• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi milupa,hipp,hero baby

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
Bebeğim, kavanoz mamalarını severek yiyor. hatta öyle iştahsız ki, sadece bunları yemek istiyor. doktorumuz, istediğimizi kullanabileceğimizi söyledi; ama geçiştirdi beni sanırım. markette bu üç ürünün organik olanlarının fiyatları arasında da epey fark var. siz hangisini tercih ediyorsunuz?

evet milupanın çeşiti çok hipp malesef yaşadığım yerde yok.milupa bulamazsam bebelac da alıorum

hemen hemen hiç kavanoz maması kullanmıyorum her gün kayısı yemeye alıştı bizim kız ee kayısı da kalmadı artık pazarlarda o yüzden sadece geçen gün hipp in kayısı püresini aldım.kahvaltısına karıştırdım.

tatilde kavanoz maması aldık ama ağzına sürmedi. ben evde hazırlıyorum kavanoz mamalarından milupa ile bebelac tatil yerinde hipp bulamamıştım ama ikisinide hiç kullanmadan attık. kokusu çok kötüydü bende beğenmedim tatsız tuzsuz birşey.

ben hero baby nin meyve pürelerinin alıyorum ve beğeniyorum oğlumda seviyor.bebelacta alıyorum bazen ama hero baby daha güzel bence.bebelac ın sebze püreleri iğrenç ya o nasıl bir koku yarabbi.yine bebelac ın sütlacı var onuda asla tavsiye etmem.tadı iğrenç.ama hero baby nin hepsi çok güzel.

kesinlikle hero baby.diğerlerinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum.hero hem çok lezzetli hem de güvenilir.doktorumuzun görüşü de bu yönde.Üstelik çok çeşidi de var.

Bence hipp.meyve püresinin kokusundan hangi meyve olduğu belli.milupada ağır tuhaf bir koku var.

hipp tercih ediyorum organik we en güweniliri o olduğunu düşünüyorum 50 yıllık alman tecrübesi..

bende milupa ve hero baby kullanıyorum oğlum meyveli tahıllı olana bayılıyor o yedikçe bende mutlu oluyorum annelik böyle birşey galiba

Back