• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik bekar evime buyrun

ne güzel bide ögrenci evi olacak bence cok cok güzel ve tatli

bence eviniz bir çok bekar evine göre gayet güzel birtek mutfağınız küçük ee idare edin artık kaydirigubbakcemile3

ahh canım senin o minicikk kutucukk şirin evini yerim benopuyorumnanaktan
ne kadar düzenlisin maaşallah..ALLAHIM evlendiginde kat kat güzelini versin inşallah..ama ondan önce bahtını güzel etsin...evmiş başka şeymiş önemi yok...çok öptüm çok begendim yuvanım..saglıkla kal.:nazar:

eşyan az olsada bekar evi yeterli bence eşyaların fazla kalabalığa gerek yok evlenince istediğin gibi döşersin tek dikkat ettiğim heryer tertemizdi güle güle huzurla otur evinde bahtın güzel olsun allah karşına seni seven saygılı birini çıkarsın senin

bayıldım valla..çok şirin bir evin var Şenizocağına takıldım..o tarz ocakları kullanması çok zor..Allah sabır versin sanakaydirigubbakcemile3

Bu mu bekar evı. com guzel canım ıyı gunlerde otur..Tertemız mıs gıbı..rahat bır ev bellı

hiç bekar evi gibi değil..çok şirin gözüküyor..ayrıca çok temiz ve düzenli...banyon,mutfağın,yerler pırıl pırıl parlıyor...

bir bekar evi için bence çokkk tatlı ve sevimli...
cici bici bir ev...
bundan iyisi şamda kayısı canım::::))))

bayıldım evine yaa süper tam istediğim gibi ...
ahhh ahh bekarken hep böyle sıcacık evim olsun isterdim hepp çok şanslısın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bayıldım evine ya cok güzel allah agız tadıyla oturtsun inş cnm özellikle koltuklarına bayıldım hiç beyaz koltuk düsünmezdim ama okadar cok begendimki kumasını falan söylemen mümkünmü temizligi nasıl

Bekar evi benim bildiğim dağınık olur ama senin evin çok hoş ve tertipli, güle güle otur...
Evlendiğinde de hayal ettiğin gibi bir evde yaşarsın inşallah, mutluluklar dilerim...

Bence son derece sevimli, düzenli ve küçük olmasına rağmen ferah bir evin var. Çok beğendim, iyi günlerde otur.

Back
X