Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi'den inciler:)

geçen mısırda, gazeteci kadına toplu tecavüz edildi ..
kadın ne dondurma yalıyodu ne kahkaha atıyodu
sözde Müslüman erkekler neden etkilendiler acaba
son günlerde dini abuk sabuk konulara alet edip islamdan soğutuyolar biçok kişiyi
dinimizin kadına verdiği değeri canlı canlı gömülen kızları kurtarmasıyla görebiliriz.
bu tür adamlar yüzünden dinini gerçekten yaşayanlar yobaz gerici olarak görülüyor

Müsaadenizle bu tezlerin hepsine ayrı ayrı cevap yazmak istiyorum.
-Beyni pantolon ağında gelişmiş bireyler yüzünden ben ergenliğe girdiğimden beri yolda rahat rahat dondurma yiyemiyorum zaten
-Feminizmi ne zannediyorsa artık...Biri amcayı aydınlatsın lütfen.
-Başını örtsen de yaranamazsın bunlara.Bir de örtüyü beğendirmek zorundasın.
-Ay hiç medeni ve terbiyeli değilmişim yanımda ailem varken laf atan sığırlar olmayacağı için sokak mokak demeden yiyorum valla.
-Zilli çıngıraklı kahkaha nasıl oluyor allasen?Yılan mıyız biz?

hahaha cok iyi olmus Rosemarie...son cümleye bayildimmmm..

Bu arada benim kayinvalidemin adi da Rosemarie:)

yazıyı bir de benim kırmızı ile işaretlediğim yerlere bakarak okursanız kimin ne olduğunu görürsünüz
dondurmacı amcanın her cümlesinde bel altı yorum var
yaşı kaç bilmiyorum ama hormonlar tavan yapmıs bey amcada

Son düzenleme:
Rosemarie güzel isim bence.Böyle naif masum bişeyleri çağrıştırmıştır bana hep.Türkçesi biberiye olsa da

biberiye de güzeldir
hem cok yararlı hem de müthiş aroması vardır

ya kullanıcı adımı Icecream yapmak istiyorum Türkçe'sini söylememe gerek varmı:131::131::131::131::131:

Sokakta belediye nikahlı eşimle gezerken kahkaha atıyorum, yanımda BEY'im var:))) hal böyleyken kahkaham sorun olmaz değil mi, olur mu yoksa:44:

Yalnız sokakta yenen dondurmaya çok vurgu yapılmış, sokakta düzgün yiyin dondurmayı

Ben İslam kabul edildi, üzerinden de 1400 yıl geçti sanıyordum, çok uyudum da rüya mı gördüm acaba:44: hala cahiliye döneminde miyiz? Biri beni uyandırsın

Gülmenin, gülümsemenin karşı cins tarafından yanlış anlaşıldığı tek milletiz..

olaya neden sadece dini çerçeveden bakıyorsunuz anlamdım. bu işin edebi bir yönü var. edebi derken edeiyat yapmayı değil edep olayını kastediyorum. bizim kültürümüzde sokakta bir şey yeyip içimek ayıp sayılmaz mı? gürültülü bir şekilde gülmek çirkin bir durum değil midir. gülmsemek ayrıdır kahkalahlarla gülmek ayrı. bizim dinimiz gülümsemeyi sadaka olarak gören bir dindiir. ama kahkanın kalp karartıcı özelliği olduğuda hadislerle duyurulurur. burada bu yazdıklarım için linç edilmeyi göze alıyorum ama şunuda söyleyimde öyle linç edin. bir insanın bir sözünü beğendiniz diye her sözünü beğenmek zorunda olmadığınız gibi bir sözünü beğenmediniz diye de her sözünü beğenmemzlik yapamazssınız değil mi ki ben bu kişinin feminizmle ilgili söylediklerine katılmıyorum.

aslında o kadar çok ayıp şey var ki artık cadum, sokakta birşey yiyip içmek listenin sonunda yer alıyor belki de.. hep merak etmişimdir bir insan neden bu tarz açıklamalar yapar.. ben sokakta yürüyerek birşey yiyemem mesela, ama ayıp olur diye ama alışkanlıktan.. şimdi biri çıkıp da yolda yemek yemeyenler için laf etse kızarım, ama alışkanlığımı değiştirmem.. kimse bu yazar şikayet etti diye giyim veya yaşam tarzından ödün vermeyecek belli ki.. ee neden yapılır bu açıklamalar o zaman?.. ama gülmek veya gülümsemek konusunda kendi adıma o kadar katılaştım ki artık.. yoldan geçerken gülümseyerek bir soru sormak, yol tarif etmek, alışveriş yapmak imkansız.. gülümseyen kadına o kadar iyi gözle bakılıyor ki, lanet olsun deyip mahkeme duvarından hallice bir ifade ile çıkıyorum sokağa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…