Cevabınız için teşekkür ederim Ben de tetiklediğini dair bi çok yazı okudum bir kaç kez opu yaparak embriyo havuzu oluşturduktan sonra transfer ediliyormuş ama benim korkum yumurta toplama işini birden fazla yaşamak değil işin ucunda çocuğum olacaksa ona da kendi kaderimi yaşatmak istemiyorum çok Zor bi kararİlaçsız ya da az ilaçla tedavide az yumurta geliştirir bu da seçenekleri daraltır bununla birlikte o ay iyi yumurtan gelmemişse bir sonraki opuya kalabilirsiniz böylelikle deneme sayınız artar ben mecburiyetten az ilaçla deniyorum çünkü tepki vermiyor. Zaten eş de sorun var diyorsun bir kerelik norml ilaç dozları ile verebileceğin kadar yumurta vermelisin. Ve şuana kadar tüp bebek ilaçlarınn kanser bulgusuna hiç rastlanmamış bu konuda için rahat olsun
Az ilaçla üretilen yumurtaların daha kaliteli olduğu söyleniyor tabi işlem birkaç kez tekrarlanıp daha fazla yumurta elde edilebiliyormuş çok zor bi karar keşke bütün bunlara gerek kalmadan hamile kalabilsek hepimizcok ayrıntılı bı konu bu ve baya detaylı dusunmek lazım eksı ve artılarınu eger ıstersenız sıze klomenle de yaparlar bence ama bu sekılde en fazla 4 yumurta alınır sızde kaldı kı bunların kalıtesını de bılemeyız, eger ılk tup denemenız tutmazsa tekrar denemenuz gerekecek e bu seferde hazırda yumuryanız olmadıhu ıcın tekrar ılac kullanmanız gerekecek bu durumda ıkı defa ılac alıp az yumurta mı tek defada cok yumurta mı mantıklı olur bılemeyız belkı ılkı tutar belkı ıkısı de tutmazcok ıyı dusunun bunun bırde maddı boyutu var butun bunlarda ayrı olrk bırde Ilahı byutu var takdırde yazılan tekrırde bzulmaz Allah yazmamıs olsun benve ıcınızı ferah tutun en kısa surede hıc bunlara gerek kalmadan hamıke kalırsınız ınsallah
Sizin sorununuz neydi peki durumunuz ne şu andaEvet az ilaçla girdiğim opuda daha başarılı embriyolar oluştu hem ilaç masrafım da az oldu ama bu her hastada uyuşamamakta benim yüksek doza tepki vermediği için az doz denedik
Benim amh düşüklüğü yumurta rezerv azlığı en zor gruptaki hastayım yani şuan da moladayım geçen ay opuda iki toplandı beşinci güne gidemedilerSizin sorununuz neydi peki durumunuz ne şu anda
Siz neye karar verdiniz.insallah güzel haberler bekliyoruzSizin sorununuz neydi peki durumunuz ne şu anda
Bu ay tüp bebek görüşmesi yaptık adetimle birlikte iğneler başlayacak ilaçsız değil normal tüp bebek olacak. Dr kanser riski olmadığını hatta şu an kanser bile olsam yine de aynı doz ilaçları vereceğini söyledi. Biz de başlamaya karar verdik. İnşallah güzel Haberler veririm. Sizin sorun neydi? Bİzim erkek kaynaklı sorunSiz neye karar verdiniz.insallah güzel haberler bekliyoruz
Bende pco eşimden szospermi ve bizde kanser riskinden korkuyoruz.cok güvenemiyorum nedense bilmiyorumBu ay tüp bebek görüşmesi yaptık adetimle birlikte iğneler başlayacak ilaçsız değil normal tüp bebek olacak. Dr kanser riski olmadığını hatta şu an kanser bile olsam yine de aynı doz ilaçları vereceğini söyledi. Biz de başlamaya karar verdik. İnşallah güzel Haberler veririm. Sizin sorun neydi? Bİzim erkek kaynaklı sorun
Biz de korkuyoruz ben risk olduğunu duydum hep ama dr öyle bi şey yok dedi biz de ona inanmayı seçtik ne yapalım başka çare yok.Bende pco eşimden szospermi ve bizde kanser riskinden korkuyoruz.cok güvenemiyorum nedense bilmiyorum
Allah emeginizi zayi etmesin insallah n.nerde tedavi oluyirsunuz.Biz de korkuyoruz ben risk olduğunu duydum hep ama dr öyle bi şey yok dedi biz de ona inanmayı seçtik ne yapalım başka çare yok.
İnşallah hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz canım Denizli’de özel sağlık hastanesindeAllah emeginizi zayi etmesin insallah n.nerde tedavi oluyirsunuz.
Benim 3.cocuk planim acikcasi Allah korusun onlari var iki evladimdaha oncede tup yaptik 2yildirda kirunmuyoruz kararsizimİnşallah hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz canım Denizli’de özel sağlık hastanesinde
2 evladınız mı var şu an Allah bağışlasın inşallah gönlünüzce olur her şeyBenim 3.cocuk planim acikcasi Allah korusun onlari var iki evladimdaha oncede tup yaptik 2yildirda kirunmuyoruz kararsizim
Evet 5yil once tedavi gorduk ikizlerim var ilk denememizdi ama tabi yas ilerledi simdi durum nasil bilmemsagolun2 evladınız mı var şu an Allah bağışlasın inşallah gönlünüzce olur her şey
Kaçıncı gün embriyosu olduKızlar 6.tüp bebek tedavimde kolomenle az sayıda ama kaliteli 2 embriyom oldu ilk kez hamileyim rezerv düşüklüğü vardı az sayıda embriyo oluşuyodu sizlere umut olurum diye yazmak istedim sakın vazgeçmeyin denemeye devam edin