gecenin bu vakti bende yazmak istedim.hiç bir yazılanı okumadım. sadece konuyu okudum. bu konuyu papaz mı söylemiş bilmiyorum ama ben bu konuyu kayınvalidemden tayyip böyle söylemiş diye duydum
allah allah diyorum böyle bir şey söylemiş olsa 10 şiddetinden zelzele olurdu
bu konuyu türkiyedeki din adamları söylese aman allahım
bana göre kadın artık teşhir konusu oldu. kadın heryerde kendini kullandırıyor farkında mıyız?hayır. zannediyoruz ki biz değerliyiz biz isteneniz biz arzulananız. evet öyleyiz fakat hangi konuda malum konuda. modern olucaz avrupalaşıcaz diye vücudumuzu teşhir etmekten başka napıyoruz çok merak ediyorum.edep kavramını nasıl idrak ediyoruz?. sonuna kadar mini etek giymek çağdaşlıkmıdır?. evet doğrudur arzu uyandıracak kıyafetleri giyersek elbetteki arzularınız fakat bu tecavüz için haklı bir sebepmidir tabiki hayır. ama bizde öyle bir edep kalmadı ki erkeklerde o edebi niye arıyoruz. yaz günü erkekler kısa kollu şortlu yada pantolonlu kadınlar minicik şortlu ufacık askılı üst. kadınlara yaz geldi de erkeklere gelmedi mi?.vücutları kıllı güzel değil ondan mı açmıyorlar
. bazı semtlere gidiyorum resmen et pazarı. tatile gittiğimde gördüm oranın yerlileri bıkmışlar artık cıbılları görmekten belki hiçbirşey giymese daha az dikkat çekecekler o derece yani. helak olan bir kavim var bilirmisin lut kavmi işte onların helak olma sebepleri istanbulda bir gecede işleniyormuş. ne tecavüzü savunalım ( zaten savunulmaz) nede böyle giyinenleri. kimse kimseyi kıyafeti konusunda tabiki yargılamasın ama edep ya huuuu.....