• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Milupa mı Hipp mi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim bildiğim kadarıyla aptamil doktorlara daha fazla teşvik veriyor ve bu yüzden de çoğu doktor bunu öneriyor. Ama bizim doktorumuz kesinlikle önermediğini, içindeki nişasta oranının (yanlış hatırlamıyorsam) fazla olduğunu ve bunun da çocukta gereksiz kilo yaptığını (besin değeri almadan) söylemişti. Bunun yerine Smilac, Hipp vey SMA önerdiğini söylemişti. Ben Hipp kullandım ama sorun şu ki, bunlar her yerde bulunmuyorlar Aptamil gibi. Genelde daha büyük eczanelerde veya macro gibi büyük marketlerde bulabiliyorsunuz. Yani kullanacaksanız stoklamak gerekebiliyor bazen özellikle de İstanbul dışına tatile falan gittiyseniz. Avrupa'da zaten bir numaralı Hipp. Amerika ve Kanada'da da Smilac tercih ediliyor en çok.

istanbulda mısın??
doktorun hakan kılıç mı??

Back