canım bunu kiliseden biride söylese bunu gündeme getiririm. çünkü ben kadınım. bunun dini, ırkı olmaz.
bir kadına dünyanın neresinde olursa olsun yapılan şiddet ve haksızlığa karşı yine onu savunurum.
benim dinimde değil ,onun kilisesindeki söylev, bana ne demem.
ben kadınım ,ben insanım,ben hümanistim,her nerede olursa olsun her kim demişse desin yanlışa ve haksızlığa susmam.
bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıını da asla kabul etmem. .
Yobazların kendilerine göre şekillendirdiği dinler hep kadın üzerinde döner. Erkek hep masumdur. Kadınsa şeytan. Erkek uçkurunu tutamayıp, kadın, eşek, damacana, ördek diye ayırmadan tecavüz de bulununca ''erkektir yapar'' olur. Kadın ise mini etek giydi diye fahişe. Böyle bir dünyada yaşıyoruz işte. Erkeğin hakkı üst seviyede. Kadın ise hep ezilmeye mahkum. Yaradan herkes benim önümde eşit derken, din adı altında herşeyin suçunu kadına yüklemek yaradana hakaret değil mi? Yaradan böyle bir eşitsizliği savunur mu? Anneler keşke erkek evlatlarına tecavüz etmemeyi öğretse. ''Aslan oğlum büyüyünce kızların canını yakacak, elinden kaç kız geçecek'' diyen nice anneler gördüm. Ne kadar acı. Yine tekrarlıyorum Okan Bayülgen'in sevdiğim sözü '' çıplaklık yalnızca hasta beyinleri tahrik eder''. Tecavüzün sebebi olmaz...
Bitoşum helal olsun teşekkür ediyorum yazına derken kırmızıların hayırlı olsun diyorum
hey yavrum hey nede yakışmış yakışıklıya şort,şunu bir taciz edeyim diyen kadın yok . neden. çünkü bu anormal karşılanır. ama erkekler için gayet normal görülür. sonrada derlerki giymesinde tahrik etmesinler. pehhhhh.annelerina, ablalaına, kardeşlerine mini etek giydirip sokağa salalım. sonra fikirlerini bi daha alalım..
bizim şortlu erkek görünce aklımızdan öyle şeyler geçmiyor meselaa..
bir ara kkda bir kız konu açmıştı. gözleri mavi ve çok güzelmiş. erkek arkadaşı gözlük takmadan çıkma erkekler etkilenir diye b askı yapıyormuş kıza. yani işte bu kafalar devam ettikçe bizler ev hapsi yaşayalım oldu olacak. hoş bunuda isteyen kadınlarımızıda az görmedik buralarda
Mesele tecavüz meselesinden ziyade kılık kıyafette insanları tahrik edecek şekilde giyinmenin getireceği sonuçların önceden tahmin edilebilir olması. Çok doğru bi tespit bence.
Bazen bi bayan olarak hemcinslerimin halinden ben haya ediyorum.
Bu kadar ucuz olmamalı insan bedeni.
Ayrıca bazı arkadaşlar tecavüzü meşru sebeplere dayandırmak gibi algılamış olayı..
Kimse burda tecavüz eden haklıdır demiyorki.. Sadece aklı olan bi kadın erkeklerin şehevi duygularının bizlerden daha ağır bastığını bilir ve ona göre davranır.. Erkekleri tahrik olacağını bile bile açık giyinmek bu tür olaylara davetiye çıkarmaktır..
zaten anlayamıyorum.Şehevi duygular cinsiyete göre değil, karaktere ve yapıya göre değişim gösterir. Tahrik olmak erkeklere özgü değil, kadınlara da özgü bir şeydir. Kadınlar nasıl bunları bastırabiliyorsa, erkekler de bastırmalı.
Bunları bastırabilen, mini etek veya dekolte görünce tahrik olmak ve aklına kötü şeyler getirmek yerine gayet normal davranan erkekler olduğuna göre, demek ki geri kalanının fikri bozuk ve art niyetli..
Kadın erkek ayrımcılığına yol açabilen yorumlarınızı, kadınlara ait bir forumda yapmanızı pek hoş bulmadım.
Mesele tecavüz meselesinden ziyade kılık kıyafette insanları tahrik edecek şekilde giyinmenin getireceği sonuçların önceden tahmin edilebilir olması. Çok doğru bi tespit bence.
Ayrıca bazı arkadaşlar tecavüzü meşru sebeplere dayandırmak gibi algılamış olayı..
Kimse burda tecavüz eden haklıdır demiyorki.. Sadece aklı olan bi kadın erkeklerin şehevi duygularının bizlerden daha ağır bastığını bilir ve ona göre davranır.. Erkekleri tahrik olacağını bile bile açık giyinmek bu tür olaylara davetiye çıkarmaktır..
şort giyiyorum diye gözünüz de ne durumdayım, merak ettim?
şortumu giyip tecavüzcü mü mü bekliyorum yani?
Tahrik ediyosun tahrik
nedir bu sürekli erkeklere göre davranmak ya hu?
ben mecbur muyum o bana bakacak mı diye kapalı giyinmeye? bakmasın efendim ne demek yani
kadınların açıklığından haya ediyorsunuz da erkeğin tecavüzünden haya etmiyor musunuz?
daha ne diyeyim bilmem ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?