Milupanın doğum günü hediyesi

bende sımdı aldım zarfla sadece hediye ceklerı geldı
arayıp soyledıgımde herkese farklı geldıgı ve benım bır hedıyem daha oldugu soylendııı
bakalım beklıyorummm

bende sımdı aldım zarfla sadece hediye ceklerı geldı
arayıp soyledıgımde herkese farklı geldıgı ve benım bır hedıyem daha oldugu soylendııı
bakalım beklıyorummm:hulya:

bana şimdiye kadar 2 kere geldi sürpriz oluyor insana beklemediğiniz bir anda birde bakıyorsunuz kapıda kargo çok hoş...

Icırcım süper araman yeterli oluyor zaten çok ilgililer.Ben zaten kullandığım bir üründe kafama takılan birşey olduğunda hemen arıyorum.Gece gündüz hiç farketmez.gece aradığında not bırakıyorsun onlar seni arıyorlar sadece.Yelizcim sana katılıyorum.Aslında numune ihtiyacımız yok ama düşünülüp gönderilmesi çok hoş bence.Yarmcim çok şaşırdım bence bunu hemen şikayet etmelisin ilgileneceklerini düşünüyorum.

hamileyken üye olanlara hamile seti.5.ayda ek gıda seti,10.ayda büyüyorum seti ve yaşına girince yazı ve hediye çekleri gönderiolarmış.

Kızlar Milupa bana kıyak mı geçiyor ne :) Bugünde Oğuz Emre Büyüyor ilk dişleri çıktı bile diye başlayan bir yazı ve toplam 9 adet daha indirim çeki geldi.Ramidos ve Nazlı Melekçim sanırım sizede aynı yazılar gönderilmiş.Wannababy kutundan ne çıktı? he he varmısın yok musun gibi oldu bu soru

Kızlar Milupa bana kıyak mı geçiyor ne :) Bugünde Oğuz Emre Büyüyor ilk dişleri çıktı bile diye başlayan bir yazı ve toplam 9 adet daha indirim çeki geldi.Ramidos ve Nazlı Melekçim sanırım sizede aynı yazılar gönderilmiş.Wannababy kutundan ne çıktı? he he varmısın yok musun gibi oldu bu soru

bana kutu gelmediki, poset geldi. icindende iki adet bez, indirim kuponlari, kitapcik, CD, ve niveanin bakim numuneleri geldi.

milupayla aranda ne var bakim, sana boyle kiyak geciyo?kaydirigubbakcemile3

bana kutu gelmediki, poset geldi. icindende iki adet bez, indirim kuponlari, kitapcik, CD, ve niveanin bakim numuneleri geldi.

milupayla aranda ne var bakim, sana boyle kiyak geciyo?kaydirigubbakcemile3

Aaaaa süpermiş canım ya.Demek ki sana bahsedilen büyüyorum paketi gelmiş.delikafaduldenValla bişe yok.Ama ben herşeyi Milupadan alıyorum o kadarda olsun kıyağım canım.:jeyyar:

Aaaaa süpermiş canım ya.Demek ki sana bahsedilen büyüyorum paketi gelmiş.delikafaduldenValla bişe yok.Ama ben herşeyi Milupadan alıyorum o kadarda olsun kıyağım canım.:jeyyar:

buyuyorum poseti daha mi torpilli oluyo acep?kaydirigubbakcemile3

karar versinler canim bunlarda, herkese ayni seyi yollasinlar yoksa cingar cikacak.:roflol:

dilekcim evet bizede ilk dişleri ile ilgili bir yazı ve indirm çekleri gelmişti..
önceki gelen paketde küçük bir kutu içinde gece muhallebisi organik meyvesuyu aptamil 2 numara devam sütünün küçük paketleri bebe bisküvisi, bakım ve yemek tarfilerinin old. bir mini kitapçık 2 adet bez ıslak mendil niveya bakım kremi vardı aklıma gelenler bunlar...

banada yollamışlar kızım 14 aylık yeni üye oldum numune istedim ama ben beğendiğim ürünleri gerçektende gidip alıyorum teşekkür amaçlı sırf bedavadan numune gelsin diye düşünmüyorum hak yemek istemem çünki bebelac göndermişti kızımın sevdiklerinin hepsinden gidip aldım gerçekten deneme amaçlı alın arkadaşlar çünki ihtiyacı olan insanlara bu sefer yollamıyorlar çünki okadar talep varmışki onlarda bu sefer numune yollamayı durduruyorlar

Nazlımelekçim sende iki tane tosuncuk varya sana biraz torpil geçmişler anlaşılan :)

cottonheart sana katılıyorum.Ben milipadan başka ürün kullanıyorum.Ama benim burda bahsetmek istediğim numuneleri göndermeleri değil- ki gördün numuneleri hiç ihtiyacımız yok böyle bir hizmet ile müşteri memnuniyetini sağlamaları.çok düşünceli bir davranış bence.

X