Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi'den inciler:)

Ben bi tane hoca bozuntusu dinlemiştim. Video yüklemeyeyim şimdi. Adam kadınları nasıl azarlıyor videoda.'Neden böyle giyiniyorsunuz, neden bize zulmediyorsunuz?' Şok oldum
Bi de nam-ı diğer Timurtaş bey var, o da otobüste kadının kalktığı koltuğa erkek oturursa zina etmiş olur diyordu. Bi de kadınlar kot pantolon giymeye başladığından beri zinalar yüzde bilmem kaç artmış. Adam bilimsel açıklama yapıyor

o kadar serbest bıraktılar ki bu densizleri kadınlar hakkında ağızlarına geldikleri gibi konuşuyolar

adamların acizliğinden, kadın lafıyla bile tahrik olduklarından kaynaklanıyo bunlar
uçkurlarına sahip çıkmayı öğrensinler kadınlar eve hapsetmek yerinee

bunları hadım etmeli. böylece bizlerde dışarda rahat rahat dolaşırız ...
sümbül ağa gibi gezsinler işte.

Son düzenleme:
böylelerine hakaret edilmeden yorum yapılmaz
neyse...

Soriii gazeteye bak adama bak ne b ekliyoruz ki sanki

ama balta girmemiş yerleri olsun. bir kulübe yeter.
geliimmm. bileti ayarlayım:))

Sessiz sakin herşey dahil ye iç gez yani toplu bilet al gelen çok olur

Şaka gibi geliyor ama ne yazık ki gerçek
Toplumumuzda bu tür düşüncelere sahip bir çok erkek varken daha ne yasaklar gelir kadınlara
Uçkurlarını tutamıyorlar suçu kadınlara atıyorlar

Keşke şaka olsa,kaçıncı yüzyıldayız hala aynı zihnşyette olan erkekler hızla çoğalmaktalar

Ne çekti beee kot pantolanlarda otobislerde zinadan geçilmiyor şimdi ne günlere kaldık bu bizim toplumumuz olmamalı

daha yeni başıma geleni anlatıyorum..
banka çalışanıyım aşağı kata indim katta da atık kağıtları almaya gelen kişiler var.
kendi katıma çıkcam merdivene yöneldim altımda etek var adam hayvan gibi bakıyoo
şimdi napim ben bu hayvan herifeeee

Son düzenleme:

Uuuuuu cok yazıkkkk neden zülmediyoruz ayıp bize
hergün yeni bir fantezi üretmiyorlar mı hayal gücüne bak be

bence de abla o gazeteyi okuyup sinirlerinizi bozmaya değer mi

Sivri topuklu bir ayakkabı işi görür hemen

hem yalarım:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
hem gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…