Bu müezzin beyle hiç sevgili olmadan, huyunu suyunu bilmeden, bir işe girip kendi ayaklarınız üzernde durmadan, kusura bakmayında üniversitenizi bile bitirmeden isteme söz vs olaylarına girmeye nasıl cesaret edeceksiniz. O nişan olduktan sonra hatta istemeden sonra arkadaşlarınla kafeye gitsen belki olay olacak. İstediğin gibi bi üni hayatı bile yaşayamayacaksın biraz ileri görüşlü ol lütfen. Ben işe girdim girer girmez evlenmem dedim 5 yıllık sevgiliydik hayatımı yaşıycam dedim. İşe başladım 3 yıl evlenmedim. Anlayamıyorum seni. Hiç mi hayalin yok insan hayatında bir kere olsun kalıplarından çıkmak bi çılgınlık yapmak saçmalamak ister biraz. Üni 2 de nişanlanmak. Ban yemek istemiyorum ama müezzin ve daha sevgili bile dğeilsiniz. Ben olsam asla o topa girmem asla. Senin annen yok diye sahip çıkarız diyorlarya. Uzak dur. Nedemek sahip çıkmak. Sen sahipsizmisin yani seni sahipsiz görüyolar. Sana sahip çıkarız demek seni istediğimiz kalıba sokabiliriz çünkü başında annen yok demek. Anlatabildim umarım. Evliyim ordan biliyorum. Sen önce okulunu bitir sonra iş bul kendi ayakların üstünde dur sonra sevgili ol tanı birini. Öyle evlen. Böyle çok sağlıksız mutsuz olursun