• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mimik kırışıklığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Artık doya doya gülemiyorum.Gülme sonrası göz çevrem kazayağı tabir edilen bölge kırış kırş oluyo:(((kırışıklılar göz çevremde oturmadan ne yapabilrim.Lütfen paylaşın benimle deneyip iyi bulduğunuz krem yada bitkisel bir çözüm var mı?

:)sende mi doya doya gülemeyenlerdensin arkadaşım.göz çevremi tutup hohoho diye gülmekten gına geldi ki gülmeye bayılırım.:roflol:

bende aynı dertten yakınıyorum arkadaşlar 22 yaşındayım gülmeyi çok severim fakat göz altımde ve alnımda mimik kırışıklığı oluştu ben bu yaşta krem kullanmayı çok doğru bulmuyorum. buğday yağı ve susam yağını aldı karıştırdım. bunu bi doktordan öğrendim her gece yatmadan önce yedirerek masaj yaparak sürün 15 günde etkisini gösteriyomuş.bende bugün aldım kullanmaya başladım.sonucunu size yazarım

aysun4487 kullandıktan sonra etkiler bizede haber verirsen sevinirim

tabiki sonuc ne olursa olsun yazıcam ama işallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar

yüz yogası hareketini bir kitabevindeki kitabdan gördüm yaptım günlerce göz kırparken ağrılarım oldu:)hamladımı gözlerim ne:roflol:sonra aman dedim kaş yaparken göz çıkmasın yapmamaya karar verdim cidden eziyetti kaç gün boyunca göz kırpmalarım işkence gibiydi

ben 30 yaşındayım ve 3 yıldır loreal in mimik kırışıklıklarına karşı kolejan dolgulu kremini kullanıyorum.vsonuç çok iyi.kimse yaşıma inanmıyor.çünkü ne göz çevremde nede yüzümde mimik kırışıklığı yok.ve inanın bol bol gülerim:)

ben 30 yaşındayım ve 3 yıldır loreal in mimik kırışıklıklarına karşı kolejan dolgulu kremini kullanıyorum.vsonuç çok iyi.kimse yaşıma inanmıyor.çünkü ne göz çevremde nede yüzümde mimik kırışıklığı yok.ve inanın bol bol gülerim:)

cok sanslisin canim faydasin gorduysen bende hemen alayim cremi cunku benim mimik kirisikligim cocuklugumdan beri var gerci alistim ama olsun yinide bakim sart:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aysun4487 bende kullandıkdan sonraki etkilerini merak ediyorum haberlerini bekliyorumm :)

gülmemek olur mu hiç arkadaşlar?? kırışıklık oluşmaması ve yüzünüzün sarkmaması için yüz yogasını tavsiye ederim.25 yaşındayım sorun yok şimdilik.uzman tv de videoları var izleyin kesinnn.yüzünüzdeki kasları çalıştırmanız gerekiyor.gülmek de buna faydalı tabi.bol kahkahalı günlerrr :roflol:

bende aynı dertten yakınıyorum arkadaşlar 22 yaşındayım gülmeyi çok severim fakat göz altımde ve alnımda mimik kırışıklığı oluştu ben bu yaşta krem kullanmayı çok doğru bulmuyorum. buğday yağı ve susam yağını aldı karıştırdım. bunu bi doktordan öğrendim her gece yatmadan önce yedirerek masaj yaparak sürün 15 günde etkisini gösteriyomuş.bende bugün aldım kullanmaya başladım.sonucunu size yazarım

susam yağının tüyleri uzatma etkisi var kırışıklıklardan kurtulalım derken tüylenmeyelim canım:roflol:

bence arkadaşlar yüzünüze yağ uygulamayın

aynı sorun bendede var arkadaşlar....

yağ kullanılmasına karşıyım çünkü göz torbalarında yağ bezeciklerinin oluşmasına neden oluyor....

ben arkadaşın bahsettiği lorealin kremini almayı düşünüyorum ...

ben 17 yasındaymm..güldüğm zaman elmacık kemıklerımn altındaki yer yukarı kalkıyor :D kırısıklık olur diye korkuyorm bide gözümn etrafı mımıklerden hep kırısık gibi duruyor.bana onerirmısnz bu kremi?

Back
X