• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mini etek giyen biri tecavüze uğruyorsa bunda kendisi haksız!

hmm nefret edersiniz demek...çok insancılmışsınız...
şimdi düşük bel pantolonundan eğilip kalkarken boxer donu görünen bir erkek beni tahrik ederse tacavüz edebilirim yani.kendi kaşınmış oluyor bu durumda değil mi

:9:edebiliyosan et canım ben bişey demiyorum o kıçı açık olan erkekleride desteklemiyorum ya

sen bi baayan olarak nasıl tecavüz etcen erkeğe merak ettim doğrusu:9:
mini eteklilerin şeyi gözüyo resmen mini eteğin yanına birde üst bölge açık ee laflar tacizler kaçınılmaz olur byle durumda :27:

Niyeki? Eger bir erkek kadina tecavüz edebilirse, tersi niye olmasin? Tecavüzcü Coskun abiden ders alip ickisine hap koyarim, olup biter bu is :)

Mini eteklilerin neyi gözüküyor? Vajinami? Siz mini etek heralde hayatinizda görmediniz. Ayrica birsey gözükmüyor diye (mesela bir erkegin poposu) demek degildirki o beni tahrik edemez diye.

Bu erkeklerin icinde gecerlimi? Merak ediyorum, eger bir erkek cok sik bir pantalon giymis ise ve ben popusunu begeniyorsam, saldirsam sorun olmaz degilmi? Ne de olsa öyle giyinmeseydi ve poposu bana sexy gelmeseydi saldirmazdim.

Ben bi polemiğe girmek istemiyorum bunu baştan belirteyim. Kadınları taciz etmek normal diyede bi beyanım olmadı. Sadece insanlar etkilenir dedim lütfen yazdıklarımı anlamaya çalışın hemen saldırmayın.

Niyeki? Eger bir erkek kadina tecavüz edebilirse, tersi niye olmasin? Tecavüzcü Coskun abiden ders alip ickisine hap koyarim, olup biter bu is :)

Mini eteklilerin neyi gözüküyor? Vajinami? Siz mini etek heralde hayatinizda görmediniz. Ayrica birsey gözükmüyor diye (mesela bir erkegin poposu) demek degildirki o beni tahrik edemez diye.

yoo çok gördümm bi bayanın yaklaşımıyla erkeğin ki bir olur mu allah aşkına ne yaparsan yap yani erkek bu lafda atar peşine takılır
sen bakarsın başını çevirirsin ama erkek bi bakar o kişi göz önünden kaybolanana kadar

yoo çok gördümm bi bayanın yaklaşımıyla erkeğin ki bir olur mu allah aşkına ne yaparsan yap yani erkek bu lafda atar peşine takılır
sen bakarsın başını çevirirsin ama erkek bi bakar o kişi göz önünden kaybolanana kadar

Gercekten ciddi konustugumumu düsünüyorsunuz? Ben burda kadin giyim tarziyla erkekleri tahrik eder diyen insanlarla alay ederim.

Ayrica anladigim kadariyla siz bu erkeklern tavrini onayliyormusunuz? Kadinlarin arkalarinda bagirmlari, bakmalari,..?

gecenin bu vakti bende yazmak istedim.hiç bir yazılanı okumadım. sadece konuyu okudum. bu konuyu papaz mı söylemiş bilmiyorum ama ben bu konuyu kayınvalidemden tayyip böyle söylemiş diye duydum:1: allah allah diyorum böyle bir şey söylemiş olsa 10 şiddetinden zelzele olurdu:1: bu konuyu türkiyedeki din adamları söylese aman allahım:41::41: bana göre kadın artık teşhir konusu oldu. kadın heryerde kendini kullandırıyor farkında mıyız?hayır. zannediyoruz ki biz değerliyiz biz isteneniz biz arzulananız. evet öyleyiz fakat hangi konuda malum konuda. modern olucaz avrupalaşıcaz diye vücudumuzu teşhir etmekten başka napıyoruz çok merak ediyorum.edep kavramını nasıl idrak ediyoruz?. sonuna kadar mini etek giymek çağdaşlıkmıdır?. evet doğrudur arzu uyandıracak kıyafetleri giyersek elbetteki arzularınız fakat bu tecavüz için haklı bir sebepmidir tabiki hayır. ama bizde öyle bir edep kalmadı ki erkeklerde o edebi niye arıyoruz. yaz günü erkekler kısa kollu şortlu yada pantolonlu kadınlar minicik şortlu ufacık askılı üst. kadınlara yaz geldi de erkeklere gelmedi mi?.vücutları kıllı güzel değil ondan mı açmıyorlar:1:. bazı semtlere gidiyorum resmen et pazarı. tatile gittiğimde gördüm oranın yerlileri bıkmışlar artık cıbılları görmekten belki hiçbirşey giymese daha az dikkat çekecekler o derece yani. helak olan bir kavim var bilirmisin lut kavmi işte onların helak olma sebepleri istanbulda bir gecede işleniyormuş. ne tecavüzü savunalım ( zaten savunulmaz) nede böyle giyinenleri. kimse kimseyi kıyafeti konusunda tabiki yargılamasın ama edep ya huuuu.....

Mini etek giymek çağdaşlık değil,zevk meselesidir.Çağdaşlık;kadının mini eteğini tacize tecavüze davetiye olarak algılamamaktır,"ama o da mini etek giymiş" dememektir.

Son düzenleme:
gecenin bu vakti bende yazmak istedim.hiç bir yazılanı okumadım. sadece konuyu okudum. bu konuyu papaz mı söylemiş bilmiyorum ama ben bu konuyu kayınvalidemden tayyip böyle söylemiş diye duydum:1: allah allah diyorum böyle bir şey söylemiş olsa 10 şiddetinden zelzele olurdu:1: bu konuyu türkiyedeki din adamları söylese aman allahım:41::41: bana göre kadın artık teşhir konusu oldu. kadın heryerde kendini kullandırıyor farkında mıyız?hayır. zannediyoruz ki biz değerliyiz biz isteneniz biz arzulananız. evet öyleyiz fakat hangi konuda malum konuda. modern olucaz avrupalaşıcaz diye vücudumuzu teşhir etmekten başka napıyoruz çok merak ediyorum.edep kavramını nasıl idrak ediyoruz?. sonuna kadar mini etek giymek çağdaşlıkmıdır?. evet doğrudur arzu uyandıracak kıyafetleri giyersek elbetteki arzularınız fakat bu tecavüz için haklı bir sebepmidir tabiki hayır. ama bizde öyle bir edep kalmadı ki erkeklerde o edebi niye arıyoruz. yaz günü erkekler kısa kollu şortlu yada pantolonlu kadınlar minicik şortlu ufacık askılı üst. kadınlara yaz geldi de erkeklere gelmedi mi?.vücutları kıllı güzel değil ondan mı açmıyorlar:1:. bazı semtlere gidiyorum resmen et pazarı. tatile gittiğimde gördüm oranın yerlileri bıkmışlar artık cıbılları görmekten belki hiçbirşey giymese daha az dikkat çekecekler o derece yani. helak olan bir kavim var bilirmisin lut kavmi işte onların helak olma sebepleri istanbulda bir gecede işleniyormuş. ne tecavüzü savunalım ( zaten savunulmaz) nede böyle giyinenleri. kimse kimseyi kıyafeti konusunda tabiki yargılamasın ama edep ya huuuu.....

O son cümleye bakarak insan ancak bu kadar kendisiyle celisir bir cümle icersinde. Siz ne demeye calisiyorsunuz simdi? Tecavüz kötü fakat kadinlar giyim tarzina dikkat etmelimi? Etmezse ne oluyor?

Ayrica sizin icin edep ne oldugunu bana tarif edermisiniz? Ben sicakta pantalonla gezmek zorundamiyim edep kurallarina göre? Yada daha dogrusu, sizin edep kurallarina göre?

Isinize gelince, konu bas örtü olunca, kadinlarin ne giyeceklerinde özgür oldugunu savunuyorsunuz, bu niye bir mini etek icin gecerli degildir? Modern olmak zaten mini etek giyinmek degildir, tipki bas örtü takmak gericilik ile esit olmadigi.

Modern, ve daha dogrusu insani bir düsenceye sahip olmak, herkezin özgür olduguna inanmaktir ve herkezin giyim konusunda istedigini giyme özgürlügüne sahip olmalaridir.

Ayrica Türkiyedeki din adamlarindan konusuyordunuz. Siz heralde hamile kadinlar üzerinden söylenen laflardan habersizmisiniz? Hatirliyorum daha, münevver karabulut davasinda bile basbakan "kiziniza sahip ciksaydiniz" diye laf atmisti. Yani neredeyse münnevver sirf aksam saatleri erkek arkadasin yandinda oldugundan dolayi öldürülmeye hak etmis gibi konsuyordu basbakan. Bu ve daha nice laflar cikti basbakanin agizindan, hatirlatim sizi.

Son düzenleme:
Bunu diyen ve destekleyenler insansa benim kanatlarım var.

çoğu erkek de üstsüz geziyo
balkona ne zaman çıksam bir sürü genç/yaşlı erkek üstsüz balkonda rahat rahat oturuyo bakınıyo
biz kadınlar da onlara mı tecavüz edelim o zaman haklı mı olucaz?
nasıl bi mantık bu, hangi devirde yaşıyoruz yaa?
renginam yazmış, insanların kıyafetlerini değil beyinlerini yargılasınlar bence de :ssz:

Rusya Ortodoks Kilisesi: “Fazla açık giyinen kadınlar erkekleri kışkırtıyor”

Moskovski Komsomolets gazetesinin haberine göre, Rusya Ortodoks Kilisesi sözcüsü Vsevolod Çaplin, kilisenin, kamuya açık yerlerde giyim zorunluluğu getirilmesi önerisini açıkladı.

“Mini etek giyen biri, Kafkas’ı da, Rus’u da kışkırtıyor. Bir de üstüne üstlük sarhoşsa, daha da kışkırtıcı oluyor. Bu kadın insanları kendi davet ediyor, sonra da tecavüze uğruyorsa, bunda kendisi haksız” dedi.

Din adamı, “Eğer bir kadın fahişe gibi giyinmekten hoşlanıyorsa, diğer kadınların ona bunu söyleme hakları var” diye ekledi.

Çaplin, “Kişisel görünüş hiç bir zaman yüzde 100 ‘kişisel mesele’ olmamıştır. Kadınların kamuya açık yerlerdeki, oullardaki, işyerrindeki davranışı sadece ‘özel mesele’ sayılamaz. Bu nedenle ulusal giysi normları belirlenmeli” dedi.

Kilisenin “sosyal ilişkiler bölümü başkanı” olan Çaplin, geçen sene de “Mini etek giyen bir kadının tecavüze uğraması durumunda bunu tahmin etmesi gerektiğini” söyleyerek tepki çekmişti.

böyle bir haberi bulup paylaşmak kimin nerden aklına gelir ¿ Birde kilisenin yorumundan bize ne ? Bu paylaşımlarla art niyet ararım. Zaten günümüzde kadınlar üzerinden çok oyunlar oynanıyor. kürtajmiş , normal doğummuş , hamile kadın sokakta dolaşamazmiş. Biz kadınların aklı yok mu da başkalarının bizim üzerimizdeki yorumlarına takılıp kalıyoruz. Bize ne kilisenin ne dediğinden.Bu paylaşımlarla halkın nabzı mı ölçmeye çalışılıyor ?

böyle bir haberi bulup paylaşmak kimin nerden aklına gelir ¿ Birde kilisenin yorumundan bize ne ? Bu paylaşımlarla art niyet ararım. Zaten günümüzde kadınlar üzerinden çok oyunlar oynanıyor. kürtajmiş , normal doğummuş , hamile kadın sokakta dolaşamazmiş. Biz kadınların aklı yok mu da başkalarının bizim üzerimizdeki yorumlarına takılıp kalıyoruz. Bize ne kilisenin ne dediğinden.Bu paylaşımlarla halkın nabzı mı ölçmeye çalışılıyor ?

Haberi paylaşan benim ve söylediğiniz cümleler şahsıma bilerek art niyet arayan demiş oluyorsunuz...
Haberi paylaştığım başlık ne diyor: Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı...
Paylaştığım haber de Rusya'dan yani dünyadan.
Mars'tan haber paylaşmıyorum. :31::31::31:

Haberi paylaşan benim ve söylediğiniz cümleler şahsıma bilerek art niyet arayan demiş oluyorsunuz...
Haberi paylaştığım başlık ne diyor: Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı...
Paylaştığım haber de Rusya'dan yani dünyadan.
Mars'tan haber paylaşmıyorum. :31::31::31:

Siz rusya da mi yaşıyorsunuz ? Dünya gündemini (rusyayı ) yakından takip eden biri Çevremde olmamıştı. Rusya dan başka ne gibi haberler var. Benim rusçam yok. Bilgilendirirsen sevinirim. Rusya da kilise gündemi bizler için önemli. Değil mi ?

Siz rusya da mi yaşıyorsunuz ? Dünya gündemini (rusyayı ) yakından takip eden biri Çevremde olmamıştı. Rusya dan başka ne gibi haberler var. Benim rusçam yok. Bilgilendirirsen sevinirim. Rusya da kilise gündemi bizler için önemli. Değil mi ?

olay kilise ,yada rusya değil ki.
olay hepimizin kadın olması.
kadınız ve dünyanın neresinde olursa olsun kadına yapılan zulmü ve iğrenç suçlamaları, haksızlığı görüp,okuyup,bilip, bir kadın olarak kendimizi savunmalıyız.karşı çıkmalıyız.
bana dokunmayan yılan bin yaşasın dememeliyiz. kadınız ,insanız ve yanlışı görüp, yanlış olduğunu bağıra bağıra söylemeliyiz.
her yerde,her ırkta, her ülkede, yapılan yanlışı, yanlış demeçleri eleştirmeli,kadın haklarını sonuna kadar savunmalıyız....

Son düzenleme:

Hanımefendi... Bilmek istiyorsanız bağlantısını çözemememe rağmen söylemek isterim ki Rusçam var evet...
Hatta Rus dünyasını direkt ilgilendiren bir işim var ve daha da bilmek isterseniz Ruslarla sürekli içiçeyim...
Ama konumuzun Rusya'da yaşıyor olmak ile alakası yok. Rusça bilmek ile... Ya da kilise ile...
Ama Arap emirliklerinde yaşasaydım da gene bu olayı kınardım.
Bu konuya yazanların çoğunun da Rusçası olmadığını düşünüyorum önemli olan kadın olmamız...
Önemli olan dünya yüzünde kadına biçilen değerin görülmesi.
Müslüman, Hristiyan, Ateist, Budist, Deist... vb ne farkeder?
Önemli olan cinsiyetimize yapılan saldırıyı gözardı etmemek.
Tepkimiz topikçe bunadır.:34:

keşke ambalajla ilgilenmek yerine haberin içeriğine baksak.. hergün Tv kanallarında yurtdışından haberler bölümü oluyor, trafik kazalarından-polis kovalamasına kadar detaylı haberler veriliyor.. biri de çıkıp demiyor ki "banane" :34: bu haber de öyle bir paylaşım, önemli olan içeriği yani :34:

keşke ambalajla ilgilenmek yerine haberin içeriğine baksak.. hergün Tv kanallarında yurtdışından haberler bölümü oluyor, trafik kazalarından-polis kovalamasına kadar detaylı haberler veriliyor.. biri de çıkıp demiyor ki "banane" :34: bu haber de öyle bir paylaşım, önemli olan içeriği yani :34:

Ki bakarsaniz bu konuda bile bir cok kadin bir tecavuzciye neredeyse hak veriyorlar sirf kadin mini etek giyinmis diye! Demekki bu konu Türkiyedede cok önemli, hatta birak Türkiyeyi her kadin icin önemli, bunun Rus ile, kilesi ile hic bir alakasi yok.

Hanımlar,
lütfen polemiğe girmeyelim, bu bölüm Türkiye ve Dünya Gündemi bölümü, Türkiye ve Dünya medyasında yer almış "gerçek" haberleri paylaştığınız bir bölüm.

Tecavüz konusu hakkında konuşmama bile gerek yok kesinlikle kabul edilemez! Ama arkadaşım yani bazılarıda var ki onları görünce ciddi ciddi düşünüyorum yani acaba dışarı çıkarken pantolonunu giymeyi unutmuş mu diye. Yani bence biraz erkekler de düşünülmeli hormonlardan kaynaklı etkileniyorlar yapabilcekleri bir şey yok. sokağa öyle çıkarak bildiğin işkence ediliyor bazılarına yazık ne diyim..

Back