Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi'den inciler:)

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi:
_Müslüman dediğin dondurmayı inek gibi yalayarak dolaşmaz

- Feminizm sapık bir ideoloji

- Başları örtülü ama gerçekte çıplak kadınlar var

- Terbiyeli ve medeni bir İslam hanımı yaz günlerinde elindeki bir külah dondurmayı sokakta meydanda inek gibi yalayarak dolaşamaz

- İslam kadın ve kızları yabancıların yanında, sokaklarda, toplu taşıt vasıtalarında zilli, çıngıraklı kahkahalar atamaz.

hele son denilen. kahkahayıda yasaklayın. mutlu kadını bile istemiyorsunuz bu ülkede ya. hep üzülelim öylemi. mutsuz olalım.
pesss

Bir yaşıma daha girdim...
Öğrendiğim iyi oldu inekler dondurma da yalıyormuş... Vay be...
Dogru demisyemesin kadinlar dondurma. Tahrik olurlar sonra neme lazım...

akılları hep belden aşağı çalışıyorda ondan bunların.

neymiş bu kadınlar ya hu
çıkarmadıkları laf kalmadı,şimdi de dondurmaya takılmışlar. yakında toptan katlederler bizi

Son düzenleme:
keşke isim yazmasaydında bu tipleri reklam yapar gibi adını duyurmasaydın. gerçi bu seferdi başlardı geride kalan yüzde 50 yok yalan cehape atıyor bilmem ne demeye. kaynak iyi olmuş ama yazan adam(!) reklam olmuş.

hülya koçyiğit' in oynadıı kurbağalar filmi geldi aklıma. hülya koçyiğit aldığı dondurma külahını çarşafını siper ederek dondurma yiyordu. talat bulut da bön bön bakıyordu :) o film de toplumsal baskının kadının değersizliğinin çok güzel işlendiği bir filmdi. dondurmayı yalayınca aklınıza kötü şeyler geliyor, kahkaha atınca yollu diyorsunuz, hamile kadın sokağa çıkınca aklınıza seks geliyor. sizin libidonuz en ufak birşeyde bir şeyde tavan yapıyorsa kadınlar ne yapsınlar kazın birer mezar gömün kurtulun bari.

ben de bir kez dondurma yiyordum dışarıda.gayet normaldi yiyişim de sonra yanımdan biri gecti düzgün ye şunu dedi şok olmuştum o bayağı uzaklastıktan sonra anladım bana dedğini. anlasaydım başta verecektim ağzının payını

Son düzenleme:

- Müslüman dediğin yanlışlıkla bi tarafı açılan kadına kalkan başka tarafıyla kaş göz yapmaz.
- Asıl sapık ideoloji kendilerini nimetten sayıp kadınları yok saymak..
- Aklı varmış gibi görünen ama gerçekte çıplak olmayı değil; insan olmayı beceremeyen zihniyetler var...
- Terbiyeli ve medeni İslam hanımı diye bir terim olmaz, olamaz. Terbiye ve medeniyet din kriteri değil insanlık ölçütüdür. Dinde de vardır elbet ama bu da bütün dinlerde vardır sadece İslamda değil..
- İslam beyleri de yabancıların yanında, sokaklarda, toplu taşıt vasıtalarında zilli, çıngıraklı kahkahalar atan kızlara bakmamalı normalde ama kahkaha atmayın diyor atana bakmayın demiyor nedense... dinlenmeyeceğini bildiğinden olsa gerek..

ya ne alem insanlar var üşenmemiş yazmış bu kadar şeyi. bunu zaten biliyoruz ki biz. kendi bilmeyen okurlarına mı yazmışki acep???

müslümanlık sadece bir dondurma külahına kaldı yani
her şey tastamam bir o eksik.
hiçbir kadın inadına ve içinden kötü niyet geçirerek yemez o dondurmayı, amcam elınde külah olan herkese baktığı için
fark etmemesi zaman almamış.
amcam sen nıye bakıyon?
türbanlı veya türbansız hatuna bakıyorsun ki, elindeki dondurmayı nasıl yediğinden haberın var?
niye bakıyorsun, diye sormazlar mı adama?

feministlik neden sapık bir ideoloji? bir kadının eşitlikten başka ne isteği olabilir?
size köleler mi lazım yoksa? her şeye susan, dayağa şiddete razı gelen, yanınızda değil arkanızdan yürüyen bayan mı istiyorsunuz?

kahkahamı tek başıma yolculuk yaptığım bir uçağın, otobüsün içinde de patlatırım
patlatana da bakarım; kime ne?

amcam ben sana şimdi buradan bir kahkaha patlatıveririm nevrin döner
insan ilk baş kendi eşiğine bakmalı

Uyduruk hadisci zihniyetleri de bu adam gibi işte. Kafalarına göre bir şeyler uydurup kurallaştırıyorlar.
Neyse daha çok şey yazardım da dini tartışmalar yasak

bu konulara artık ınanmıyorum normalde ılerıye gıdılmesı gerkırken bız geçmişe gidiyoruz

erkekler kendı ıradelerine sahip olamadıkça biz kadınları kısıtlıyorlar

bu dondurma meselsının konu edıleceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

hemde daha 12 yaşında bı kız çocuğuyken parkta dondurma yediğim için teşhircilikle suçlandğım halde

o gun çekilmiş bi resmimde var öyle ergen gıbıde durmuyorum bıldiğin kara kuru kız çocuğuyum işte

ama dondurma yediğim için paylanacak kadar tahrık olmuşlar onu değilde bunu yala dıye cinsel organını işaret eden ınsan kılığına burunmüş yaratığı hatırladım bu konuyla cinsellikten bı haber olduğumdan nedemek istediğini anlamam baya uzun sürmüştü
kendılerıne sahıp çıkamayan bu gıbı erkekler çoluk çocuktan bile tahrık olup kadınları suçluyorlar muslumanlık bu değildir

Hakkaten onu bunu bırakın da ben ineğin değil dondurma, saman bile yaladığını görmedim

Şaka gibi geliyor ama ne yazık ki gerçek
Toplumumuzda bu tür düşüncelere sahip bir çok erkek varken daha ne yasaklar gelir kadınlara
Uçkurlarını tutamıyorlar suçu kadınlara atıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…