- 8 Nisan 2017
- 56.752
- 296.912
Kır kir önemli değilde parçalanıp insanın ağzına geliyordur sanırım o testiTeşekkür ederim canım
Yaa evet bende çok istiyorum ondan gidip yemeyi tam benlik önce şöyle güzel bir stres atıp kırar sonra afiyet ile yerim
Teşekkür ederim canımAy bayıldım fikre nefis görünüyor ellerine sağlık
Tabi geliyor hatta gelmezse diye içine de önceden kırılmış testinin parçalarından atıyoruz çıtır çıtır olsun diyeKır kir önemli değilde parçalanıp insanın ağzına geliyordur sanırım o testibende hiç denemedim
Tabi geliyor hatta gelmezse diye içine de önceden kırılmış testinin parçalarından atıyoruz çıtır çıtır olsun diye
Ne sandın minik o testiyi yemek herkesin harcı değil
Ne sandın minik o testiyi yemek herkesin harcı değilkız dellendin mi tabiki öyle bişey yapılmıyo ayrıca daha ben denk gelmedim o kebabı yiyipte ağzına testi parçası gelene
BencedeÇok lezzetli görünüyor da musriflige gerek yok kukrim in tarifi kullansınlar bence
Valla diyetteyken sunny Side up a ekmek batırmak istiyor insanın canı o halükarda herşey çok deliciousBencedeya etli menemenin hallicesi öyle gözünde çokta şeeetme
Teşekkür ederim balimmmDeğişik ve leziz olmuş fistikkkellerine sağlık
Çok teşekkür ablacımHarika olmuş ellerine sağlık olsun,milföyede bayılırım yarışmada başarılar diliyorum sanada..
Teşekkür ederim canım benimEline sağlık canım lezzetli gözüküyor
Rica ederim canısı ne demekÇok teşekkür ablacım
Evet evet çok rahat çıktıRica ederim canısı ne demek
Kavanoza koyduğun milföyler rahat çıkıyormu peki.
Teşekkür ederim canımFarklı ve güzel bir tarif ,ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim canımÇok farklı bir tarif hiç görmemiştim deneyeceğim inşallahellerine sağlık