- 29 Mayıs 2008
- 184
- 71
-
- Konu Sahibi Gxuxldemir
reklam gibi olmasın ama adı a ile başlayan çok bilinen bir beyaz eşya markası var, ben ondan kullanıyorum çok memnunum m f 6, her kullanımdan sonra da sabunlu su ile sil hemen ve aylık olarakta, fırın için özel üretilen ürünlerle sil,
Benimde vestelin MF26 GR modeli var keklerim mükemmel oluyor ızgarasıda var oh yani hemde gri tavsiye ederim...
bizim de bütün elektronik eşyalarımız teklemeye başladı, listede mini fırın da var, ben de takipteyim arkadaşlar.
mf 6'nın içi çok küçük gelmiyor mu diye soruyor annem bu arada? İçine başka teflon tepsi koyabiliyor musunuz, çok mu az şey pişiriyor? diye de soruları devam ediyor, imdatkaydirigubbakcemile
gelelim tavuk pişirme olayına bak tarif ediyorum ama ilk tavuğumu sizden yemeğe gelirim ona göre:CüvCüv: tavuk pişirmek için ben şu fırın torbaları var ondan kullanıyorum onun içindede gayet lezzetli oluyor tavuk torbada pişince birde torbadan çıkarttıktan sonra tepside fırına koyuyorum nar gibi derlerya işte öyle oluyor.Evet işin püf noktasını belirttim fırını ne zaman alırsınız ilk tavuğu yemek için davet bekliyorum :sm_cool:cokacimcoook
madem öyle diyorsunuz ben ya geleyim yada yollayın:içelim:aynen ben de fırın torbasında pişiriyorum tavuğu, hatta bu akşam da ondan yapıcam hehehehheheheh
mf 6 ya uygun dikdörtgen borcamlar var hani derse anneniz kendi tepsileri derin değil derin bir kapta yiyecek pişirmeniz gereken durumlarda o borcam tepsilerden kullanırsınız.Yuvarlak ve kare borcamdada fırında makarna çok güzel oluyor. Bu mf 6bağımlılık yaptı yaz yaz yoruldum sositososito kısa ve öz hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum.Çamaşırsuyu arkadaşımın yorumlarındanda memnun olduğunu anlarsınız.:1rolleyes:bizim de bütün elektronik eşyalarımız teklemeye başladı, listede mini fırın da var, ben de takipteyim arkadaşlar.
mf 6'nın içi çok küçük gelmiyor mu diye soruyor annem bu arada? İçine başka teflon tepsi koyabiliyor musunuz, çok mu az şey pişiriyor? diye de soruları devam ediyor, imdatkaydirigubbakcemile
Sevgili angel80,
tavuğu en kısa sürede yapacağım.ve seni de burdan davet edeceğim canım...:)
Sanırsam bu MF6'yı alacağım bu gidişle..ama hiç mini fırın tecrübem yok başınızı ağrıtırım burda yine yok kek kaç derece kaç dakika, yok şu tepsi hangi katta diye, sonra karışmam ha...
tamam o zaman sözünü unutma ama ben istanbul a arada bir gidip geliyorum.Şimdi Antalya dayım.İstersen çamaşırsuyu ile sana 1 haftalığına gelelim 1 hafta staj veririz.Bu arad çamaşırsuyu bizi a......markası işe almalı bak arkadaş sayemizde fırını alacakkaydirigubbakcemile3 Yakında çamaşırsuyu ile tv de reklamlarda tanıtım yaparken rastlarsanız şaşmayın arkadaşlar:hooray:Sevgili angel80,
tavuğu en kısa sürede yapacağım.ve seni de burdan davet edeceğim canım...:)
Sanırsam bu MF6'yı alacağım bu gidişle..ama hiç mini fırın tecrübem yok başınızı ağrıtırım burda yine yok kek kaç derece kaç dakika, yok şu tepsi hangi katta diye, sonra karışmam ha...
tamam o zaman sözünü unutma ama ben istanbul a arada bir gidip geliyorum.Şimdi Antalya dayım.İstersen çamaşırsuyu ile sana 1 haftalığına gelelim 1 hafta staj veririz.Bu arad çamaşırsuyu bizi a......markası işe almalı bak arkadaş sayemizde fırını alacakkaydirigubbakcemile3 Yakında çamaşırsuyu ile tv de reklamlarda tanıtım yaparken rastlarsanız şaşmayın arkadaşlar:hooray:
valla oynarım senle reklamda ama ücret dolgun olursa de mi şekerim heheheheh?