Et Yemekleri Mini Güveç - Doğal Ürünler Sponsorluğunda

minik kalp0753

🌺🌺Hoşgeldin Canım Kızım🌺🌺
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
8.427
20.273
348
Merhaba Hanımlar direk tarifime geçmek istiyorum J

Malzemeler;
500 gr kuşbaşı kesilmiş et
2 adet soğan
3 adet domates
5-6 adet yeşil biber
2 adet patates
5 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz, karabiber, pul biber

Yapılışı;

-Etleri tavaya yağ koymadan koyup suyunu çekene kadar pişiriyoruz.

-Suyunu çektikten sonra 5 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyip 1 tur karıştırıyoruz.

-Hemen ardından doğradığımız soğanı ve biberleri içine katıp pişirmeye bırakıyoruz.

- soğan ve biberler ölünce kabuğunu soyduğumuz domatesleri ekleyip ardından küp küp kestiğimiz patatesleri ekliyoruz.
NOT: Bizim evde kimse patlıcan sevmediği için ben böyle yapmayı tercih ettim sizler seviyorsanız ekleyebilirsiniz.

-Bir güzel karıştırıp baharatları ekliyoruz. Ve yemeği 30 dk boyunca pişirmeye bırakıyoruz. O sırada 1 su bardağı sıcak su hazırlayıp, 1 yemek kaşığı domates salçası koyup eritiyoruz.

-Yemeğimiz pişince mini güveçlerimize paylaştırıp yapmış olduğumuz salçalı sudan ekliyoruz.

-Sar pişir yada aliminyum folyo ile kaplayıp fırında 160 derecede 30 dk pişiriyoruz ve Afiyet olsun J bu arada ben sarımsak atmayı unutmuşum oda yazarken aklıma geldi ahah siz unutmayın emiiiii

-VE SUNUMMMMMMMMMMMMMMMM :)

Ellerine sağlık canım benim

Ellerine emeğine sağlık da oldu mu şimdi bakkal ekmeği onun yanına

ekmeği dilimlerken dedim içimden kusura bakma minik mayalanmış ekmemmm yook dedim hatta etiket yapcaktımda oy istemek gibi olur die korkumdan yapamadım ahahahah

ekmeği dilimlerken dedim içimden kusura bakma minik mayalanmış ekmemmm yook dedim hatta etiket yapcaktımda oy istemek gibi olur die korkumdan yapamadım ahahahah
Aklinda kaldiysam ne mutlu bana

ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…