- 11 Kasım 2010
- 433
- 5
- Konu Sahibi audreywaldorf
Mineralpudra önerisi istiyorum arkadaşlar yüzüm de lekeler var yani kapatıcılığı yüksek olmalı flormar golden rose avon oriflame dışında olursa çok sevinirim fiyatı da en fazla 60-70 lira olsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle mac mineral skin finish öneririm.fiyatı 75 tl ama
internetten alabilceğim bi site var mı canım teşekkürler kapatıcılığı iyi mi ve doğal görünümlü mü ayrıca ?
"internetten alabilceğim bi site var mı" diye sormuşsun yukarıda ondan site önerdim canım deneyebiliyorsan tabiki daha iyi olur. Arkadaşın önerdiği mac de güzel buarada.
l'oreal ben kullanmıştım. kapatıcılığından ve dokusundan memnun kalmama rağmen mineral olduğundan her yere bulaşıyordu ve yüzüme dokunduğumda elime geliyordu o his pek güzel birşey değil onun dışında güzel bir üründü. ama spf koruması yok ben bourjois matte mineral almak istiyorum ama onda da spf koruması yok.
ama bence 10-15 tl daha verip id bare minerals almalısın spf15 koruması var ve ödüllü bir ürün. internette 80 tl ya buldum dışarıda bayağı pahalı. site ismi vermek yasak ama narhan.com bahsettiğim site. onun dışında bir sitede de 90tl fiyatı google yazarsan bulursun mutlaka uygun bir yer.
buarada sanırım l'oreal ve max factor artık mineral üretmiyormuş ama hala internette satış yapan birkaç site görmüştüm.