• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi'den inciler:)

Piyonist;
Sizde bende bu cümlelerle hangi kesimi kasteddiginizi biliyoruz!
Benim yazimda belirttigim insanlar, belli bir takimi tutan, belli bir bölgede yasayan yada belli bir partiye oy veren insanlar degil!
Ben nice üniversite mezunu, sözde cagdas, kemalizm destekcisi insanlar gördüm esine siddet uygulayan, kizina tecavüz eden, herhangi bir mevzuda karsit fikirli oldugu kadina sözlü, fikri siddet uygulayan erkek gördüm!
Benim bahsettigim erkekler, kendilerini bu dünyada hakim zanneden kisimdir.
Ben cikipta asla sari laciverliler yada güneydogulu erkekler, veyahutta CHP li kisiler diyemem cünkü hem büyük bir kesimi yaftalamis hemde bircok vebal almis oluyurum.
Demekki görmekle de ilgili ben öyle birşey görmedim benim bahsettiğim kesimde. yaftalıyorum evet buda benm düşünce şeklim. benim fikrime göre, bahsettiğiniz olayları yapanlar ülkemizde genelde bu tarz düşünceye sahip kişiler.
Yani neticede ikimizinde kısımlandırdığı bölümler var. bir başkasına göre doğru yada yanlış.
ama yazınızda belirttiğiniz gibi yazık'ta değil.. o zamn sende beni içine soktuğun grupta beni küçümsüyorsun yazık diyerek.

Benbu konuda konusmaya devam etmek istemiyorum.
Siz bu adamin yazdigi cümleleri yanlis bulurken, sizin yazdiginiz cümleyi dogru buluyorsaniz söyleyecek sözüm yok.
Bana yanlis gelen, asla kabul edemeyecegim bir durumu belirttim.
Insanlarimiz bazen hakli cikmak pahasina neler yaptiklarini göremiyorlar.

Benbu konuda konusmaya devam etmek istemiyorum.
Siz bu adamin yazdigi cümleleri yanlis bulurken, sizin yazdiginiz cümleyi dogru buluyorsaniz söyleyecek sözüm yok.
Bana yanlis gelen, asla kabul edemeyecegim bir durumu belirttim.
Insanlarimiz bazen hakli cikmak pahasina neler yaptiklarini göremiyorlar.

Cümlemin sonuna kadar arkasındayım.
Haklı çıkmak için bir çabam maalesefki yok yanlışlarımında bana birşeyler kattığını ve katacağını gayet iyi biliyorum. Ama başkasının fikrimi yanlış bulması benim neler yaptığımı sorgulamamı gerektirmez her zaman. Çünkü fikir ayrılığı diye bir olay da var.
Tabii ki; sonlandırabilirz o halde. Hoşçakalın.

Back