Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ahh canım senin o minicikk kutucukk şirin evini yerim benopuyorumnanaktan
ne kadar düzenlisin maaşallah..ALLAHIM evlendiginde kat kat güzelini versin inşallah..ama ondan önce bahtını güzel etsin...evmiş başka şeymiş önemi yok...çok öptüm çok begendim yuvanım..saglıkla kal.
eşyan az olsada bekar evi yeterli bence eşyaların fazla kalabalığa gerek yok evlenince istediğin gibi döşersin tek dikkat ettiğim heryer tertemizdi güle güle huzurla otur evinde bahtın güzel olsun allah karşına seni seven saygılı birini çıkarsın senin
bayıldım evine ya cok güzel allah agız tadıyla oturtsun inş cnm özellikle koltuklarına bayıldım hiç beyaz koltuk düsünmezdim ama okadar cok begendimki kumasını falan söylemen mümkünmü temizligi nasıl
Bekar evi benim bildiğim dağınık olur ama senin evin çok hoş ve tertipli, güle güle otur...
Evlendiğinde de hayal ettiğin gibi bir evde yaşarsın inşallah, mutluluklar dilerim...