• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mini fırın mı?Fırınlı Aygaz mı?haydi kızlar fikir verin..

sweatfebruary27

Harikalar Diyarında...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
2.215
134
373
Arkadaşlar düğünümüz yaklaştı tüm beyaz eşyalar aldık.evi tutmadık ama tutucağımız site belli..ordaki evlerin mutfaklarında fırınlı aygaz için de yer var..en az bi 3-4 sene kirada-mümkünse aynı evde- oturucaz..Size sorum mini fırın mı alayım?büyük fırınlardan mı alayım?Çok fiyat farkı var arada..Bu farka değer mi büyük fırınlar? Deneyimli arkadaşların fikirleri çok önemli benim için..

Oncelikle hayirli olsun kucuk firin tavsiye ederim daha kullanisli buyuk firinlarin altlari cabuk paslaniyor isinma suresi kucuk kadar kisa degil buda daha fazla elektrik tuketimi demek set ustu ocak ve ufak firin isini gorur diye dusunuyorum mutfaginda yerin varsa camasir makinasi veya bulasik makinasini koyarak degerlendirebilirsin

Oncelikle hayirli olsun kucuk firin tavsiye ederim daha kullanisli buyuk firinlarin altlari cabuk paslaniyor isinma suresi kucuk kadar kisa degil buda daha fazla elektrik tuketimi demek set ustu ocak ve ufak firin isini gorur diye dusunuyorum mutfaginda yerin varsa camasir makinasi veya bulasik makinasini koyarak degerlendirebilirsin

çok teşekkür ederim arkadaşım fikrini paylaştığın için açıkçası benim de içimden mini fırın geçiyordu...tavsiye edebileceğin bi marka var mı?

Faydam dokunduysa ne mutlu bana iki firinida kullandik buyuk bozulunca ufak luxell borekci aldim buyuk boyundan arkasinda bombe var buyuk ve yuvarlak tepsiler rahatlikla sigiyor icine pisirmeside iyi ben inox aldim ama tezgah ustunde oldugundan sanirim biraz paslandi makina yagi ile hallettim o sorunuda fani var buz cozmede kurtarici :)

cnm bende melo gibi küçük almanı tavsiye ederim kendi evine geçince ankastre yaptırırsın belki mutfağını ozaman büyük fırın yeri olur öyle alırsın ama kiracıysan hiç okadar masrafa girme çünkü küçük fırınlar büyüklerin yaptığı işi yapıyor nasılsa:34:

kızlar sağolun gerçeken yardımcı oldunuz..sonuç olarak bi aksilik çıkmazsa lükselin gri börekçisnmi alıcam..teknosada indirimde 120 tl..canım senin düğüne de az kalmış haydi hayırlısı :)

ark ım bende de kucuk fırın var luxcellın fırını.ben çok memnunum,eskıde kalmıs öle buyuk fırın almak...ilerde kendı evın olursa ankastre taktırırsın......

Back
X