• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mimar - iç mimar ne kadar kazanır?

benimde arkadaşımın kardeşi bu sene sınava girecek ona fikir olsun istiyorum hangi şehirde hangi meslek kaç bandında çalışıyor
Kamu heryerde aynı özelse mezun olduğun okula dil bilip bilmemene çevren olup olmamasına ve şansına göre değişir.

Mühendis maaşlarını belli bir yerden sonra tecrübe çalışma süresi ayırmaksızın eşitliyorlar galiba. Eşim 2 yıllık mühendis 11 alıyor onun fakülteden bir arkadaşı 16-17 alıyor. Bu sektörde piyasa öyle oynak ki.Bende parayla oynuyorum muhasebeciyim ama asgari ücretten hallice kazanıyorum 🤭

kaç bandında acaba maaşı
Haftalık değişiyor onlarda şehir dışı yurtdışı gece çalışması filan olduğunan mesaiyle birlikte her hafta farklı miktar alıyor ama aylık maaşı 25 ve 30 bin arası değişiyor iyi para kazanıyor ama zor bir iş gerçekten

Mühendis maaşlarını belli bir yerden sonra tecrübe çalışma süresi ayırmaksızın eşitliyorlar galiba. Eşim 2 yıllık mühendis 11 alıyor onun fakülteden bir arkadaşı 16-17 alıyor. Bu sektörde piyasa öyle oynak ki.Bende parayla oynuyorum muhasebeciyim ama asgari ücretten hallice kazanıyorum 🤭
Ne mühendisi acaba

Haftalık değişiyor onlarda şehir dışı yurtdışı gece çalışması filan olduğunan mesaiyle birlikte her hafta farklı miktar alıyor ama aylık maaşı 25 ve 30 bin arası değişiyor iyi para kazanıyor ama zor bir iş gerçekten
Kaç yıllık tecrübesi var

Kaç yıllık tecrübesi var
Stajla birlikte 8 yıllık tecrübesi var şöyle söyleyeyim o piyasa da tanınan biri stajda ilk kendi işi bir bankanın genel müdürlüğüydü işinde çok başarılı ama erkek işte ben memur maaşıyla geçinirken o tek bir haftasonunda o parayı harcar ve benden borç ister

Back