldu herşey...
doğumu devlet hastanesinde aptım ben...doktora özelde gittim ama poliklinikti orası..başka bir özel hastane yerine devlette yapalım dedi doktorum...ben doğuma 2 hafta kala doktoruma güzel bir saat hediye almıştım...doğum sonrası eşim konuşmaya gitti...almamış..meslektaşız muhabbetine...zate saat aldınız dmiş...ama biz muayenelerle arkadaş gibi olduk artık doktorla...
sorulaını yanıtlayaildiysem ne mutlu bana...

ayyy gelmiş bebişimiz. deryacım artık anne oldun öylemi.. ayy ne güzel bi olaydır değilmi..allah bizede nasip etsin bu mutluluğu. bende haftaya alıcam oğluşumu kucağıma inşallah. korkularım vardı ama biraz olsun korkularımı yazınla dindirdim. öyle böyle çıkıcak işte dışarıya :) seni ve minik bebişimizi öpüyorum kocaman

Derya ne güzel anlatmışsın ayrıntılarıyla canım.
Duru analı babalı adıyla yaşasın inşallah...

Darısı bizlerin de başına.Benim yerime de kokla öp kızını canım...

Saol deryacım;
Bende bbeğime daha iyi sahip olabilmek için belden aşağısı uyuşturulan şekilde mi olsam diyorum ama iyi değil diyolar. Avcılar Hospital'e gidiyorum doktora, oranın anestesi uzmanı nasıldır bilmiyorum. Anestezi uzmanının iyi olması gerekiyormuş. Spinal'de eğer hissediliyorsa , kasarsın kendini falan iyi hissetmiyosun kendini diyolar. Epudural o zaman daha iyi gibi. Ama omurilik'ten olduğu için riskli değil mi? Sonra bi sağlık sorunu çıkmaz mı?
Sen araştırmışmıydın? Biraz korkuyorum açıkçası..
:bbo:

deryacım canım benim allahhh bebeğine uzun ömürler, sağlık, başarı, şans versin inşallah canım benim çok duygulandım zaten hastanedeyken seni aradığım zamanda çok duygulandım ağladım hatta. darısı bizlerin başına. bende sana bugün mesaj yazmayı düşünüyodum nerelerde acaba diye meraklanmaya başlamıştım. duruya kavuşunca çok mu işi başından aşkınlaştı acaba diye düşünmeye başlamıştım. canım benim seni çok çok öpüyorum minik durununda ninik ellerini ısırıyorummmmma.s.

canım araştırdım ben...spinal daha iyi...doktorum da epdural i değil spinali önerdi...ayrıca ne kasılması hisetmesi anlamadım..epiduralde hissedebiliyormuşsun ...ben spinalde hiçbirşey hisetmedim canım...anlattım karnımı kestiklerinin bile farkında değildim ki kafası göründü dediler....hiçbirşey hisetmiyorsun...ama belden uyuşmalarda dediğin gibi anestezi uzmanı önemli... yan etkileri hissetmemen için..benim baş ve bel ağrım olmadı canım...

canım benim sağol...çok fazl aboş vakit olmuyor...hele başlarda gelen giden de çok oldu...şimdi daha sakin ev...ama uyku saaati düzenimiz olmadığı için her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum...ben fırsat buldukça açıyorum kk yı...Allah hepinize sağlıkla nasip etsin bu duyguyu.....

Arkadaşlar,bebişlerinize aldığını zkıyafetlerin büyüklüğü nasıl?ben im aldıklarım kızıma kocaman geldi...dolduramıyor içini :)) dışarıd açıkamıyorum daha küçük alayım diye...mothercare dekiloya göre satılıyor ya takımlar,bodyler dikkat edi alırken...benim 0-3 ay olan body nin üzerinde 6,5 kg yazıyormuş mesela...tabiki kocaman oluyor :)))

Çok sağol deryacım, ağzına sağlık...
Bende cuma gideceğim sorayım bi doktora... Olmadı genel oluruz artık. Benimde kilo , boy yerinde maaşallah o yüden erken sezeryan olabilir. Zor duruyom artık... Kendine ve Duru kızıma çok iyi bak.
Byea.s.

Deryacım çok şükür kavuştun bebeğine,Allah analı babalı büyütsün.Aklım hep sendeydi ne yaptı acaba diye.Doğum hikayenide ağlayarak okudum.Çok şükür ağrın sızın olmamış.Darısı bizim başımıza.a.s.

deryacım aynı dert bende de var hiç bir kıyafeti olmuyor bebişime bu arada duruyu fazla giydirme ben sağlık ocağındaki ebenin tavsiyesiyle sadece çıtçıtlı badi ve çorap giydiriyorum çok da rahat ediyor oğlum...
çorabı mutlaka giydirmemiz lazımmış ayaklarından üşürse gaz problemi oluyormuş çünkü

çıtçıtlı body dediğin ayaklı tulumlardan mı? yoksa adece body mi?ben de doktora sordum body ,altına ayaklı alt giydir dedi...kısa kollu olsun ama bacaklrı kapalı olsun dedi canım...

deryacım hayırlı olsun çoook geçmişler olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin kolay atlatmışsın doğumu anladığım kadarı ile sezeryan olucam bende ama mecburen genel anestezi benim disklerde sinirlerde sorun var çünki uyuşmaz ayrıca ben o kadar cesaretli değilim tansiyon sıfıra iner benim valla neysee bebişin de tez zamanda kendine gelir toplanır inşallah merak etme sen bol emzir bebeğini 40 gün çok önemliymiş banada diyorlar gak dedikçe guk dedikçe emzir diye öle yapıcam nasipse inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…