Mini fırın tavsiyeleriniz nelerdir?

valla ben kıbrıs tan bu yana 6 ay oldu şeytan kulağına kurşun çok memnun kaldım a..... marka mf6 dan.Birde kaç yer gezdi şükür bir şeyi yok bunlar karalam politikası o zaman siz bilirsiniz.Bence o zaman hiç buraya yazıp önerilerimize kulak asmayın derim.Eşiniz hangi marka diyorsa onu alırsınız.Sevgilerle...

ah canım ya, biz o kadar anlattık, reklamını da yaptık, bak ne olmuş, vazgeçmiş. tabi bizi mi dinliycek, kocasını dinliycek....

bir yıl oldu daha bozulmadı ama bozulursa garantisi neyim var hehehehehehe. her markanın bozulma riski vardır

benim kumtelin turbolu mini fırını çok araştırıp aldım büyük fırına hiç ihatiyacım yok..içi kocaman..rengide güzel...
turbolu olduğu için her yeri eşit pişiriyo...
39 lt. içi...
150 ytl ye lamıştım.kesinlikle tavsiye ederim..2 yıl oldu ben alalı hala aynı fiyat

A......MF6 modeli annem 4 ben 2,5 yıl oldu kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık kesinlikle tavsiye ederim büyük fırınımı hiç kullanmadım daha büyük borcamlar da rahatlıkla sığıyor.

arkadaşlar arçelik'in mf 4 modelini kullanan var mı arkadaşlar. bizimki 18. yılını doldurmak üzere, hala pişiriyor ancak kaç yıldır değiştirmeyi düşündüğümüz için bozulan ızgarasını tamir ettirmedik, artık dışı da döküldü, yani can çekişiyor.

yeni mf 4 ler de acaba iyi mi, memnun musunuz? mutfağımız küçük olduğu için mf 6 yı alamayacağız, 10 ve 7 cm iki yönden fark var arada ve bizim için o cm ler bile önemli.

benimkide bilindik marka değil esco eskişehir firması fırın 9 yıldır herşeyi çok güzel pişiriyor.
hatta kayın validemde bende görünce beğendi ve aldı oda memnun.istersen bir araştır benimki yalnız mini boy değil midi

teşekkür ederim ancak dediğim gibi evi ferahlatmak adına tüm değiştireceğimiz eşyalarda cm leri hesaplıyoruz. çünkü büyük evlerde otururken alınmışlardı eskiler ve insan boğuluyor bir yerden sonra. mutfağımız da çok küçük:1no2:

A..... bilgimiz A.... gibi değil kaliteyi bozmuş 1 ay önce bulaşık makinasına baktık içine bir baktım tak tak vurdum aynen bir teneke sesi annemle bakışıp kaldık yaşlı kadın o bile beğenmedi bo...markanın 2 prğramlısını aldık süper yıkıyor.

Arkadaşın eşinin A... marka için söylediği doğru isterseniz bir bakın farkı görün.....

Luxell aldım arkadaşlar.Turbolu olandan.Piyasadaki tek turbolu mini fırın bu.2 tepsiyi böreği aynı anda pişirebiliyorsunuz.Böylece elektrik tasarrufu oluyor.Ayrıca manuel olarak açıp kapatılabiliyor turbo özelliği.yani isterseniz kullanmayıp normal mini fırın gibi de kullanabilirsiniz.İç hacmi çok geniş diğer markalara göre.üstelik fiyatı da uygun 150 ytl.şimdiye kadar pişirdiklerimde hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.Herkese yardımları için teşekkürler.

mesaj yazalı baya olmuş fırın aldınızmı bilmiyorum ama benim fırınım siemens HO110210 midi fırın çok güzel pişiriyor özelliklede kekleri herşeyin tadı daha lezzetli oluyor hiç tereddütsüz tavsiye ederim alın pişman olmazsınız

arkadaşalr a dediğiniz markanın çi çinden gelmez onlar türkiye de üretilir ama o markanın televizyon

bilgisayar gbi parçaları çin malıdır ki bunu çoğu marka yapıyor zaten b a bunlar aynı yerde üretilir biri

ile dışarı açılınıyor okadar öbürünün smi çok türkçe diye malum ç var içinde:) fıraına gelirsek o konuda bir tavsiyem yok zira kendime ait bir fırınım yok:) ama kumtel kötü onu biliyorum

Kızlar merhaba :)
İlk mesajımı buraya yazmak nasipmiş.. Bi süredir takipteyim ama yazamadım işte..
Ben de mini- midi işte o fırınlardan almak istiyorum .. Eski fırınım şu ocaklı olanlardandı ve mutfağım küçük olduğu için bulaşık makinesi üstüne setüstü alıp bi de mini fırın almak istiyorum..
Tavsiyelerinizi dikkate alıcam..
A.... markası şu anda önce gidiyor sanırım?

Luxell LX 3520 Turbo Fırın

Bende bunu aldim ve cok memnunum, yalniz ben 96 ytl'ye aldim canim kampanyadaydi.

dediğim gibi benim fırınım siemens yengemde var luxell fırın ama benimki daha güzel pişiriyor kalıpta kek yaptığım zaman normalde dış bölümünde oluşan katı kabuklu bölüm olmuyor

Luxell LX 3520 Turbo Fırın ı olanlar bana bir ölçü verebilir mi? yani uzunluk en genişlik gibi. mutfağım çok küçük bu nedenle almak için ölçüleri bilmem gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…