- 24 Temmuz 2008
- 73
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi Gxuxldemir
Tabi arkadaşımkaydirigubbakcemile5 bak bütün gün boyunca dil döktük ücretide kafi olmalı kaydirigubbakcemile3 yoksa yetineceğimiz kadar bir şey vermezlerse bizde başka bir marka ile anlaşmaya gideriz seninlekaydirigubbakcemile çok alemiz biz değilmi :1hug: :enbuyukkk:
Kızlar ya eşim kesinlikle karşı çıkıyor A....'in beyaz eşyalarına.İçini Çin'den getirip marka basıp kazıklıyorlar diyor.Bir de bizim şimdiye kadar o markanın yan markası olan B...'dan aldığımız tüm eşyalar (TV, şofben,) bozuk çıktı.ondan almak istemiyor heralde.
Hiç bozuldu mu mini fırnınız???
benimkide bilindik marka değil esco eskişehir firması fırın 9 yıldır herşeyi çok güzel pişiriyor.
hatta kayın validemde bende görünce beğendi ve aldı oda memnun.istersen bir araştır benimki yalnız mini boy değil midi
Luxell aldım arkadaşlar.Turbolu olandan.Piyasadaki tek turbolu mini fırın bu.2 tepsiyi böreği aynı anda pişirebiliyorsunuz.Böylece elektrik tasarrufu oluyor.Ayrıca manuel olarak açıp kapatılabiliyor turbo özelliği.yani isterseniz kullanmayıp normal mini fırın gibi de kullanabilirsiniz.İç hacmi çok geniş diğer markalara göre.üstelik fiyatı da uygun 150 ytl.şimdiye kadar pişirdiklerimde hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.Herkese yardımları için teşekkürler.
Luxell LX 3520 Turbo Fırın
Bende bunu aldim ve cok memnunum, yalniz ben 96 ytl'ye aldim canim kampanyadaydi.