• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mimarlar

valla çözemedim şeker.. eğer çizip [ematr[/email] adresine atarsan birşeyler söyleyebilirim..kafamçokkarıştı

ya kızlar; 2 aydır iş arıyorum. tayin için istanbul'dan izmit'e geldik ve ben işimde ayrılmak zorunda kaldım. aklınızda bulunsun. belki bişeyler cıkar. çok sevinirim valla.:teytey:

kızlar bişii sorucam hepinize, ben düz lise mezunuyum ve autocad kursuna gitmeyi düşünüyorum size göre ben nerede iş bulabilirim bide maaşım ne kadar olur.

merhabalar.ben iç mimarlık öğrencisiyim.Ya mimar olan ablalarım bana yardım edebilirmisiniz?projelerimde çok zorlanıyorum.hocalar her mimarlık hocaları g,bi çok zorluyor:(ne yapmam gerekiyor çalışarak öğrenmem gerek bu işi ama okulla işi göze alaıyorum staj yapcak olsam nerde yapcamm ne yapcam :( bana akıll verirseniz yardımcı olursanız çok sevinriim

ben de daha öğrenciyim ablalarım :) okuması cok zor ama gercekten keyifli bi bölüm.mesleğimi seviyorummm(annem duysa düşüp bayılır sevinçten evde kan kusturuyorum da) kaydirigubbakcemile2

slm arkadaşlar ben bişey rica edecektim sizdende kızkardeşim Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir M.Y. O Peyzaj ve Süs bitkileri bölümünden yenimezun oldu . Manisa / Alaşehir belediyesinin yaptığı peyzaj projesinde birinciliği var Autocad–2007 Teknik Resim ve Çizim Tek. Bilgisayar Destekli Tasarım ve Ofis programları word -excel konusunda eğitim aldı peyzaj teknikerliği yapmak ve kendini bu işte geliştirmek istiyor ama başvurduğu iş ilanlarından henüz ses çıkmadı sizden yada tanıdıklarınızdan eleman arayan olursa yardım edebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Yeni iç mimarım bende.
İyi bir üniversiteden mezun ve donanımlı biriyim.
ama ama ama
İş yok !! :1no2:

mimarım işsizim...yeni mezun sayılırımm 1.5yıldırrr bi kaç yerde çalıştım ama gece gündüz çizim yaptım karşılıgını alamadımmmmm..şimdii kendi işimden farklı bi iş yapıyorum..çok üzülüyorum buna amaaa evde oturmaktaa ayrı koyuyor insana...umarımm herkes kendi mesleklerini yapabilir

ben de mimarım. ama inşaat sektöründe değilde, mobilya işinde çalıştım 3 sene kadar. doğum yaptığım için de işimi bıraktım. yaklaşık 6 aydır çalışmıyorum.

ben de peyzaj mimariyim bende dogum yaptim biraktim derken 4 sene oldu, dikkat çocuklar bagimlilik yapiyor sonra diplomali evhanimi oluyor insan!!!

ben de dış mimarım:))))
ama yalan oldu mimarlık
kızımın annesi kocamın karısı evimin hanımıyım
sabah 5buçukta mesaim başlıyo bi de mimarlık zor bi meslek sanırdım, şantiyede tam gün çalışsam bu kadar yorulmam, sabahlara kadar çizim yapsam teslime kadar nolcak ki, annelik ömür boyu bitmeyen bi enerji gerektiriyo anne olunca anladım

Back