Teşekkür ederim ablacımEllerine emeğine sağlık canım çok şirin olmuş❤Yarışmada bol şans diliyorum
Canımmm tşk ederimÇookk tatlıııışşş
Ellerine sağlık baloncukuumm
Çok şirin demiNe şirin olmuş
Ellerine sağlık canım.
HahahaDavsan geliyoooorellerine sağlık canım
Beğendiğinize sevindim tşk ederimmmmElinize sağlık cok degisik olmus
Bencede cok tatliş, ama gerçekten tadıda öyle, teşekkür ederim kuzumÇok tatlı olmuş ya elerine sağlık bol şans
Rica ederim canım eminim öyledirTeşekkür ederim ablacım
Canımmm tşk ederim
Çok şirin demicok teşekkür ederim
Hahahatşk ederim kuzummmmmm
Beğendiğinize sevindim tşk ederimmmm
Bencede cok tatliş, ama gerçekten tadıda öyle, teşekkür ederim kuzum
Canm tşk ederimmmmmEline sağlık canm cok farklı bi tarif olmus
Olmuşmu gerçekten kraliçe fasülyemyaaaaa sen neler yapmışsın öyle çok şirin olmuşlar
Ablacımmm canmmm canımmmmEllerine sağlık tatlım.
Çok şekerler ... Yarışmada başarılar dilerim. Şansın bol olsun.
Hepimize yetecek kadar havucum var miniğimmmEllerine sağlık tavşan olasım geldi
Canımmmmm canımmm
Ellerine sağlık canım.Çok şirin bir tarif olmuş,başarılar dilerim.Herkese Hayırlı RamazanlarDualarınız kabul olsun İnşallah
bugün size , Malzemeleri az, yapımı oldukça pratik, tadı ise enfes, mideyide ağırlaştırmayan ponçik bir tarifle geldim
Milföylü Havuçlu Pizza
Malzemeler
1 Pınar Labne Peynir
1 Adet yumurta (sütte Kullanabilirsiniz)
1 Bağ Maydanoz
1-2 adet orta boy havuç
2-3 adet Milföy Hamuru
Yapılışı
Öncelikle kare şeklinde olan milföy hamurları yumuşadıktan sonra, bir kenarından 2 parmak gelecek kadar kesip dikdörtgen oluşturuyoruz. daha sonra üçgen şeklinde kesiyoruz. Ardından havucun yeşil tarafı için milföyün kenarından kestiğiniz parçayı küçük küçük kesip havuç şeklini veriyoruz.
Hazırladığımı havuç şeklindeki milföylerin çok kabarmaması için çatal yardımı ile üzerlerini delip, yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz ardından isteğe bağlı olarak yumurta beyazını veya sütü üzerine sürüyoruz ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz. milföylerimiz fırında pişirken havuçlarımızı rendeleyip maydanozları ince ince doğruyoruz.
üstü kızaran milföy hamurlarımızı 3-4 dakika soğumaya bıraktıktan sonra PINAR LABNE PEYNİR sürüp üzerine rendelediğimiz havuçları serpiştiriyoruz, uçlarınada maydanozları yerleştirip servis ediyoruz.
Biz tadına doyamadık, hem hafif hemde çok güzel bir tadı var.. umarım sizde beğenirsiniz
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2627223 Eki Görüntüle 2627224 Eki Görüntüle 2627225 Eki Görüntüle 2627226 Eki Görüntüle 2627227 Eki Görüntüle 2627228 Eki Görüntüle 2627229 Eki Görüntüle 2627231
Ellerine sağlık canım.Çok şirin bir tarif olmuş,başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?