- 28 Mayıs 2022
- 766
- 1
- 1.290
- 43
- Konu Sahibi Marianihal
İyi pazarlar herkese. Başarılı bir öğrencim var birkaç gündür onunla bu konuyu tartışıyoruz. Kendisi iç mimarlık veya mimarlık okumak istediğini söylüyor. Denemeleri fena değil. Ama kazanırsa ailesi şehir dışına göndermeyecek. Çevre illere belki bir ihtimal. Doğudayiz bu arada Ben de biraz araştırma yaptım. İnternette iç mimarlik mezunu işsiz kişilerin yorumlarına rastladım. Sanırım freelance calisma durumu da varmış mimarların. Bu kız kazanırsa rahat rahat iş bulur mu peki? Tamam ilgisi olan istekli olduğu işi yapsin istediği bölümü okusun ama bölümü bitirip de azıcık bir para karşılığında çalışmasını veya işsiz kalmasını da istemem. Kendisi hevesli. Bir tanıdığı varmış Instagram'da sürekli yaptığı işleri paylaşıyormus yurt dışına çıkmış falan ona özenme durumları da var galiba.
İç mimarlik yapan biri kolayca iş bulur mu? Bulursa ekonomik olarak rahat eder mi? Kızın tıp veya diş kazanacak potansiyeli var.
İç mimarlik yapan biri kolayca iş bulur mu? Bulursa ekonomik olarak rahat eder mi? Kızın tıp veya diş kazanacak potansiyeli var.