Mini fırın tavsiyeleriniz nelerdir?

benim mini fırınım "oscar" çok,çok memnunum.
satıcı bu markadan asla şikayetçi olmassınız demişti

çokda haklı çıktı kekleri,börekleri çok güzel pişiriyor.
arçelik turbo fırınım da var ama hep mini fırınımı
kullanıyorum...

benim mini fırınım "oscar" çok,çok memnunum.
satıcı bu markadan asla şikayetçi olmassınız demişti

çokda haklı çıktı kekleri,börekleri çok güzel pişiriyor.
arçelik turbo fırınım da var ama hep mini fırınımı
kullanıyorum...

arkadaşım internetten baktım da bu oscar mini fırın nerelerde satılıyo. bulamadım birtürlü?

arkadaşlar bu fırın meselesini görünce ben de takıldım...bende de mikrodalga var..turbo özelliği de var ama denedim altlar pişmiyor...bebeğim var 2,5 yaşında kek-börek için mikrodalganın turbo özelliği ile bunu kullanırım diyordum ama olamayacak sanırım...ev de küçük..mini fırın düşünüyorum ama fiyatları nedir bunların?

Örn.S'nin ,A'nın ,B'nin yada L'nin?ayrıca bu fiyatlarda şu KDV -ÖTV indirim şeyleri işe yaramıyor mu yahuuuu?

arkadaşlar bu fırın meselesini görünce ben de takıldım...bende de mikrodalga var..turbo özelliği de var ama denedim altlar pişmiyor...bebeğim var 2,5 yaşında kek-börek için mikrodalganın turbo özelliği ile bunu kullanırım diyordum ama olamayacak sanırım...ev de küçük..mini fırın düşünüyorum ama fiyatları nedir bunların?

Örn.S'nin ,A'nın ,B'nin yada L'nin?ayrıca bu fiyatlarda şu KDV -ÖTV indirim şeyleri işe yaramıyor mu yahuuuu?

canım mikrodalgalar bişey pişirmede işe yaramıyor pek, benim mini fırınım bosch, fiyatıda uygundu, çokta memnunun

A..... bilgimiz A.... gibi değil kaliteyi bozmuş 1 ay önce bulaşık makinasına baktık içine bir baktım tak tak vurdum aynen bir teneke sesi annemle bakışıp kaldık yaşlı kadın o bile beğenmedi bo...markanın 2 prğramlısını aldık süper yıkıyor.

Arkadaşın eşinin A... marka için söylediği doğru isterseniz bir bakın farkı görün.....

yaa kızlar A... B.... V... yazıyorsunuz zaten burası tavsiye sitesi markalar yazılıyor niye böye kasıyorsunuz ki acaba A ne B ne diye düşündğrğyorsunuz. Sitede her yerde zaten yazıyorlar markaları modeleri

Kesinlikle arçelikten bahsediyorsanız 100 de 100 yerli malıdır ve hiç bir parçası yurt dışından gelmez. ve servis açısındanda parçaları en uygun markadır çünkü yerli malıdır.

arkadaşlar bende arçelik almak istiyodum burdaki yorumlara göre.annem pahalı dedi sanırım luxel alıcamm

bizim de bütün elektronik eşyalarımız teklemeye başladı, listede mini fırın da var, ben de takipteyim arkadaşlar.

mf 6'nın içi çok küçük gelmiyor mu diye soruyor annem bu arada? İçine başka teflon tepsi koyabiliyor musunuz, çok mu az şey pişiriyor? diye de soruları devam ediyor, imdatkaydirigubbakcemile

hala alamadık iyi mi karar verip de, 1 yıl olmuş neredeyse kafamçokkarıştı

evet sonunda 20 yaşına girmeden değiştirebildik, Arçelik mf4 aldık eski modelin aynısını yani :roflol:

ben de firsatciyiz.com'dan kenwood MO266 mini fırın sipariş ettim. fiyat düşerse çok uyguna benim de bi fırınım olucak :) kenwood'lar iyi oluyo tost makinam da o marka... ihtiyacı olan baksın derim.

bende ucuz mini fırın arıyorum, yardımcı olabilecek bu konuda bilgi sahibi biri varsa rica ediyorum :):1no2:

bosh mini fırın ...tepsileride oldukça derin ve diğer mini fırınlara göre baya büyük..tavsiye ederim:KK66:

bosch tavsiye ederim kesinlikle...
yaklaşık bir 10 senedir kullanıyorum. bir o kadar da evden eve tasındı...cok da itinalı kullandığım da söylenemez ama yine masallah gayet memnunum...

ESCO EDF 213 EURO MAXI SET ÜSTÜ FIRIN
Elektrostatik boyalı dış gövde
Kolay temizlenebilir emaye kaplı iç gövde
Isıya dayanıklı cam kapak
90 – 280 C ayarlanabilir termostat
90 dakikaya kadar ayarlanabilir zaman saati
Manuel ( direkt ) çalıştırabilme konumu
40 lt. ‘ lik hacim
Fırın Gücü 800+ 800 = 1600 Watt
3 değişik kademeli fonksiyonel şalter
Ebatlar : 405 x 580 x 290 mm
Ağırlık ( Brüt ) : 15 Kg
EN:40 CM
BOY: 58 CM
YÜKSEKLıK: 29 CM
ıÇ DERıNLıK:36

Arkadaşlar bu fırını kullanan var mı ?

Arkadaslar benımde mini fırınım bosch ama çok uzun sürüyor pişirmesi sizlerinkide öylemi büyük fırınımda kek 30 dakıkayı bulmuyor ama mini fırında 1 saaate yakın sürüyor

kızlar bende 2 gun once k g markalı midi fırın aldım 2 gunde kek borek hepsini yaktı kesinlikle tavsıye etmem geri verdim cok zor oldu ama paramıda geri aldım şimdi b 1050 marka mini fırın varmıs ona bakıcam

senemcig sizinkide 1050 mi acaba dun 3 bayiye gittim ellerinde kalmamıs 15 gun sonra gelicek yogun talep var sanırım

X