- 12 Mart 2008
- 2.707
- 46
-
- Konu Sahibi Gxuxldemir
benim mini fırınım "oscar" çok,çok memnunum.
satıcı bu markadan asla şikayetçi olmassınız demişti
çokda haklı çıktı kekleri,börekleri çok güzel pişiriyor.
arçelik turbo fırınım da var ama hep mini fırınımı
kullanıyorum...
arkadaşlar bu fırın meselesini görünce ben de takıldım...bende de mikrodalga var..turbo özelliği de var ama denedim altlar pişmiyor...bebeğim var 2,5 yaşında kek-börek için mikrodalganın turbo özelliği ile bunu kullanırım diyordum ama olamayacak sanırım...ev de küçük..mini fırın düşünüyorum ama fiyatları nedir bunların?
Örn.S'nin ,A'nın ,B'nin yada L'nin?ayrıca bu fiyatlarda şu KDV -ÖTV indirim şeyleri işe yaramıyor mu yahuuuu?
A..... bilgimiz A.... gibi değil kaliteyi bozmuş 1 ay önce bulaşık makinasına baktık içine bir baktım tak tak vurdum aynen bir teneke sesi annemle bakışıp kaldık yaşlı kadın o bile beğenmedi bo...markanın 2 prğramlısını aldık süper yıkıyor.
Arkadaşın eşinin A... marka için söylediği doğru isterseniz bir bakın farkı görün.....
bizim de bütün elektronik eşyalarımız teklemeye başladı, listede mini fırın da var, ben de takipteyim arkadaşlar.
mf 6'nın içi çok küçük gelmiyor mu diye soruyor annem bu arada? İçine başka teflon tepsi koyabiliyor musunuz, çok mu az şey pişiriyor? diye de soruları devam ediyor, imdatkaydirigubbakcemile
hala alamadık iyi mi karar verip de, 1 yıl olmuş neredeyse kafamçokkarıştı