Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiMilföyden Tatli Cubuk ve Rulo Kurabiyelerim-Resimli
a.s.tskler canim benim ya birebir ayni olmasada yapmaya calisdim ve oldu biz cok sevdik ailecek tavsiye ederim canim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ben bu şekerli ruloyu rendelenmiş elma ve şekeri tarçın ve fındıkla karıştırıp iç harç yaparak hazırlıyorum o da çok lezzetli oluyor denemeni tavsiye ederim....
canım ben bu şekerli ruloyu rendelenmiş elma ve şekeri tarçın ve fındıkla karıştırıp iç harç yaparak hazırlıyorum o da çok lezzetli oluyor denemeni tavsiye ederim....
Oy bitanemm.. bunu dün denedim..evdeki herkes bayildi... Kardesim evde olmadigi icin bu sabah denedi ve hazir sandi:=) Izininle bunun icin ayri bi baslik acmak istiyorum...Süper bi fikirdi benim icin,tskler..
Oy bitanemm.. bunu dün denedim..evdeki herkes bayildi... Kardesim evde olmadigi icin bu sabah denedi ve hazir sandi:=) Izininle bunun icin ayri bi baslik acmak istiyorum...Süper bi fikirdi benim icin,tskler..
ellerine saglik canim benim begenildiyse ne mutlu bana affiyet bal seker olsun ayri bir baslik derken topik mi kastediyosun??? sen bilirsin nasil istersen canim benim a.s.a.s.a.s.