Mini tüp bebek ya da ilaçsız tüp bebek

Gulay123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
445
207
Kızlar merhaba bu konuyla ilgili yeni açılmış aktif bir başlık bulamadım o yüzden konu açayım dedim yardımcı olabilecekler varsa lütfen en ufak bi şey paylaşırlarsa Bile benim için çok önemli. Eşimde 1 milyon altı sperm mevcut morfoloji 2 varikosel ameliyatı bi işe yaramadı o yüzden değerlerimiz daha kötüye gitmeden tüp bebek tedavisine başlayalım diyoruz ancak annemi rahim kanserinden kaybettim teyzemde meme kanseri atlattı. tüp bebekte alınan hormonların bu hastalıkları tetiklediğini biliyorum o yüzden klasik tüp bebek değil de daha az hormonla ya da ilaçsız yapılan yöntemleri araştırıyorum henüz dr ile görüşme yapmadım bilgisi olan bu yöntemleri deneyen varsa lütfen yardım...

İlaçsız ya da az ilaçla tedavide az yumurta geliştirir bu da seçenekleri daraltır bununla birlikte o ay iyi yumurtan gelmemişse bir sonraki opuya kalabilirsiniz böylelikle deneme sayınız artar ben mecburiyetten az ilaçla deniyorum çünkü tepki vermiyor. Zaten eş de sorun var diyorsun bir kerelik norml ilaç dozları ile verebileceğin kadar yumurta vermelisin. Ve şuana kadar tüp bebek ilaçlarınn kanser bulgusuna hiç rastlanmamış bu konuda için rahat olsun

cok ayrıntılı bı konu bu ve baya detaylı dusunmek lazım eksı ve artılarınu eger ıstersenız sıze klomenle de yaparlar bence ama bu sekılde en fazla 4 yumurta alınır sızde kaldı kı bunların kalıtesını de bılemeyız, eger ılk tup denemenız tutmazsa tekrar denemenuz gerekecek e bu seferde hazırda yumuryanız olmadıhu ıcın tekrar ılac kullanmanız gerekecek bu durumda ıkı defa ılac alıp az yumurta mı tek defada cok yumurta mı mantıklı olur bılemeyız belkı ılkı tutar belkı ıkısı de tutmaz cok ıyı dusunun bunun bırde maddı boyutu var butun bunlarda ayrı olrk bırde Ilahı byutu var takdırde yazılan tekrırde bzulmaz Allah yazmamıs olsun benve ıcınızı ferah tutun en kısa surede hıc bunlara gerek kalmadan hamıke kalırsınız ınsallah

Cevabınız için teşekkür ederim Ben de tetiklediğini dair bi çok yazı okudum bir kaç kez opu yaparak embriyo havuzu oluşturduktan sonra transfer ediliyormuş ama benim korkum yumurta toplama işini birden fazla yaşamak değil işin ucunda çocuğum olacaksa ona da kendi kaderimi yaşatmak istemiyorum çok Zor bi karar

Az ilaçla üretilen yumurtaların daha kaliteli olduğu söyleniyor tabi işlem birkaç kez tekrarlanıp daha fazla yumurta elde edilebiliyormuş çok zor bi karar keşke bütün bunlara gerek kalmadan hamile kalabilsek hepimiz

Evet az ilaçla girdiğim opuda daha başarılı embriyolar oluştu hem ilaç masrafım da az oldu ama bu her hastada uyuşamamakta benim yüksek doza tepki vermediği için az doz denedik

Siz neye karar verdiniz.insallah güzel haberler bekliyoruz
Bu ay tüp bebek görüşmesi yaptık adetimle birlikte iğneler başlayacak ilaçsız değil normal tüp bebek olacak. Dr kanser riski olmadığını hatta şu an kanser bile olsam yine de aynı doz ilaçları vereceğini söyledi. Biz de başlamaya karar verdik. İnşallah güzel Haberler veririm. Sizin sorun neydi? Bİzim erkek kaynaklı sorun

Bende pco eşimden szospermi ve bizde kanser riskinden korkuyoruz.cok güvenemiyorum nedense bilmiyorum

Kaçıncı gün embriyosu oldu Hibele canım benim beşinci gündeki transferim tutmadı ve üçüncü günde transfer yapalım diyoruz bu sefer ama benim çok endişelerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…