Merhaba arkadaşalr ben de mimarım.Evlilik nedeniyle şehir değiştirdim ve yeni, bi iş buldum.Yanlız bu iş yeri patron burnumdan getiriyor.zaten yaşadığım yerden 1 saat mesafe yol var.4.günde yeni öğrendiğim programla benden etüt teslimi istedi ve bitmediği için tembel damgası yedim(soğudum biraz işten galiba.ne yapsam karar veremedim(eyvahedigeldismile
sayin mimarlar herkes mimarligin is imkanligindan felan bahsetmis birde mimar olmak isteyenleri bilgilendirseniz?? mesela:
mimarligi kazanmak icin kac puan gerekli(her sitede farkli yazdigi icin kazananlardan duymak isterim) dersler nedir'?kolaymi zormu? birde ünisi hakkinda az bilgi verseniz?? mimarligi tavsiye edermisiniz? sevsekte sevmesekte
Merhabaaa
Ben lise son sınıf olcam ve seneye sınava giricem aklımda su an mimarlık var.
Gerçekten yıllardır istedigim ve kendime yakıstırdıgım bi meslek fakat gelin görün ki etrafımda beni caydırmaya calısanlar var
Ne kadar nitelikli olsan da iş imkanı az deniliyor çok yorucu vs deniliyor. Böyle olunca ne yapcagımı sasırdım Sizler bu işin içindesiniz hani şöyle azcık ucundan bi bilgilendirseniz cok makbule gecer vallahi
size ozel mesaj atamiyorum sayim azmis buradan yazmak zorunda kaldim isterseniz ozelden haberlesebilirz
ben yakinda izmirde yasicam suanda izmirde degilim yakinda insaatla alakali bir isim var ama piyasayi bilmiyorum bana fikir verecek bir BAYAN mimara ihtiyacim var sizinle gorusebilirmiyiz diye size sormak istedim
eger yardimci olabilirseniz cok memnun olurum musait degilseniz eger bana tavsiye edebileceginiz bayan bir mimar varmi ucrette onemli tabiki cok pahali olmamali. erkek tercih etmememin sebebiyse evi ic ve dis olarak bir bayanla daha iyi konusarak yapabilirim diye dusunuyorum. bir bayanin gozu bence herzaman daha farklidir degilmi
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
ben de iç mimarlık 2. sınıf öğrencisiyim( 2 görünümlü 1 desek daha iyi sanırım) bölümümü çok seviyorum fakat uyumayı özledim... hocalara bir şey beğendirmek o kadar zor ki... Ben de buraya iç mimarlık mezunuyum yazabilecek miyim acaba:)