Milli "İçki" Ayran

Bu kadar uyuyanın olduğu bi toplumda milli içki ayran olmayacadıı da ne olacadııı
kımız mı olacaktı cık cık cık

en büyük vergi geliri kaynağı içkiyle imam maaşlarını ödeyen hükümetten başka ne beklenirdi

benzerleri 3 er 3 er cogaldiklari icin umudum kalmadi iste...

3de yetmez 5 tane
ver allahıııııım ver ver ver veeeeeeeeeeeeeeer
yok al allahım al al alllllllllll
hepsini alllllllllllllll

Yok kardeş, ayran bana gaz yapıyor,
Mağdur diye aldığımız Suriyeliler, mağdur görünümlü muhalifken,
yetmezmiş gibi Reyhanlı da sayısı bile muallak olan vatandaşlarımız
pis bir savaş içine, mağdur edebiyatı yapılabilmesi için kurban edilmişken,
Cumhuriyetin tüm damarları tek tek tıkanıp, sivil toplum kuruluşları bile tırsmışken,
BDP liler mecliste konuşmalarında tehditvari kelimeleri geniş geniş kullanıp,
bizimkiler sadece kıyak emekliliğin daha da kıyak olması için parmak kardeşliği yaparken,
ve biz milletçe o parmaktan nasibimizi alırken,
o ayran bana gaz yapar kardeş.

Kısacası cacık bir halk, cacık bir gelecek.
Bu kadar nankör bir halka tüm bunlar müstehak aslında.
Ama çocuklarımız var işte. Onlar için üzülüyor insan.

Önümüzü artık görememek çok acı.

Okulda bir asistanın yaptığı yorum şu şekildeydi : Milli içkimiz rakıdır, milli içeceğimiz ayrandır.

Bir ülkenin başbakanı kendini bu kadar belli ediyorsa rakı içsek sızdırırlar, ayran içsek uyuturlar.

Son düzenleme:
3de yetmez 5 tane
hepsini alllllllllllllll

nah şuraya yazıyorum...o çocuklar ilerde savaştırılmak için kullanılmayacaksa ben de birşey bilmiyorum......yeterince ucuza çalışıyorduk zaten

Bu konunun bu kadar uzaması bile hata.Ayran içki bile değil içecektir.Biri bi zahmet bunu Başbakanına söyleyiversin.Hayır bir de ayrana içki diyen ve kanıtlamaya çalışan bi üye var ki akıllara zarar.Tdk elinin altında aç bi bak elin aşınmaz.

Ayrıca her devir kendi içinde değerlendirilmelidir.Mesela Osmanlı Devletinde de şuan düşününce yadırgayacağımız ama o devir için o an uygun görülmüş hadiseler vardır.Çocuklara içirilmesi elbette yanlışlıktır.Ama şimdi bile bilim insanları bu çok yararlı diyip birkaç sene sonra hayır aslında çok zararlı demiyorlar mı?Bu hükümetin kendini cumhuriyetin ilk yıllarındaki hükümetle kıyaslaması çok büyük bir saçmalık ,eziklik ,kendini bilmezlik.

nah şuraya yazıyorum...o çocuklar ilerde savaştırılmak için kullanılmayacaksa ben de birşey bilmiyorum......yeterince ucuza çalışıyorduk zaten

allah senin gibi insanları çoğaltmasın.

3de yetmez 5 tane
hepsini alllllllllllllll

şu yaptığınız beddualara bakar mısınız? çok iyi niyetli ve çok hümanist insanlar olduğunuz için ben yanlış anlamış olmayı diliyorum. yoksa bir insanın çoğalmaması yani kısır kalması için dileklerde bulunacak hatta abartıp "allahım al" diyerek canlarımızı almasını isteyecek kadar vahşileşmiş insanlarla aynı ülkeyi paylaşmaktan utanç duyarım.

3de yetmez 5 tane
hepsini alllllllllllllll

neyi alıyor Allah söylemirsiniz.
insan yazarken dikkatli yazmalı.

kalbinizi nasılda karartmışsınız.

yazık.

kendi adınıza konuşun 'alllll hepsini aalll ' derken.

başkası adına konuşmak SİZE DÜŞMEZ, İLGİLENDİRMEZ !!!! (Bela sahibini bulur)

Allah ıslah etsin siz ve sizin gibileri.

son nokta ....

İnsan hakkını savunurken, yanlış bulduklarını dile getirirken bilgisini, tecrübesini, aklını, adabını harmanlayıp savunmalı hakkını.
Biliyor musunuz haklıyken haksız duruma düşme diye bir tabir vardır, haklı bilgisiyle savunurken kendini, birden yaygara koparmaya, beddualar edip olmadık laflar söylemeye başladığında kaybetmeye başlar.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun.
Aklınız ve bilginiz daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…