Mini etek giyen biri tecavüze uğruyorsa bunda kendisi haksız!

Elbette öyle olmalı okyim...
Ecnebi deyip (ki böyle yakıştırmaları sevmem) ayrıştırmak olmaz... İnsansa insan...
Mağduriyet ise hepimizin mağduriyeti.

Yobazların kendilerine göre şekillendirdiği dinler hep kadın üzerinde döner. Erkek hep masumdur. Kadınsa şeytan. Erkek uçkurunu tutamayıp, kadın, eşek, damacana, ördek diye ayırmadan tecavüz de bulununca ''erkektir yapar'' olur. Kadın ise mini etek giydi diye fahişe. Böyle bir dünyada yaşıyoruz işte. Erkeğin hakkı üst seviyede. Kadın ise hep ezilmeye mahkum. Yaradan herkes benim önümde eşit derken, din adı altında herşeyin suçunu kadına yüklemek yaradana hakaret değil mi? Yaradan böyle bir eşitsizliği savunur mu? Anneler keşke erkek evlatlarına tecavüz etmemeyi öğretse. ''Aslan oğlum büyüyünce kızların canını yakacak, elinden kaç kız geçecek'' diyen nice anneler gördüm. Ne kadar acı. Yine tekrarlıyorum Okan Bayülgen'in sevdiğim sözü '' çıplaklık yalnızca hasta beyinleri tahrik eder''. Tecavüzün sebebi olmaz...

Kilise de bu konusuluyor da Eskişehir de "mini giymeyeceksin" diye bıçaklanan universite öğrencisini unutmadık. Kilise böyle de biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz yani..

Açıklama ortodoks kilisesinden geldiği için, şaşırmadım. Zaten görüşleri belli. Yine de hala okudukça sinirleniyorum, bu derece yobaz kafaları böcek gibi ezesim geliyor.

Üstüne daha da acı olan, sadece din adamlarının böyle düşünmesi değil, toplumumuzda da böyle düşünen insanların olması ve onlarla bir şekilde uyum içinde yaşamak zorunda oluşumuz.

Bitoşum helal olsun teşekkür ediyorum yazına derken kırmızıların hayırlı olsun diyorum

Mesele tecavüz meselesinden ziyade kılık kıyafette insanları tahrik edecek şekilde giyinmenin getireceği sonuçların önceden tahmin edilebilir olması. Çok doğru bi tespit bence.
Bazen bi bayan olarak hemcinslerimin halinden ben haya ediyorum.
Bu kadar ucuz olmamalı insan bedeni.

Ayrıca bazı arkadaşlar tecavüzü meşru sebeplere dayandırmak gibi algılamış olayı..
Kimse burda tecavüz eden haklıdır demiyorki.. Sadece aklı olan bi kadın erkeklerin şehevi duygularının bizlerden daha ağır bastığını bilir ve ona göre davranır.. Erkekleri tahrik olacağını bile bile açık giyinmek bu tür olaylara davetiye çıkarmaktır..

Al işte...Kadınlar bile böyle düşünüyorsa erkek ne yapsın?Tecavüz eden haklıdır denmiyor ama tecavüzü haklı çıkartacak herşey söyleniyor.Erkeğe şehvetine hakim olmayı öğretmektense kadına şöyle giyin böyle giyinme demek daha kolay tabi.Hadi biz oramızı buramızı açıp erkekleri davet ediyoruz da zavallı eşekler köpekler hele hele damacana nasıl davet ediyor ben asıl bunu merak ediyorum.Aklı olan bir kadın tecavüzün çözümünün erkeklerden saklanmakla değil,erkekleri eğitmekle olacağını bilir ve yetiştireceği erkek evlatlarını "hehhey benim oğlum çok kızın canını yakacak sıraya dizecek hepsini" diye yetiştirmez,kadın bedenine saygı duymayı öğretir

Son düzenleme:
bir erkek bir çıplak kola bile arzu duyar. evet sapıksa evet psikoysa.
o sapık diye biz evden çıkmayalım. hatta gözler bile etkiler ,şehvet duyar diye güneş gözlüğü takalım oldu olacak.
yok hala kadınlarda böyle giyinmesin ki erkekler yapmasın diyen zihniyeti okudukça, Allahım aklıma mukayyet ol diyesim geliyor.
hatta dedim bile

bir ara kkda bir kız konu açmıştı. gözleri mavi ve çok güzelmiş. erkek arkadaşı gözlük takmadan çıkma erkekler etkilenir diye b askı yapıyormuş kıza. yani işte bu kafalar devam ettikçe bizler ev hapsi yaşayalım oldu olacak. hoş bunuda isteyen kadınlarımızıda az görmedik buralarda

annelerina, ablalaına, kardeşlerine mini etek giydirip sokağa salalım. sonra fikirlerini bi daha alalım..
bizim şortlu erkek görünce aklımızdan öyle şeyler geçmiyor meselaa..

annelerina, ablalaına, kardeşlerine mini etek giydirip sokağa salalım. sonra fikirlerini bi daha alalım..
bizim şortlu erkek görünce aklımızdan öyle şeyler geçmiyor meselaa..
hey yavrum hey nede yakışmış yakışıklıya şort,şunu bir taciz edeyim diyen kadın yok . neden. çünkü bu anormal karşılanır. ama erkekler için gayet normal görülür. sonrada derlerki giymesinde tahrik etmesinler. pehhhhh.
birde demezlermi ben tecavüzü savunmuyorum. kardeşim aba altından sopa gösteriyorsun. dolaylı yoldan resmen savunuyorsun. ben kanmıyorum şahsen o laflara..

Kapat gözlerini kimse görmesin. Yalnız benim için bak yeşil yeşilin mavi versiyonuymuş arkadaş

Şehevi duygular cinsiyete göre değil, karaktere ve yapıya göre değişim gösterir. Tahrik olmak erkeklere özgü değil, kadınlara da özgü bir şeydir. Kadınlar nasıl bunları bastırabiliyorsa, erkekler de bastırmalı.

Bunları bastırabilen, mini etek veya dekolte görünce tahrik olmak ve aklına kötü şeyler getirmek yerine gayet normal davranan erkekler olduğuna göre, demek ki geri kalanının fikri bozuk ve art niyetli..

Kadın erkek ayrımcılığına yol açabilen yorumlarınızı, kadınlara ait bir forumda yapmanızı pek hoş bulmadım.

zaten anlayamıyorum.
yazan kişinin,böyle ucuz olmamalı kadın bedeni lafı beni benden etti.
yani mini etek giyen bir hemcinsine edilen ve ucuzsun denilen bir söz bu.hakaret resmen

Son düzenleme:

şort giyiyorum diye gözünüz de ne durumdayım, merak ettim?

şortumu giyip tecavüzcü mü mü bekliyorum yani?

nedir bu sürekli erkeklere göre davranmak ya hu?
ben mecbur muyum o bana bakacak mı diye kapalı giyinmeye? bakmasın efendim ne demek yani
kadınların açıklığından haya ediyorsunuz da erkeğin tecavüzünden haya etmiyor musunuz? merak etmeyin tecavüz etmezse ölmez!
daha ne diyeyim bilmem ki!

Son düzenleme:

birkaç kez beğenmek isterdim arkadaşım bu mesajını ama sistem bir kereye izin veriyor, idare et emi..
çok sevgimle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…