- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi minik kalp0753
Ol ol herkes bir kere olsun sonra ben olayım yeniden
ooo siz aranızda böle gidip gelirken bana ne zaman sıra gelirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ol ol herkes bir kere olsun sonra ben olayım yeniden
Herkes bir kere birinci olsun dedik ya içinde sende varsın herkesinooo siz aranızda böle gidip gelirken bana ne zaman sıra gelirdi
Oraları geçtik artık öyle düşünmüyorumHani o pasaklilik benden beklenir zira adım tembele çıktı çünkü yaptığım tarifler çok uğraştırıcı oysa ki demi Nevreste
Herkes bir kere birinci olsun dedik ya içinde sende varsın herkesin
Sağol canım yer verdiğin içinOl ol herkes bir kere olsun sonra ben olayım yeniden
Sağol canım yer verdiğin için
Ellerine sağlık canım ,sağlıklı lezzetli bir yemek ,başarılar dilerim.Merhaba Hanımlar direk tarifime geçmek istiyorum J
Malzemeler;
500 gr kuşbaşı kesilmiş et
2 adet soğan
3 adet domates
5-6 adet yeşil biber
2 adet patates
5 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz, karabiber, pul biber
Yapılışı;
-Etleri tavaya yağ koymadan koyup suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2305677
-Suyunu çektikten sonra 5 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyip 1 tur karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2305678
-Hemen ardından doğradığımız soğanı ve biberleri içine katıp pişirmeye bırakıyoruz.
Eki Görüntüle 2305679
- soğan ve biberler ölünce kabuğunu soyduğumuz domatesleri ekleyip ardından küp küp kestiğimiz patatesleri ekliyoruz.
NOT: Bizim evde kimse patlıcan sevmediği için ben böyle yapmayı tercih ettim sizler seviyorsanız ekleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2305680
Eki Görüntüle 2305681
-Bir güzel karıştırıp baharatları ekliyoruz. Ve yemeği 30 dk boyunca pişirmeye bırakıyoruz. O sırada 1 su bardağı sıcak su hazırlayıp, 1 yemek kaşığı domates salçası koyup eritiyoruz.
Eki Görüntüle 2305682
-Yemeğimiz pişince mini güveçlerimize paylaştırıp yapmış olduğumuz salçalı sudan ekliyoruz.
Eki Görüntüle 2305683 Eki Görüntüle 2305684
-Sar pişir yada aliminyum folyo ile kaplayıp fırında 160 derecede 30 dk pişiriyoruz ve Afiyet olsun J bu arada ben sarımsak atmayı unutmuşum oda yazarken aklıma geldi ahah siz unutmayın emiiiii
Eki Görüntüle 2305685
-VE SUNUMMMMMMMMMMMMMMMM :)
Eki Görüntüle 2305686
Canım ellerine sağlık, yarışmada başarılar
Canım ellerine sağlık, yarışmada başarılar
Nefis görünüyor , ellerinize sağlık başarılar :)
Ellerine sağlık canım ,sağlıklı lezzetli bir yemek ,başarılar dilerim.
Minik kalbim şipşirin bir görüntü.... Ellerine sağlık....kiremite giren her yemek enfes oluyor nedense minik kalp0753 Yarışmada başarılar dilerim.
Ellerine sağlık canım, yarışmada bol şanslar