birkaç kez beğenmek isterdim arkadaşım bu mesajını ama sistem bir kereye izin veriyor, idare et emi..
çok sevgimle,
Şehevi duyguları varsa bir de bunun yanında aklı var o insanın.Mesele tecavüz meselesinden ziyade kılık kıyafette insanları tahrik edecek şekilde giyinmenin getireceği sonuçların önceden tahmin edilebilir olması. Çok doğru bi tespit bence.
Bazen bi bayan olarak hemcinslerimin halinden ben haya ediyorum.
Bu kadar ucuz olmamalı insan bedeni.
Ayrıca bazı arkadaşlar tecavüzü meşru sebeplere dayandırmak gibi algılamış olayı..
Kimse burda tecavüz eden haklıdır demiyorki.. Sadece aklı olan bi kadın erkeklerin şehevi duygularının bizlerden daha ağır bastığını bilir ve ona göre davranır.. Erkekleri tahrik olacağını bile bile açık giyinmek bu tür olaylara davetiye çıkarmaktır..
erkeklerin fitratı buna müsaitse neden antalyada şort giyene kimse dönüp bakmıyor yada kanadada.
neden biliyormusunuz. çünkü bu kıyafetleri giymeyin ,mini giymeyin dedikçe erkekler bakar taciz eder diye yazdıkça,kadınlar bunun korkusundan giyinmiyor. giyinmedikçede erkekte göz aşınalığı olmuyor. olmadıkça farklı olan dkkat çektiği için bakıyor. oysa alışılsa ve kanıksansa ,söylediğim yerlerdeki gibi adamlarda bakıp geçerler. ama bunu düşünen insanlar yüzünden bunun kanıksanmasını engelliyoruz
Anlatmak istediğim gayet netti ancak anlamak istemeyen, daha doğrusu işine geldiği gibi algılayan birçok arkadaş yorum yapmış.
Sizler eşlerinizi tahrik etmek maksadıyla bazılarının dışarıda giymekte sakınca görmediği kıyafetleri evinizde giymiyor musunuz?
Erkeklerin fıtratı buna müsait. Bu demek değil ki her soyunan tecavüze uğrayacak. Ama nefsine sahip olamayan kendini bilmezlerden korunmak istiyosa bi kadın, hareketlerine ve giyimine dikkat edecek. Etmiyorsa da kendisini bekleyen tehlikeleri göze almış demektir.
çıplaklıkmı.Pardon ama çıplaklığın nesinin kanıksanması gerekiyor?
Edep, haya gibi manevi duyguların yokolması sizin için çok da önem arzetmiyor anlaşılan.
Ben bi bayan olarak hemcinsimi o şekilde görmek istemiyorum.
Ha dönüp de ona böyle giyinemezsin diye diretemem, kendi tercihidir.
Ama kimse bunu normal karşılamamı bekleyemez benden.
Kusura bakmayın.
Mesele tecavüz meselesinden ziyade kılık kıyafette insanları tahrik edecek şekilde giyinmenin getireceği sonuçların önceden tahmin edilebilir olması. Çok doğru bi tespit bence.
Bazen bi bayan olarak hemcinslerimin halinden ben haya ediyorum.
Bu kadar ucuz olmamalı insan bedeni.
Ayrıca bazı arkadaşlar tecavüzü meşru sebeplere dayandırmak gibi algılamış olayı..
Kimse burda tecavüz eden haklıdır demiyorki.. Sadece aklı olan bi kadın erkeklerin şehevi duygularının bizlerden daha ağır bastığını bilir ve ona göre davranır.. Erkekleri tahrik olacağını bile bile açık giyinmek bu tür olaylara davetiye çıkarmaktır..
Gereksiz feministlik yapıyorsunuz.
Söylemek istediklerimi işinize geldiği gibi algılamayın. Açık olan yer çıplaktır. Anadan üryan soyunuk demek değildir.
Kelimeleri cımbızlayıp da açık saçık giyinmeyi meşrulaştırmayın.
Her neyse, siz tartışmaya devam edin bu konuyu. Selametle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?