Ben bi tane hoca bozuntusu dinlemiştim. Video yüklemeyeyim şimdi.Adam kadınları nasıl azarlıyor videoda.'Neden böyle giyiniyorsunuz, neden bize zulmediyorsunuz?' Şok oldum
Bi de nam-ı diğer Timurtaş bey var, o da otobüste kadının kalktığı koltuğa erkek oturursa zina etmiş olur diyordu. Bi de kadınlar kot pantolon giymeye başladığından beri zinalar yüzde bilmem kaç artmış. Adam bilimsel açıklama yapıyor
bunları hadım etmeli. böylece bizlerde dışarda rahat rahat dolaşırız ...
sümbül ağa gibi gezsinler işte.
böylelerine hakaret edilmeden yorum yapılmaz
neyse...
ama balta girmemiş yerleri olsun. bir kulübe yeter.
geliimmm. bileti ayarlayım:))
Şaka gibi geliyor ama ne yazık ki gerçek
Toplumumuzda bu tür düşüncelere sahip bir çok erkek varken daha ne yasaklar gelir kadınlara
Uçkurlarını tutamıyorlar suçu kadınlara atıyorlar
Ben bi tane hoca bozuntusu dinlemiştim. Video yüklemeyeyim şimdi.Adam kadınları nasıl azarlıyor videoda.'Neden böyle giyiniyorsunuz, neden bize zulmediyorsunuz?' Şok oldum
Bi de nam-ı diğer Timurtaş bey var, o da otobüste kadının kalktığı koltuğa erkek oturursa zina etmiş olur diyordu. Bi de kadınlar kot pantolon giymeye başladığından beri zinalar yüzde bilmem kaç artmış. Adam bilimsel açıklama yapıyor
Soriii gazeteye bak adama bak ne b ekliyoruz ki sanki
Sessiz sakin herşey dahil ye iç gez yanitoplu bilet al gelen çok olur
Keşke şaka olsa,kaçıncı yüzyıldayız hala aynı zihnşyette olan erkekler hızla çoğalmaktalar
Ne çekti beee kot pantolanlardaotobislerde zinadan geçilmiyor şimdi ne günlere kaldık bu bizim toplumumuz olmamalı
daha yeni başıma geleni anlatıyorum..
banka çalışanıyım aşağı kata indim katta da atık kağıtları almaya gelen kişiler var.
kendi katıma çıkcam merdivene yöneldim altımda etek var adam hayvan gibi bakıyoo
şimdi napim ben bu hayvan herifeeee
Sivri topuklu bir ayakkabı işi görür hemen
bunları hadım etmeli. böylece bizlerde dışarda rahat rahat dolaşırız ...
sümbül ağa gibi gezsinler işte.
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
rezillik çıkarmak istemedim ablacım yaaa
yoksa delerdim beynini beyinsizinn
:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
Dşarda bakacaktıki görecekti o zaman bakma nasıl oluyormuş
Günün anlam ve önemine göre dondurma
bakıyorum da hiç ineğe benzemiyoruzz
Dşarda bakacaktıki görecekti o zaman bakma nasıl oluyormuş
Günün anlam ve önemine göre dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?