- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.963
- 1.423
- 60
bakıyorum da hiç ineğe benzemiyoruzz
o zaman dondurma yemeylen şey olan erkek öküzdür sonucu çıkar mı?
pardonadadassdfrdsgdfgdfgdfgdgdfsa sfasfdfsdgsdgdsgff
pardon.................................
Mehmet şevket amca seni dondurma yerken görürsek yandın
kibledim canım. ilginç gerçekten..Her konuya aynı şeyi yazıyor Oky, kible gitsin. Bi tane konuyu mahvetmiş. Hala da yazıyor milletin konusuna
hahahahhah, ama Sevket amca gibi düsünürsek midemiz bulanirr:) Daha dondurma yiyemem...
Müsaadenizle bu tezlerin hepsine ayrı ayrı cevap yazmak istiyorum.Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi:
_Müslüman dediğin dondurmayı inek gibi yalayarak dolaşmaz
- Feminizm sapık bir ideoloji
- Başları örtülü ama gerçekte çıplak kadınlar var
- Terbiyeli ve medeni bir İslam hanımı yaz günlerinde elindeki bir külah dondurmayı sokakta meydanda inek gibi yalayarak dolaşamaz
- İslam kadın ve kızları yabancıların yanında, sokaklarda, toplu taşıt vasıtalarında zilli, çıngıraklı kahkahalar atamaz.
hele son denilen. kahkahayıda yasaklayın. mutlu kadını bile istemiyorsunuz bu ülkede ya. hep üzülelim öylemi. mutsuz olalım.
pesss
benim dondurmayla cok aram yoktur zaten ama sevket amca öyle bir anlatmıs ki dondurmaya aşerdim
Müsaadenizle bu tezlerin hepsine ayrı ayrı cevap yazmak istiyorum.
-Beyni pantolon ağında gelişmiş bireyler yüzünden ben ergenliğe girdiğimden beri yolda rahat rahat dondurma yiyemiyorum zaten
-Feminizmi ne zannediyorsa artık...Biri amcayı aydınlatsın lütfen.
-Başını örtsen de yaranamazsın bunlara.Bir de örtüyü beğendirmek zorundasın.
-Ay hiç medeni ve terbiyeli değilmişim yanımda ailem varken laf atan sığırlar olmayacağı için sokak mokak demeden yiyorum valla.
-Zilli çıngıraklı kahkaha nasıl oluyor allasen?Yılan mıyız biz?
Rosemarie güzel isim bence.Böyle naif masum bişeyleri çağrıştırmıştır bana hep.Türkçesi biberiye olsa dahahaha cok iyi olmus Rosemarie...son cümleye bayildimmmm..
Bu arada benim kayinvalidemin adi da Rosemarie:)
Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi:
- Terbiyeli ve medeni bir İslam hanımı yaz günlerinde elindeki bir külah dondurmayı sokakta meydanda inek gibi yalayarak dolaşamaz
- İslam kadın ve kızları yabancıların yanında, sokaklarda, toplu taşıt vasıtalarında zilli, çıngıraklı kahkahalar atamaz.
Rosemarie güzel isim bence.Böyle naif masum bişeyleri çağrıştırmıştır bana hep.Türkçesi biberiye olsa da
Rosemarie güzel isim bence.Böyle naif masum bişeyleri çağrıştırmıştır bana hep.Türkçesi biberiye olsa da
Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi:
hele son denilen. kahkahayıda yasaklayın. mutlu kadını bile istemiyorsunuz bu ülkede ya. hep üzülelim öylemi. mutsuz olalım.
pesss
olaya neden sadece dini çerçeveden bakıyorsunuz anlamdım. bu işin edebi bir yönü var. edebi derken edeiyat yapmayı değil edep olayını kastediyorum. bizim kültürümüzde sokakta bir şey yeyip içimek ayıp sayılmaz mı? gürültülü bir şekilde gülmek çirkin bir durum değil midir. gülmsemek ayrıdır kahkalahlarla gülmek ayrı. bizim dinimiz gülümsemeyi sadaka olarak gören bir dindiir. ama kahkanın kalp karartıcı özelliği olduğuda hadislerle duyurulurur. burada bu yazdıklarım için linç edilmeyi göze alıyorum ama şunuda söyleyimde öyle linç edin. bir insanın bir sözünü beğendiniz diye her sözünü beğenmek zorunda olmadığınız gibi bir sözünü beğenmediniz diye de her sözünü beğenmemzlik yapamazssınız değil mi ki ben bu kişinin feminizmle ilgili söylediklerine katılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?