- 19 Kasım 2013
- 18.713
- 33.728
- 798
- Konu Sahibi Yepyenihayat
Uzunca anlatmişım evet ama o yollardan gećtim ve ben başardıysam herkes başarır mesaji veriyorumUzunca yazmışsınız
Ben üşenmiştim ama altına imza atarım
Evim bomboş iki tane koltuk kanepe arası yer var ıncık cıncık yok hatta hep yazarım öyle yemek takımı vs de yok 12 kişilik takım ne işe yarar diye yazmıştık buraya
Telefona gelince benimki Islandı kapandı vs kuruttum bir hafta yine kullanıyorum
Eşim bile dedi git yenisini al, bu elinde son model telefonlarla gezenlerin iki katı gelirin vardır diye
Olsun dedim çalışmazsa alırım çalışıyor işte hiçbir sıkıntı yok
Son model olması değil işlevselliği önemli

Aynen öyle. Benim evimdede fazla eşya yoktur. En kalabalık eşya kategorisi kızımın oyuncaklarıdır. Onun dışında abartılı birşeyim yok.
Telefon konusunda benim eşimde hep der al diye (birlikte almıstık onunki bozuldu yeniledik)hatta kendine alirken değistirelim demiştir,anneler gününde teklif etmiştir ama ihtiyacım yok ki,neden alayım. Gösteriş derdinde değilim ki. İşimi fazlasıyla görüyor. Yenisini almam bu durumda israf, ha bozulur kırılır birşey olur yine gider en iyisini alirım ama yıllarca kullanırım bu telefonda olduğu gibi. Bana bozulmayan telefonu değiştirmek acayip tuhaf geliyor,sırf elimde en yenisi olsun mantığıyla hemde. Ben note2 kullanıyorum aldım 2 ay sonra note3 çıktı yani sonu yok ki. Şu an note5 var eşimde ama aynı özellikler kuş kondurmuyor yani.